ya ben yazım hatalarını hemen farkederim de espiri olsun diye bilerek öyle yazdığını düşünmüştüm biz alışmıştık öylee.. o birşey değil de çoğu kişi "herkeZ" yazıyor maalesef çok dikkatimi çekiyor
çok tembel öğrencileriz biz. hep kaynatmışız dersleri öğretmenim. kocaman 0 ları hakettik biz
mrb arkadaşlar ben 3 gün önce ilk tarnsferimi yaptırdım yarın 4.günümüz çok heyecanlıyım ve tedirginim umarım herşey yolundadır.Benim için dua eder misiniz.Dilerim Rabbim isteyen herkese evlatlarını sağ salim kucağına almayı nasip etsin ...
flzask fiyonk ve baharcım kızlar hep aklımızda ve dualarımızdasınız,inşallah sizin güzel haberlerinizi de alıcaz buradan,sizleri çok seviyorum.
inşallah baharım yaza alırsın dondirik yavrularını bu sefer doktoruna söyle 2 tane koysun ya. içimden öyle geldi bilmiyorum. inşallah güzel haberlerle geleceksiniz
eşin nasıl oldu baharım. benim ki de bir işe girdi 2 ay çalıştı yapamadı çıktı. şuan da bir arkadaşının yanın da deneme amaçlı çalışıyor isterse giriş işlemleri yapılacakmış.
7 aydır doğru düzgün dikiş tutturamadık. istanbulda kirada yaşıyoruz şartlar malum düşün artık. birde diş problemleri girdi araya tedavi oluyor masraflar katlandı. gene de şikayetçi olmayayım ama zor canım
merhaba kızlar ,kontrolden geldik...nstde yine sancı var 3 saatte 1 nidilat almamıza rağmen 70 vuran sancılar var malesef...
ve doktor 16 ŞUBATTA alalım bebekleri seni daha fazla zorlamayalım dedi.tabi o zamana kadar aksi bişey olmazsa dedi...33+5 olucaz 16 şubatta.hayırlısı.sanki tarih verilince biraz rahatladım.önümü gördüm.umarım bebeklerim ve benim için iyi olan budur...hepiniz için dua ediyorum umarım benden daha dayanıklı
olursunuz...
merhaba arkadaşlar bugün kontrolüm vardı sonra nst ye aldılar çok açtım ilkinde sağlıklı ölçüm olmadı tatlı bişeyler yiyip gelin dediler kahvaltı yaptık,ben vc deyken eşim sonuçları dr a gösterdi dr kasılma var demiş öğleden sonra 5 gibi tekrar nst ye giraceğim,kahvaltıdan hemen sonra olduğu için bebek çok hareketli olduğu için de olabilir demiş,dua edin lütfen bizim için,kasılma 50 nin üzerine çıktı 2,3 kez o sırada da kasıklarımın ağrısı artıyordu,eğer gerçekten kasılma varsa serum vereceklermiş,gidişat nasıl olur bilmiyorum çok korkuyorum.
bebeğim2262 gr olmuş boyu da 46 cm
hilbur canım inşallah sen de iyisindir doğum tarihin netleşmiş hayırlı olsun canım.
merhaba arkadaşlar bugün kontrolüm vardı sonra nst ye aldılar çok açtım ilkinde sağlıklı ölçüm olmadı tatlı bişeyler yiyip gelin dediler kahvaltı yaptık,ben vc deyken eşim sonuçları dr a gösterdi dr kasılma var demiş öğleden sonra 5 gibi tekrar nst ye giraceğim,kahvaltıdan hemen sonra olduğu için bebek çok hareketli olduğu için de olabilir demiş,dua edin lütfen bizim için,kasılma 50 nin üzerine çıktı 2,3 kez o sırada da kasıklarımın ağrısı artıyordu,eğer gerçekten kasılma varsa serum vereceklermiş,gidişat nasıl olur bilmiyorum çok korkuyorum.
hilbur canım inşallah sen de iyisindir doğum tarihin netleşmiş hayırlı olsun canım.
inşallah iyi haberle gelirsin canım
bebeğinede kocaman maşallahhhh
canım sakin ol sen ilaçla ve serumla o sancıyı durdururlar çok yüksek değil..bak bana ben 120 lerdeki sancıları anca 50lere indirdim şimdi evde 1 hafta daha geçsin diye bekliyorum..sakin olmaya çalış...zaten bebiş maşallah kurtarmış kendini..senide çok uzun zorlamanın anlamı yok..allaha emanet ol.
çok aceleci bu topinginn veletleriii hayırlısı canımm umarım biraz daha bekleyebilirler
canlarım hepinizden Allah razı olsun,iyi ki varsınız.dün aksam 5 te tekrar girdim nst ye bir kez 50 ye çıkti sadece dr sabahki açlıktan dolayıdır dedi,sabah 3 hafta sonra gel demişti ama şimdi nst de ki durumlardan dolayı haftaya tekrar çağırdı,erken doğum riski yok bol bol dinlen ve yat dedi,nasıl mutlu oldum anlatamam.ama dün az az kasık sancılarım oldu akşam da evdeyken oldu uzanınca geçti,demek ki daha çok dikkat etmeliyim.Rabbim başta hilbur arkadaşımız olmak üzere hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimizi sağ salim kucaklarımıza alalım inşallah,hepinizi öpüyorum.Canım benim inş. dediğin gibi bebek o zaman haerektli olduğu için sonuçlar öyle çıkmıştır...
gönlünü ferah tut..bi daha olmaz inş kasılmaların:26::26:
hayırlı haberler gel cnmm. dualarımız seninlee..
gerçektenn topiğimizin bebişlerii acele ediyolarr gelmek içinn durun bakalımm kuzucuklarr daha zamanınız varrr
canlarım hepinizden Allah razı olsun,iyi ki varsınız.dün aksam 5 te tekrar girdim nst ye bir kez 50 ye çıkti sadece dr sabahki açlıktan dolayıdır dedi,sabah 3 hafta sonra gel demişti ama şimdi nst de ki durumlardan dolayı haftaya tekrar çağırdı,erken doğum riski yok bol bol dinlen ve yat dedi,nasıl mutlu oldum anlatamam.ama dün az az kasık sancılarım oldu akşam da evdeyken oldu uzanınca geçti,demek ki daha çok dikkat etmeliyim.Rabbim başta hilbur arkadaşımız olmak üzere hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimizi sağ salim kucaklarımıza alalım inşallah,hepinizi öpüyorum.
merhabaarkadaşlar.geldik kontorlden sancılar düşmüş çok şükür.3 saatte 1 nidilatla devam..akşamki kasılmalar yatış şeklinin tetiklediği durumlar anladığım kadarıyla.bir daha ki kontorlü 16 şubata verdi bende o gün doğum olucak demiştiniz dedim...iyi gördüm seni öteleyebildiğimiz kadar öteliycez dedi..senin bi tarih duyup rahatlaman gerekiyordu dedi...şaşırdım açıkçası....biraz daha büyücekler diye sevindim açıkçası....
günaydın anneler...
ben bugün anne oluyorum....birazda sezaryan saatimiz belli olucak....diycek bişey yok..ilginç olan heyecanda yok.korkuda...
gebelik testini bekler gibiyim...nötr...
en tehlikelisi bu his mi acaba...
dualarınıza ihtiyacım var...
günaydın anneler...
ben bugün anne oluyorum....birazda sezaryan saatimiz belli olucak....diycek bişey yok..ilginç olan heyecanda yok.korkuda...
günaydın anneler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?