Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

mrb arkadaşlar ben 3 gün önce ilk tarnsferimi yaptırdım yarın 4.günümüz çok heyecanlıyım ve tedirginim umarım herşey yolundadır.Benim için dua eder misiniz.Dilerim Rabbim isteyen herkese evlatlarını sağ salim kucağına almayı nasip etsin ...

yok canım yaaa en başta bi yanlışlık yapmışım ve aylardır farketmemişim
aslından benimde gözümden kaçmaz dı hiç ama bu nefa nasıl böyle oldu anlamadım :44:
neyse umarım herkes espri olarak algılamıştır

çok tembel öğrencileriz biz. hep kaynatmışız dersleri öğretmenim. kocaman 0 ları hakettik biz

gerçekten öyle canım hepimiz sınıfta kaldık

allah yardımcınız olsun inş tedaviniz olumlu sonuçlanır
sakin olmaya çalış hep güzel şeyler düşün inş hakkınızda hayırlısı olur

flzask fiyonk ve baharcım kızlar hep aklımızda ve dualarımızdasınız,inşallah sizin güzel haberlerinizi de alıcaz buradan,sizleri çok seviyorum.

canım benimmmmm allah razı olsunnnnnnnn
inş bizlerde güzel haberler vericez size yakın zamanda
ama inan ki sizlerin haberlerine okadar çok seviniyorum ki kendi sıkıntılarımı unuttum...
bebişlerimizin gelmelerine az kaldı
mutluluklarımız katlanacak her geçen günnnnnnnnnnnn
sizin içinde hangisi hayırlısıysa doğumunuz öyle olsun canım...
rabbim sağlıcakla kavuşmanızı nasip etsin bebişlerinize
bende sizi çok seviyorummmmmmmmmmmmm canım arkadaşım

inş canım öyle çok istiyorum ki rabbim nasip eder inş
valla bende öyle düşünüyorum bizim merkez normalde 2 embriyo koymuyor
ama bu defa yalvarıp yakarıcam durumumu anlatıcam...
maddi durumum uygun olsa ben şimdiye kadar kaç defa alırdım dondiriklerimi göbüşüme
şartlar bu durumdayken sürekli tedavi olacak durumum yok ki benim...
inş drum insafa gelirde 2 embriyo transfer eder
canım neyazıkki hala iş bulamadı eşim gerçekten nasibimiz kapandı...
kaç senelik evliyiz ilk defa böyle bi problemle karşılaştık...
neyapalım elden bişey gelmiyor dua edip bekliyoruz işte...
canım allah sizede kolaylık versin...
inş içine sinen onun için en hayırlı olacak yerde başlar çalışmaya...
kolay değil tabi canım onca masrafınız var, doğum olacak, sonrasında bebiş için masraflarınız çoğalacak...
allah hayırlı kazançlar nasip etsin sizede bizede inş

merhaba arkadaşlar bugün kontrolüm vardı sonra nst ye aldılar çok açtım ilkinde sağlıklı ölçüm olmadı tatlı bişeyler yiyip gelin dediler kahvaltı yaptık,ben vc deyken eşim sonuçları dr a gösterdi dr kasılma var demiş öğleden sonra 5 gibi tekrar nst ye giraceğim,kahvaltıdan hemen sonra olduğu için bebek çok hareketli olduğu için de olabilir demiş,dua edin lütfen bizim için,kasılma 50 nin üzerine çıktı 2,3 kez o sırada da kasıklarımın ağrısı artıyordu,eğer gerçekten kasılma varsa serum vereceklermiş,gidişat nasıl olur bilmiyorum çok korkuyorum.
bebeğim 2262 gr olmuş boyu da 46 cm
hilbur canım inşallah sen de iyisindir doğum tarihin netleşmiş hayırlı olsun canım.

bekliyemiyo yaramazlar biran önce anneciklerine kavuşmak istiyoolarrr ohh gelsinler bakalım hayırlısınla

çok aceleci bu topinginn veletleriii hayırlısı canımm umarım biraz daha bekleyebilirler

Canım benim inş. dediğin gibi bebek o zaman haerektli olduğu için sonuçlar öyle çıkmıştır...
gönlünü ferah tut..bi daha olmaz inş kasılmaların:26::26:
hayırlı haberler gel cnmm. dualarımız seninlee..
gerçektenn topiğimizin bebişlerii acele ediyolarr gelmek içinn durun bakalımm kuzucuklarr daha zamanınız varrr

inşallah iyi haberle gelirsin canım
bebeğinede kocaman maşallahhhh

canım sakin ol sen ilaçla ve serumla o sancıyı durdururlar çok yüksek değil..bak bana ben 120 lerdeki sancıları anca 50lere indirdim şimdi evde 1 hafta daha geçsin diye bekliyorum..sakin olmaya çalış...zaten bebiş maşallah kurtarmış kendini..senide çok uzun zorlamanın anlamı yok..allaha emanet ol.

hilburcum iyi haberlerine hepimiz çok sevindik valla temmuz topiğinden ilk sen doğum yapcan de mi ayyy ne güzel darısı hayırlısıyla başımıza inşallah ve diğer arkadaşlarımıza

inşallah iyi haberle gelirsin canım
bebeğinede kocaman maşallahhhh

çok aceleci bu topinginn veletleriii hayırlısı canımm umarım biraz daha bekleyebilirler

canlarım hepinizden Allah razı olsun,iyi ki varsınız.dün aksam 5 te tekrar girdim nst ye bir kez 50 ye çıkti sadece dr sabahki açlıktan dolayıdır dedi,sabah 3 hafta sonra gel demişti ama şimdi nst de ki durumlardan dolayı haftaya tekrar çağırdı,erken doğum riski yok bol bol dinlen ve yat dedi,nasıl mutlu oldum anlatamam.ama dün az az kasık sancılarım oldu akşam da evdeyken oldu uzanınca geçti,demek ki daha çok dikkat etmeliyim.Rabbim başta hilbur arkadaşımız olmak üzere hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimizi sağ salim kucaklarımıza alalım inşallah,hepinizi öpüyorum.

Gözünaydın cnmm..erken doğum riskin yokmuşşş
sen o zaman bu son haftaları bol bol dinlenerek geçir cnmmm...
inşallah bebişiniz zamanında sağlıklı bi şekilde gelirr dünyaya

merhabaarkadaşlar.geldik kontorlden sancılar düşmüş çok şükür.3 saatte 1 nidilatla devam..akşamki kasılmalar yatış şeklinin tetiklediği durumlar anladığım kadarıyla.bir daha ki kontorlü 16 şubata verdi bende o gün doğum olucak demiştiniz dedim...iyi gördüm seni öteleyebildiğimiz kadar öteliycez dedi..senin bi tarih duyup rahatlaman gerekiyordu dedi...şaşırdım açıkçası....biraz daha büyücekler diye sevindim açıkçası....

iyi çok şükür acaba psikolojikmi sancılar bilemedim demekki biraz daha beklicez seninkileri kendine dikkat et canım az kaldı yavrularına kavuşcan allahın izniyle

günaydın anneler...

ben bugün anne oluyorum....birazda sezaryan saatimiz belli olucak....diycek bişey yok..ilginç olan heyecanda yok.korkuda...
gebelik testini bekler gibiyim...nötr...

en tehlikelisi bu his mi acaba...

dualarınıza ihtiyacım var...

Hİl_bur canım tebrik ederim. İnş sorunsuz bir sezaryan olur. hemencecik ayağa kalkarsın. ay ne güzel bebişlerin kucağında olacak bugün.

Hadi hayırlısı canımmm..
.bugün anne olucaksın bebişlerin dünyaya gelicekkk Allahın izniylee
bizimde topiğimizin ilk bebişleri olucak..
sezeryanında inş. iyi geçer sen güçlüü kadınsınn..hemencecik toparlanırsınn...
Allahım yar ve yardımcın olsun cnmmmm...:26::26:
hadi bekliyoruz derin ve denizz

Son düzenleme:

geliyoru pıtırcıklarr dayanamadılar bakk hadi canım güzel haberlerinle gell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…