Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

günaydın ...
az önce yoğun bakım çocuk dokktroumuz geldi...deniz solunum cihazından çıkmış.kendi kendine oda havasında nefes alıyor.hafifi bi sarılık başlamış öğleden sonra ölçümüne göre ışın tedavisi yapıcalar.bugün geel denize dokun kucağına al dedi:)
derin biraz daha zorda..gece 2 de gelip akciğerlerine tüp takmışlar.normalde heem büyük olduğu için hemde kız bebeklerdaha dirençli olduğu için ondan beklemiyorduk ama büyük ihtimalle doğumuda başlatan oydu derin anneden bi enfeksiyon almış olabilir dedi..büyk ihtimallede idrar yolu enfeksiyonu...ama doktor keendinden çok emindi ve ben enndişelmeyin diyorsam sakin olun eğer ben endişeliysem zaten sizinle paylaşırm dedi...bana sen babadan daha sakinsin bundan sonra herşeyi sana anlatıcam dedi...sakin olmaktan başka çarem var mı sanki..ben böyle riskli durumlar ihtimaline karşı evimi barkımı bırakıp geldim 1,5 aydır kuzenimde kalıyorum...bu hastaneye güvendiğim için..yokssa sezaryanı burda olayım diye gelmedim..anne yüreği hissediyor demekki eğer balıkesirde olsaydım bu kadar ilgilenirlermiydi doktorlar..çok şükür bugünüme.....

canım benim gözünaydın,yavruların için güçlü olman çok güzel,bak deniz çıkmış sıra derin de inşallah,çok fedakarlıklar yaptın,inşallah karşılığını bebişlerini kucağına alarak göreceksin,hep aklımdasın,haber aldıkça eşime senden bahsediyorum dualarımızdasınız canım,Rabbim seni de bebişlerini de korusun.
tatlim uzun süre giremedim yeni gördüm ama cok sükür bi sorun yokmus cok sevindim Insallah bebislerimizi saglikla kucagimiza alicas bu günler geride kalicak.......
canım benim teşekkür ederim,inşallah rabbim hayırlısıyla kavuştursun bebeklerimize,gün sayıyorum son haftalar geçmiyor sanki,takvime baktıkça kah daha çok var nasıl geçecek diyorum,kah çok az kalmış deyip heyecandan yüreğim çarpıyor,cumadan sonra inşallah yirmili rakamlara inicez.sen de iyisindir umarım nasıl gidiyor bebiş nasıl?

Allah hayırlı uzun ömürler versin kuzucuklara. iyi olacaklar inanıyorum. doktoruna güven canım. Rabbim tez zamanda koklaşmayı nasip etsin size.

canım senin ve bebişin iyi olmasına çok sevindim. sen devlet memurumuydun. öğretmenim diye yazmışsın. çalışmıyorum demişsin merak ettim

tOPİMİZİN İLK ANNECİĞİ SENİ YÜREKTEN TEBRİK EDİYOR EVLATLARINLA BİR ÖMÜR BOYU SAĞLIK HUZUR DİLİYORUM
BU GÜN SEN BİZİM YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRDÜN ALLAHTA SENİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN FISTIĞIM

bebişlerini gördünmü cici anne aklına kötü şeyler getirme ayyyy kurban olsunlar yirim ben onları elini tutdunmu canım ohhh çok şükür anneleri yanında tabi teyzoşlarıda kendine iyi hep yaz bölee bize çok merak ediyoz seni

iyi geceler...bu akşam çıktık hastaneden..denizle derin ordalar ama...denizi kucağıma aldım bugün.o kadar küçük o kadar güzel kokuyorki...ama emzirmeme izin vermdiler enerjisini harcamasını iistemiyorlarmış.deniz küvözde hala ama kendi kendine nesef alıyor mema aranıyor kuzum...hiç kaşı kirpiği yok:) sanırım babası gibi sapsarı bişşey olucak..
derin e dokunmam bile yasak..yoğun bakımda o.sarılık tedaviside başlamış..ama denizden daha toplu..ve büyük...bugünki bütün anne sütlerini derine vermişler..ona torpil geçiyoruz diyor hemşireler...akşam 22,30 da ve 01,30 süt sağdım 40cc çıktı ,aradım hastaneyi yollamamı istermisiniz diye çok iyi olur dediler.babaları bu saatte 40cc sütleyollaara düştü...ahh dedim içimden allahım ne büyüsün onunda evladı işte...o daha stressli zaten ben ona moral veriyorum diyorum üzülme sütün kesilir:)

epidurali sormuşsunuz...bence çok rahattı.ben öyle iğneden falan canı yanan bi tip değilim anlamadım bile ..yani elbette bişey atıyor hissediyorsunda zaten heyecanısın ve acımasını bekliyorsun çok 2-36 sn bi acıyo ve bitiyor bu kadarmı diyorsun..uyuşuyor zaten.ben 16,30 doğumahaneye girdim,17,30 gibiodamdaydım..gece 23,00 gibi yürüyordum..kanamam aman aman çok olmadı..ayağa ilk kalkış biraz zor ama allah kuvvet veriyor ya...benim çektiğim böbrek ağrısının yanında bu ağrı devedde kulak..

süt sağma makinasını alal acele lashinoh ikili aldım..2 kez kullandım bu gece epey iyiydi..hastanede medela vardı illa ondan istiyordum ama acil almam gerekince ilk mağazadan aldık..2si aynı anda daha kolay sanki.170 tl ya aldım mothercare den ama e-bebekte 140 tl malesef kalmamıştı..50 metre aralıklı 2 mağazada yedik kazığı)

küvözde sadece çorap ve şapka giydiriyorlar o yüzden çok isstediler.bugün de ben çıkıyorum diye,penye battaniye ve prematüre tulum istediler..akşam bolcaçorap ve prematüre şapka aldım yıkadım yarın götürcem..hasstanede çıkacakları zaman doktor 1 gece bizi 1 odada bırakıp bakmayı becerip becermediğimi kontrol edicekmiş.ve eğer doktor ikna olursa bebekleri çıkarbilecekmişim..ne garip değilmi..

bu arada bebişlerimin küvöz arkadaşları 26 haftalık doğan ikiz delikanlılar ege v efe..tam 90 gündür ordalarmış.onlar görünce halimize şükrettim..

enfeksiyonu olupta hala ilaç almayanlara ise aklım errmiyor zorla doğurmakmı istiyorsunuz.bugün doktorumun dediği çok az olan enfeksiyonumun derine geçtiği ve derinin doğumu başlattığı..umarım anlatabildim..

hepinize herşey için teşekkürler..iyigeceler..uyuyumda süte kalkıcam 04,30da....

Canım öncelikle tebrik ederim.. zor ama güzel günler olması gerek,,, İnşallah bebişlerin en yakın zamanda sağlıklı bir şekilde yanında yuvanızda olur. Hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız inş.

hepinize herşey için teşekkürler..iyigeceler..uyuyumda süte kalkıcam 04,30da....

canım arkadaşım benim çok güzel anlatmışsın teyze olmanın verdiği mutlulukla inan nasıl takip ediyorum sizi
bugün belki çıkar küvezden fıstıklarım ya en azından kucağına alıp emzirmeye verirler kokularını daha rahat duyarsın bizi habersiz bırakma olurmu?

canım tebrik ederim hayırlısıyla dünyaya geldi yavruların..inşallah hayırlısıyla da çıkacaklar kuvozden.
verdiğin bilgiler için de teşekkürler tatlım.bende özellikle epidural konusunda tedirginim ama bi aksilik olmazsa öyle düşünüyorum.haberlerini bekliyoruz..

Canım benim ya ne güzelde anlatıyosun herşeyiiii
deniizi kuçağına almışsınn....inşallah en kısa zamanda derinide alıcaksınn..
oyy ne güzeldir onların kokuları şimdiiii...
Rabbim bizlerede nasip eder inş....

canım senin ve bebişin iyi olmasına çok sevindim. sen devlet memurumuydun. öğretmenim diye yazmışsın. çalışmıyorum demişsin merak ettim
teşekkür ederim canım,özel bir okulda sınıf öğretmenliği yapıyordum 8 yıldır,bebiş için bıraktım malum özel okullar daha yoğun oluyor,bebişimi kucağıma alınca inşallah 1,2 sene daha çalışmayı düşünmüyorum.sen nasılsın,nasıl gidiyor hamilelik?

canım benim bizi burada habersiz bırakmadığın için teşekkür ederiz,maşallah denizi koklamışsın,en kısa zamanda derini de alırsın inşallah kucağına,rabbim yar ve yardımcın olsun rabbim sana bol bol güç ve süt versin,

çok şükür rabbime sonunda gördün yavruşlarını topiğn ilk annesi sen oldun hepimiz merakla seni takip ediyoz canım çokta güzel anlatıyosun sanki biz yaşıyoruz o duyguları senle canım kalbimiz dualarımız senle

çok duygulandım =((

canımm bak herşey yolunda gidiyor ne güzel yavaş yavaş atlatıcaksınız inşallahh

tüm kalbimle dua ediyorumm

hilbur canım maşallah denize cevval çıktı. darısı derinin başına inşallah. tez zamanda kavuşursunuz inşallah. kuzularım benim. Allah onlara hayırlı uzun ömürler versin.

denizfenerim canım bende öğretmenim o yüzden sordum. hamilelik 30 dan sonra zorlaşıyormuş bunu anladım:26: ben de haftaya son kez çalışıp izne ayrılacağım ama sanırım önümüzdeki haftayı da raporla geçireceğim. 2 gündür çok zorlandım. yol da var. toplantı için zorladı müdür vekili. kurul toplantısında oturamıyorum sırtım ağrıyor dedim gideyim dedim. izin vermedi. güya emsal teşkil edermiş bana izin verirse diğerleri de istermiş. okulda kaç tane hamile varsa ! zaten 1 hafta sonra yokum dememe rağmen zorladı. ben de artık geri kalan günleri raporla geçireyim diyorum.

bana da cok cabuk geciyormus gibi geliyor daha tam herseyim hazir degil badana yapilmasi lazim daha yani anlayacagin cok sey var nasil yetistiricem bilemiyorum eksiklerde var saglik problemim yok cok sükür yinede son haftalar bende korkmuyo degilim acikcasi
senden naber sen bitirebildimi eksikleri..buarada doktorum bana bir hafta önde gitiyimizide söyledi....bakalim ne olucak
canim cok sükür bebisleri gördün onlarda masallah anneleri gibi cok güclüler rabbim nazarlardan korusun cok az kaldi biz neleri atlatik bir kac gün sonra yavrularinla bas basa kalicaksin insallah....

flzaskim insallah Rabbim o günleri hepimize yasaticak anne olucagimiz günler cok yakin....

Son düzenleme:

Çok duygulandım, her cümlenin üzerinde durdum ve düşündüm...işte babalık dedim evlatları için süt taşıyor, annelik dedim iyileşsinler diye gözlerinin içine bakıyor, onlara kavuşmanın umudunu mutluluğunu yaşıyor, giysiler alıyor hemencecik yıkıyor, üşümesinler diye götürmek istiyor.. Allahım tez zamanda yavrulara sağlık versin evlerine ve sizlere kavuştursun...

Hil_bur canım seni çok iyi anlıyorum. Evlat özlemi yüzünden evimizi barkımızı bırakıp yollara düşüyoruz. bende 2 aydır evimden uzaktayım . inş. hafta sonu dönüyorum moskovaya. bebeğimin kalp atışını duydum bugün çok mutluyum. Rabbim hepimizin bebeklerini sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin. Ben inanıyorum ki yavruların sağlıklı bir şekilde evlerine dönecekler. bu arada doğumu yaptıran doktorun kimdi? Sanırım ben doğumu Moskovada düşünüyorum. tek bebek olduğu için. ikiz olsa Tr de düşünürdüm. Ama bilemiyorum.

Gözünaydın canımm bebişinin kalp atışlarını duymuşsunnn

sorunsuz bi hamililek geçirirsin bebişini kuçağına alırsın inş.:26:
rabbim tamamına erdirsin...

Gözünaydın canımm bebişinin kalp atışlarını duymuşsunnn

sorunsuz bi hamililek geçirirsin bebişini kuçağına alırsın inş.:26:
rabbim tamamına erdirsin...

Canım seninle pek karşılaşamasakta konuşamasakta seni çok sevdiğimi bilmeni isterim. İnşallah sende en yakın zamanda 3 üz bebişlerinin 2 kız 1 erkek heyecanını yaşarsın. nedense içimden böyle söylemek geldi. ama ikizde olur yani. Allah gönlüne, kalbine göre versin inşallah. tez zamanda çoluğa çocuğa karış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…