Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

filizcim o patlayan baloncuklar senin kuzun kim bilr ne yapiyor orada annesini sevindiriyor o baloncuklar daha sonra sana yumruk olarak geri dönecek canim hazirlikli ol.....
ruvos ben o abdullahin gece yapan elrini yerim yaaaa ne tatli bizimkide ben ona hadi gel uyuyalim e e yapalim diyorum oda bana e e diyor tabi kendince ay yerim ben bunlari....
ruvons naptin doktor kontrolünü gitinmi nasil bebisin kilo durumu benim süt sanki azaliyor yaa ne yapsam bilmem artik hayirlisi yine ayni sekil devam ediyorum dün adet oldum yine sanki süt dahami azaliyor ne anlamadim...

oya mamayı kes memeye devam. birde googleden emzirme kampı yaz orda çok faydalı bilgiler bulacaksın.
mama verdiğin sürece sütün azalacak bunu unutma.
benim memeler hep yumuşak hiç sertleşmez gündüzleri,
geceleride Abdullah 4 saat emmezse biraz dolgunluk oluyor.
doktora gittim canım benim sıpanın boyu uzun teyzesi
63 cm olmuş. kilosuda iyi. doktor süte devam dedi.
stres yapma sütüm az diye düşünme çoğalacaktır. en azından yavrunu doyuracaktır.
ben emzirme kapmı yapamadım ama sürekli meme verdim.
birde bebekler büyüme atakları geçirdikleri zaman da doymamış gibi emerler.
bu durum 3 yada 4 gü sürüyor sonra düzene giriyor.
öptüm ikinizi de

masallah abdullaha benim memelerde hic sertlesmiyor aynen dediyin gibi 4 saaten sonra doluyor saat basi isteyince tabiki dolmaz bende alip bazen cikyorum ozaman dinleniyor memeler yoksa ben bizimkiylen basa cikamiyorum bazen sanki bos memeyi veriyor gibi hisediyorum ama o büyüme ataklarindan haberim var ozamnda kucaktan hic inmiyorlar ruvos ben uyumadan önce mama vermesem saat basi kalkiyor o yüzden veriyorum yine nerden baksan 4 saat uyuyor bende dinlemis oluyorum. sonra zeten meme veriyorum..

boşta olsa çeksin. çektikçe geliyor.
bende boş meme verdiğimi sanıyordum
sonra mama yada süt verdiğimde kusuyordu.
demekki onu doyuruyor. birde doyma işi bebeğin
kilosuyla da alakalı canım. benimki düşük doğum ağırlıklı
olarak doğduğu için bir öğünde 100 cc yada 120 cc ile doyuyor

seninkinden okadar geliyormu ben hic sagmadim nakadar var onu bile bilmiyorum seninki kac dakika emiyor benimkisi bazen bes dakika bile sürmüyor bu arada o gönderdiyini okudum aynen sanirim bendede öyle oldu bizimki biberona alisti zaten memeylen kavga ediyordu simdi iyice....

canım ben gece 4 saat emzirmezsem iki memeden 100 ile 120 cc arası sütüm çıkıyor.
phlipsin manuel pompasıyla sağıyorum. daha öncede dedim. bebek bizim sağdığımızda
fazlasını çekiyormuş.
bir yerde okumuştum doktor demiş hatta sen 30cc sağıyorsan bebek 80cc çeker demiş.
gündüz bazen deniyorum 10cc bile çıkmazken bebek emerek doyuyor.
doymasa ideal kilo ağırlığnda olmazdı.
sen genede ver boş meme deme

oya benimki atadan aktarılan genler nedeniyle meme sever.
hiç çekmesem bırakmıyor. herşeye kullanıyor sıpa.
kayınpederime çekmiş. oda 5 yaşına kadar emmiş.
annesine diyormuş ki "anne soğan yeme süt kokuyor"

güldürdün beni benimki dogdugundan beli cekme sorunu vardi tutamiyor tam bu günlere nasil geldi bir allah biliyor bi ben zaten meme ucum pek büyük degil ondan olsa gerek bide dediim gibi biberona alisti memenin sonnun birakiyor faydali tarafi abdullahin uyku düzeni nasil iyimi kac ritmi nasil..

Canım benim rüvaydada öyle söyledi her ne kadar doktor hissedemezsiniz desede farklı bişey olduğunu anlıyo insan.
cuma günü gördüm zaten maaşallah o kadar hareketliydiki.ilk defa bu kadar harketli gördük eşimle çok hoşumuza giddi.
şimdi böyleyse ilerde nasıl olucakk kimbilirrrrr
bi an önce yumrukları hissetmek istiyorum sürekli dinliyorum..
sen nasıl gidiyooo annelik "asil "paşa nasıl

masallah cok az kali o yumruklara canim her günüü ayri bir heyecan:)) annelik cok güzel bi duygu allah isteyen herkese versin ama bi okadarda zor asil pasa iyi teyzesi ona bakmakla mesgulüs iste mama meme sorunumuz var bunada sükür rabbim baska dert vermesin
ve tabbi birazda sinirli bi yapmiz var kime cekmis acaba :))

ruveyda allah iyiliğini versin gece gece güldürdün beni
kız yazık kadıncağıza 5 yaşına kadar nasıl emzirmiş helal olsun valla

Merhaba kizlarr. .evime dondum..
Transferimin 4.gunu bugun yani artik 5 sayilir..ama bugun siddetli bel agrim var..cok korkuyorum..
Adet belirtileri ni yasiyorum...umudumu kirmak istemiyorum ama korkuyorum. :26:

Merhaba kizlarr. .evime dondum..
Transferimin 4.gunu bugun yani artik 5 sayilir..ama bugun siddetli bel agrim var..cok korkuyorum..
Adet belirtileri ni yasiyorum...umudumu kirmak istemiyorum ama korkuyorum. :26:

Ben 5.günü aşırı iştah açıklığıyla anladım yerleşmeye başladığını hormonlar anında değişiyor bel ağrısı vardı hafif bu arada aşırı mide bulantısı da vardı 5. Günden itşbaren 5-10 gün boyunca. Birden terleme tuhaf vücut ısınmaları yaşadm inşallah bu defa olur.

Abdullah gündüz kafasına göre şekerleme yapıyor. gece de 22- 23 arası uykuya dalıyor. sabaha kadar da 2 kere kalkıyor. 6.30 kalkış saati uyanıyor. sonra 1.5 saat uyanık duruyor bi yarım saat uyuyor derken günü tamamlıyor. birde gündüz uykularında sık sık ağlayarak uyanıyor.

ayni bizim sipa gibi daliyor iki kere uyaniyor 7 gibi kalkiyor ama bizimki daha sonra yine iyi uyuyor 1,5 saat oyalandiktan sonra iki saate yaki uyuyor sonra 12.30 gibi uyku saatimiz var bir iki saat öyle bizimkide bugün öylen mama vermedim ruveyda bakalim simdilik iyi meme veriyorum anliyor az geldini biraz agliyor bir iki daka emiyor uyuyor sence doyuyomudur icim parcalaniyo acaba cokmu abartiyorum ben ya ac birakmiyoruz dimi biz simdi bunlari...

acaba ahunisa napiyor kulaklarini cinlatalim bari......ahuuuuuuuuuuuuuuuuu nerdesinnnn
ya ruvos ben sizin pasalar cok merak ediyorum yokmu bi resim.....:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…