filizcim o patlayan baloncuklar senin kuzun kim bilr ne yapiyor orada annesini sevindiriyor o baloncuklar daha sonra sana yumruk olarak geri dönecek canim hazirlikli ol.....Canım arada sağ tarafımda pıt pıtlar hissediyorum.böyle baloncuk patlıyo gibi .
gaz filan değil yani farklı bişeyy buu.
hep sağda hissediyorum bide solda hiç bişey yok.
arada oluyo bi kaç gün önce olmuştu bugün yine fark ettim biraz uyumaya gitmiştim.
sola yattım baktım sağ tarafımda bişey atıyo. sonra sağa döndüm daha çok olmaya başladı
merak ediyorum hissetmek istiyorum az kaldı sanırım yakında iyice hissederim.
küçük Abdullah yattı demek.gece çok uyuanıyomu cnm nasıl.
amin cnm evlat hasreti çeken herkese yaşatsın bu duyguları.Rabbim
ruvos ben o abdullahin gece yapan elrini yerim yaaaa ne tatli bizimkide ben ona hadi gel uyuyalim e e yapalim diyorum oda bana e e diyor tabi kendince ay yerim ben bunlari....evet işte o bebişin canım. benim de ilk zamanlar hep sol taraftaydı. sonra
büyüyünce popsunu sağ tarafa dayadı doğana kadar.
Abdullah'ın keyfi yerinde karnı tok olduğunda uyku sorunu pek olmuyor.
tabii doğduğu ilk zamanlar hariç. gece de bir sıkıntısı olmazsa karnı acıktığında
kalkıyor. gündüz pek düzenli olmasa da arada uyuyor o zamanda kuzum elini
gözüne kapatıp kendine gece yapıyor ve öyle uyuyor.
filizcim o patlayan baloncuklar senin kuzun kim bilr ne yapiyor orada annesini sevindiriyor o baloncuklar daha sonra sana yumruk olarak geri dönecek canim hazirlikli ol.....
ruvos ben o abdullahin gece yapan elrini yerim yaaaa ne tatli bizimkide ben ona hadi gel uyuyalim e e yapalim diyorum oda bana e e diyor tabi kendince ay yerim ben bunlari....
ruvons naptin doktor kontrolünü gitinmi nasil bebisin kilo durumu benim süt sanki azaliyor yaa ne yapsam bilmem artik hayirlisi yine ayni sekil devam ediyorum dün adet oldum yine sanki süt dahami azaliyor ne anlamadim...
masallah abdullaha benim memelerde hic sertlesmiyor aynen dediyin gibi 4 saaten sonra doluyor saat basi isteyince tabiki dolmaz bende alip bazen cikyorum ozaman dinleniyor memeler yoksa ben bizimkiylen basa cikamiyorum bazen sanki bos memeyi veriyor gibi hisediyorum ama o büyüme ataklarindan haberim var ozamnda kucaktan hic inmiyorlar ruvos ben uyumadan önce mama vermesem saat basi kalkiyor o yüzden veriyorum yine nerden baksan 4 saat uyuyor bende dinlemis oluyorum. sonra zeten meme veriyorum..oya mamayı kes memeye devam. birde googleden emzirme kampı yaz orda çok faydalı bilgiler bulacaksın.
mama verdiğin sürece sütün azalacak bunu unutma.
benim memeler hep yumuşak hiç sertleşmez gündüzleri,
geceleride Abdullah 4 saat emmezse biraz dolgunluk oluyor.
doktora gittim canım benim sıpanın boyu uzun teyzesi
63 cm olmuş. kilosuda iyi. doktor süte devam dedi.
stres yapma sütüm az diye düşünme çoğalacaktır. en azından yavrunu doyuracaktır.
ben emzirme kapmı yapamadım ama sürekli meme verdim.
birde bebekler büyüme atakları geçirdikleri zaman da doymamış gibi emerler.
bu durum 3 yada 4 gü sürüyor sonra düzene giriyor.
öptüm ikinizi de
seninkinden okadar geliyormu ben hic sagmadim nakadar var onu bile bilmiyorum seninki kac dakika emiyor benimkisi bazen bes dakika bile sürmüyor bu arada o gönderdiyini okudum aynen sanirim bendede öyle oldu bizimki biberona alisti zaten memeylen kavga ediyordu simdi iyice....boşta olsa çeksin. çektikçe geliyor.
bende boş meme verdiğimi sanıyordum
sonra mama yada süt verdiğimde kusuyordu.
demekki onu doyuruyor. birde doyma işi bebeğin
kilosuyla da alakalı canım. benimki düşük doğum ağırlıklı
olarak doğduğu için bir öğünde 100 cc yada 120 cc ile doyuyor
seninkinden okadar geliyormu ben hic sagmadim nakadar var onu bile bilmiyorum seninki kac dakika emiyor benimkisi bazen bes dakika bile sürmüyor bu arada o gönderdiyini okudum aynen sanirim bendede öyle oldu bizimki biberona alisti zaten memeylen kavga ediyordu simdi iyice....
oya benimki atadan aktarılan genler nedeniyle meme sever.
hiç çekmesem bırakmıyor. herşeye kullanıyor sıpa.
kayınpederime çekmiş. oda 5 yaşına kadar emmiş.
annesine diyormuş ki "anne soğan yeme süt kokuyor"
filizcim o patlayan baloncuklar senin kuzun kim bilr ne yapiyor orada annesini sevindiriyor o baloncuklar daha sonra sana yumruk olarak geri dönecek canim hazirlikli ol.....
ruvos ben o abdullahin gece yapan elrini yerim yaaaa ne tatli bizimkide ben ona hadi gel uyuyalim e e yapalim diyorum oda bana e e diyor tabi kendince ay yerim ben bunlari....
ruvons naptin doktor kontrolünü gitinmi nasil bebisin kilo durumu benim süt sanki azaliyor yaa ne yapsam bilmem artik hayirlisi yine ayni sekil devam ediyorum dün adet oldum yine sanki süt dahami azaliyor ne anlamadim...
Canım benim rüvaydada öyle söyledi her ne kadar doktor hissedemezsiniz desede farklı bişey olduğunu anlıyo insan.
cuma günü gördüm zaten maaşallah o kadar hareketliydiki.ilk defa bu kadar harketli gördük eşimle çok hoşumuza giddi.
şimdi böyleyse ilerde nasıl olucakk kimbilirrrrr
bi an önce yumrukları hissetmek istiyorum sürekli dinliyorum..
sen nasıl gidiyooo annelik "asil "paşa nasıl
oya benimki atadan aktarılan genler nedeniyle meme sever.
hiç çekmesem bırakmıyor. herşeye kullanıyor sıpa.
kayınpederime çekmiş. oda 5 yaşına kadar emmiş.
annesine diyormuş ki "anne soğan yeme süt kokuyor"
Merhaba kizlarr. .evime dondum..
Transferimin 4.gunu bugun yani artik 5 sayilir..ama bugun siddetli bel agrim var..cok korkuyorum..
Adet belirtileri ni yasiyorum...umudumu kirmak istemiyorum ama korkuyorum. :26:
güldürdün beni benimki dogdugundan beli cekme sorunu vardi tutamiyor tam bu günlere nasil geldi bir allah biliyor bi ben zaten meme ucum pek büyük degil ondan olsa gerek bide dediim gibi biberona alisti memenin sonnun birakiyor faydali tarafi abdullahin uyku düzeni nasil iyimi kac ritmi nasil..
Abdullah gündüz kafasına göre şekerleme yapıyor. gece de 22- 23 arası uykuya dalıyor. sabaha kadar da 2 kere kalkıyor. 6.30 kalkış saati uyanıyor. sonra 1.5 saat uyanık duruyor bi yarım saat uyuyor derken günü tamamlıyor. birde gündüz uykularında sık sık ağlayarak uyanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?