canlar biz geldikkkkkkk çok şükür kesemizi gördükkkkkkk
dr ultrasonla bakar bakmaz gördüm miniğimi
"gözünüz aydın keseyi gördük" dedi dr benim şaşkın aşkım "oleyyyyyyyyyyy" diye bi bağırdı beni de druda korkuttu
dr "kese çok iyi çok daha güzel bi yere yerleşmiş herşey yolunda" dedi çok şükür
23 temmuza kalp atışı için gün verdi...
inş hayırlısıyla kalp atışlarınıda duyarız meleğiminnnnn
rabbim dileyen herkese yaşatsın bu mutluluğu inş
okudum okudum bi daha okudum, nutkum tutuldu gözlerime inanamadım, bu nasıl bir mucizedir Adına öyle çok öyle çok sevindim ki anlatamam, topiğimizin yıldönümünde bu kadar güzel bir haberle karşılaşmak inan aklıma gelmezdi. Bu gerçek bi mucize başka tanımı olduğunu sanmıyorum, Allah'ımın iyiliklerine ve güzel yüreğine verdiği bir armağan, minik mucizen evine sağlık huzur ve şans getirsin, tüm kötü günler böylece geride kalsın canım, Allah nerde ne kadar isteyen varsa hepsine versin.
Allah tamamına erdirsin baharım, 8 ay sonra bez değiştirmekten buraya girecek vakit bulama emi :)
çok sevindim kızlar üçünüzün haberinede inanın ikinize dualarımdaydınız hep...benim için bazı arkadaşlar daha farklı sizlerle çok şey paylaştım çünkü.allah isteyen herkese nasip etsinşimdi sıra aysunda inşallah onunda güzel haberini almayı nasip eder allah bize
ben oğlumu büyütüyorum.çok şükür sağlıklı bir oğlum var.biraz kucak delisi olduğu için nete girmeye fırsatım olmuyor çok fazla:)
gözün aydın canım önce pıt pıtlarını duy sonra rabbim kucağına almayı da nasip etsin yavrunu.
canlar biliyorsunuz adet olmayı bekliyordum histeroskopi için gelecek ayda 2. tüp bebek tedavimize başlayacaktım
adetim geçen ay 67. gün adet söktürücü kullanarak geldiği için bu ayda gecikir diye düşünüyordum
tedavim eylüle kalmasın okul zamanı sorun oluyor diye geçen pazartesi drum ulun hocayı aradım
en son 1 haziranda adet olmuştum o gün 24. günümdü
adet söktürücü kullanabilir miyim diye sordum drumda 6 gün bekle 30. günde de gelmezse o gün başlarsın tarlusala dedi
bende dru dinlemedim nasıl olsa gene geç gelicek diye ertesi gün başladım ilaca iyice geç kalmayayım tedavi için diye
ilacım bitti her zaman ilaç bittikten 4 gün sonra adet olurdum bu defa olmadım
dün 5. günümdü hala tık yok nette araştırınca adet söktürücü kullanıp adet olmayanların biçoğunun hamiş olduğunu öğrendiğini okudum
bende eşime akşam bi idrar testi aldırdım öylesine hiç ihtimal vermiyorum ama
sabah yaptım ve 2. çizgi çok belirgin çıktı
hemen hastaneye gidip kan testi yaptırdım veeeeeeeee hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm
değerimmmmmmmmmm 1696
şükürler olsun rabbimeeeeeeeeee bu günleri görmek nasip oldu hem de doğal yoldannnnnnnn
benim gibi adet söktürücü kullanıp sonradan hamile olduğunu öğrenen çok var forumda okudum hepsini...
çok şükür bi zararı olmuyormuş bebişe drları öyle söylemiş doğum yapanlarda aynısını söylüyor
inş benim meleğimde iyidirrrrrrr
inanamıyorum yaaaaa ben hamileyimmmmmmmmm
rabbim dileyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inş
baharcığım canım keseyi görmüşsün darısı kalp atışları veee kucağına almak olsun sağlıkla büyüt inşallah hem anne karnın da hemde doğduktan sonra inşallah.
fiyonkum makarnam gelmiş özledik canım nerdesin. senden de güzel haberleri duymayı Allah bize nasip etsin. varolan mutluluğumuz bu haberlerle katlanarak artsın inşallah.
baharcım allah tamamına erdirsin inş. inan o kadar mutlu oldumki haberini daha yeni aldım kucağınıza da almayı nasip etsin hepinize şifa olsun inş.
merhaba kızlarrr..
yarın 10 da opuya giricem dualarınızı eksik etmeyin benden...topiğin üzerinden tm 1 yıl geçti..ve canlandı pozitif haberlerle doldu moralimiz yerine geldi..
inşallah Rabbim mucizesini benim içinde gösterir..inşallah doğru zaman bu zamandr..
merhaba kızlarrr..
yarın 10 da opuya giricem dualarınızı eksik etmeyin benden...topiğin üzerinden tm 1 yıl geçti..ve canlandı pozitif haberlerle doldu moralimiz yerine geldi..
inşallah Rabbim mucizesini benim içinde gösterir..inşallah doğru zaman bu zamandr..
ruvos ben de ne yaziki tutamiyorum isin köttüsü gecen yilda tutamadim hamileydim ama saglik olsun bebisler doysunda benim süte su icmesem az geliyor elimden geleni yapmaya calisiyorum canim sen hala mama veriyomusun kuzun doyuyomu ben hala günde iki kez mama veriyorum ama anne sütüde aldigi icin icim rahat su alti ayi bi dolduralimda insallah gerisi kolay... bu ayin 24 de 4 ayimiz bitiyor Rabbim nasip ederse.bebişleri olan arkadaşlae oruç tutuyor musunuz? ben tutmuyorum. şuan adetliyim ama maalesef sonrasında da tutamayacağım.
su içmediğimde sütüm hemen azalıyor. her emzirmeden sonra 2 bardak sıvı alıyorum ona rağmen kıt kanaat doyuruyorum yavruyu.
artık sütten kesildikten sonra inşallah.
birde ben doğumdan sonra olduğum ilk adetim. siz ne zaman adet oldunuz?
cook sükür baharcigim rabbim sanada nasip eti sira kalp atislarinda insallah onudaa görüceksincanlar biz geldikkkkkkk çok şükür kesemizi gördükkkkkkk
dr ultrasonla bakar bakmaz gördüm miniğimi
"gözünüz aydın keseyi gördük" dedi dr benim şaşkın aşkım "oleyyyyyyyyyyy" diye bi bağırdı beni de druda korkuttu
dr "kese çok iyi çok daha güzel bi yere yerleşmiş herşey yolunda" dedi çok şükür
23 temmuza kalp atışı için gün verdi...
inş hayırlısıyla kalp atışlarınıda duyarız meleğiminnnnn
rabbim dileyen herkese yaşatsın bu mutluluğu inş
cook sükür baharcigim rabbim sanada nasip eti sira kalp atislarinda insallah onudaa görüceksinama duuuur sen daha neler neler görüceksin
buarada bahacigim benim kuzu diyokiiii bahar teyzem neden benim ismimi listeye eklememisssss küsmüs sana))
askimin ismi Asil Ömer........ Kurban olsunlar onu veren Allaha........
canim listeye eklediyini fark etmedim eklemissin
öpüyoruz seni ve bebisini kocamaaan.....bu Asilimden teyzesine..
ohhhhhhh aldım mis kokulu öpücükleri bunlardan benden size
Merhaba canımmmm.
yarın opuyu güzel bi şekilde atlarsın inş.
kaliteli yumoşların olurrr güzelce döllenirlerrrr..
ve bu defa bebişin sıkı sıkı tutunur.cnm inş:26::26:
topiğimizzzde hamişler artıyooooo ..sende inşallahhhhh katılırsın aramızaaa
ve diğerrrrr arkadaşlardaaa
canım hayırlısıyla bol bol yumoşun toplanır ve hepsi bebiş olarak döner sana inşşşşş
geçen sene demiştik canım "er yada geç bu tablodaki herkes anne olana kadar devam edicez" diye
çok şükür 66 kişiden 25 kişi kaldı allahın izniyle o 25 kişininde güzel haberlerini alıcaz arka arkaya
inanıyorum test gününde güzel haberler vereceksin bu defa bize ve ekliycem senide "şuan hamile" diye inş
ruvos ben de ne yaziki tutamiyorum isin köttüsü gecen yilda tutamadim hamileydim ama saglik olsun bebisler doysunda benim süte su icmesem az geliyor elimden geleni yapmaya calisiyorum canim sen hala mama veriyomusun kuzun doyuyomu ben hala günde iki kez mama veriyorum ama anne sütüde aldigi icin icim rahat su alti ayi bi dolduralimda insallah gerisi kolay... bu ayin 24 de 4 ayimiz bitiyor Rabbim nasip ederse.
bu arada bende 3. ayi doldurdum adet oldum su an bisey yok ama normalmis 3 aydan sonra adet olmak daha sonra yine olmaya biliriz.
saol canım şükürler olsun gördük keseyi
aminnnnnnnnnnnnnnnnn canım benim çok saol güzel dileklerin için
abdullah napıyor annesi anlat biraz merak ediyoruz yiğenimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?