Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

MAŞALLAHH PRENSESSS SANAA

oyyy maşallahhh ne tatlı bişey buuuu

flzask canım maşallah ayşe nazına rabbim korusun nazarlardan yavrunu

flzask canım bende profilime koydum ayşeervamın resmini göemek istersen bakarsın

Maşallah çok tatlı Allah sağlıklı uzun ömür versin

Teşekkür ederiz teyzelerrrrr

Havinim baktım cnm maaşallah senin kızcen büyümüş abla olmuşş maaşallah onaaa.
elbisesinni sevsinlerrrr

merhaba
ben de ana kucağı bakıyorum, ana kucağında bebeğimin sırtının rahat olamaması endişesi duyuyorum. Bir arkadaşım aşağıdaki kiddy markasını tavsiye etti? Oto koltukları da güvenlik testlerinde çok başarılı dedi. Ana kucağı düze yakın yatıyormuş, duyan bilen, yorum yapabilecek olan anne ve anne adaylarının yardımlarını rica ederim. Başka hangi markaları önerirsiniz?
https://www.facebook.com/KiddyTR
www.kiddy.com.tr

Havinim baktım cnm maaşallah senin kızcen büyümüş abla olmuşş maaşallah onaaa.
elbisesinni sevsinlerrrr

canım benim senin kuzu nekadartlık oldu 1 ayı geçti dimi doğalı kırkını nezaman uçuruıyon hayırlısıyla anne sütümü alıyo yoksa mama takviyeside yapıyonmu merak ettim

canım benim senin kuzu nekadartlık oldu 1 ayı geçti dimi doğalı kırkını nezaman uçuruıyon hayırlısıyla anne sütümü alıyo yoksa mama takviyeside yapıyonmu merak ettim

Canım dün 1 aylık oldu az kaldı 40 uçurmaya
ilkte memeyi tutamadı bi kaç gün sütümde gelmedi zaten.sonra mamaya başladık ama kuzum sarılık oldu bir gece fototerapi gördüçok zor bi geceydi.
3. gün anca sütüm gelmeye başladı bende sağıp verdim hep biberonla mama takviyeside yapıyorum.
çok üzülüyodum memeyi tutamıyo diye,ama çok şükür onuda tutuyo artık,
şimdi günde sadece 1 veya 2 defa mama veriyorum olabildiğince anne sütüyle beslemeye çalışıyorum cnm.
senin kuzu nasılllll sen nasıl besliyosunnn

filizciğim maşallah kuzuna. canım mamayı vermemeye sürekli emzirmeye çalış. bende de aynıydı. öyle şakır şakır sütü gelen biri değildim. emzirdim emzirdim sonunda mamayı kestim yoksaki süt gidecekti.

Selammmmmmmmmmmmm kızlar nasılsınız bakalım . çok uzun zaman oldu girmedim buralara . Umarım her şey yolundadr . Özlemişim buraları :)

Teyzeler merhaba ben büyüdüm abi oldum arkadaşlarımın foto koysanıza sizde

Teyzeler merhaba ben büyüdüm abi oldum arkadaşlarımın foto koysanıza sizde

Eki Görüntüle 965345

Merhaba kızlar, çok uzun zamandır yazamamıştım sayfaya.
flzask, gözün aydın canım, o kurdalelerini yerin ben onun :)
biberon günde 1-2 defa veriyorum demişsin ama aynı hatayı bende yapmıştım. doktorumuz sakın verme, zamanla memeyi bırakır demişti. gerçi benimde çok sütüm yoktu ama 4 ay emzirebildim sadece.
bahar ne yapıyor, doğum yaptı mı oda?

cici35, oğluşunda çok yakışıklı :) kaç aylık oldu?

benim kızımda 10,5 aylık şimdi. diş çıkarıyor bu aralar biraz sıkıntılıyız ama ayrı bir güzel oldu tavşan dişlerle :)

sağol cnmm.
şimdi çok şükür memeyi 26 günlükten itibaren memeyi tutmaya başladı çok rahatladım hemde mutlu oldum.
çok zor kalırsam belki günde 1 kere mama veriyorum o kadar.
baharında 16 günü var normal doğumu görünüyoo
hayırlısıyla oda alır yavrusunu inş.
asel_k da hamiş onda çok sevindimm :)
oyyyy diş çıkartırkende zor oluyodur yavrum benimm maaşallah sizin kuzular büyüdüü.

herkese merhabalar kızlar..topik canlanmış çok mutlu oldum..

bizde artık doğum iznine ayrıldık az kaldı hayırlısı ile 5 hafta var yok..

çok heyecanlıyım.

çok heyecanlıyım.

Merhaba cnmm
maaşallah seninde az kalmışş..
RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN YAVRUNU..

Selammmmmmmmmmmmm kızlar nasılsınız bakalım . çok uzun zaman oldu girmedim buralara . Umarım her şey yolundadr . Özlemişim buraları :)

Gözün aydın canım, Allah tamamına erdirsin.

hadi inşallah bol bol süt olsun kuzuna.
baharın heyecan doruktadır şimdi. hey gidi günler. neler çektik, neler yaşadık. çok şükür ödülünü aldık ama. darısı tüm bekleyenlerin başına

çok heyecanlıyım.

hazırlıklar ne aşamada, hastane çantanı hazırladın mı, pek zaman kalmamış kenarda hazır olsun şimdiden.
bebişin cinsiyeti ne?

Canimm bebisin kiyafetleri vs yikandi utulendi.
cantamiz hazir.

kizim olacak kismetse.cok sagol cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…