Kızlar nerdesininiz bahar flazky.
Biz iyiyiz çok şükür çocuklar la dolu dolu geçiyor günler.
Bu arada ahunisa arkadaşımız da ikinci çocuğuna doğal yoldan kavuştu.
Darısı isteyenlerin başına olsun.
İnşallah canım tez zamanda kavuşursunuz yeni BebişeBizde iyiyiz cnm..haklısın hiç yazamiyoruz buraya..iki çocukla nasıl gidiyo hayat
ben bi dahaki ay Allah nasip ederse tekrardan tedaviye başlıyorumm.
inşallah naz ımada bi kardeş gelir hayırlısyla ..
Ahu nisayada cok sevindim maaşallah ne güzell..
güle güle sağlıkla büyütsün bebeğini inşallah
Amin cnmm inşallah bizede 2. bebişler gelir.
Ecrenin kızı o tarihten önce ameliyat oldu canım solunum sıkıntısı var. Eve çıkardılar ama yapamadı tekrar hastaneye yatirdilar en son başka bir hastane arıyordu ama ne yaptı bilemiyorum.Ecrennnn cnm nasılsınız.bebişler nasıl en son 15 ekimde kızın ameliyat olucaktı..
şimdi ne durumdasınız..
Allah kızına bir kardeş nasip etsin inşallah hayırlı olsun tedavin bizi sonuçtan haberdar etSelamm kızlarr nasılsınızz.
kuzularr nasıll
artık kimse pek yazmasada..
bendeki gelişmeleri yazmak istedim
bugün itibariyle yeni tedavime başladım.
inşallah rabbim hayırlısıyla kızıma bi kardeşte nasip eder..
Oya ya bende seni merak ettim arkadaşım. Eşin ile problemlerinizi asarsiniz inşallah. Bende yaşıyorum inan çoğu zaman niye çekiyorum bu adamı diyorum ama iki çocuk olunca çocuklar için tekrar tekrar denemeye devam ediyorum. Sorun ne bilemiyorum ama keşke dememek için lütfen üzerine düşen her şeyi yap. İletişime geç orta yolu bulmaya çalışın. Buna rağmen olmuyorsa asil e sarıl ve önüne bak. Lütfen bu dediklerimi uygula öptüm seni ve asiliİyi geceler benim mutlu zamanimda yanimdaydiniz sizleri hic bi zaman unutmadim unutmakta mümkğn degil zaten.cok oldu buraya girmeyeli ama zaman zaman takip etim ve bir cogunuzun ikinci bebişene kavuştugunu okudum ve cok cok mutlu oldum. Rabbim tüm cocuk isteyene cocuk nasip ersin inşallah.
Bende asilime heezaman bi kardeş istedim. Ama ne yaziki eşimle proplemlerim yüzünden o sadece bi hayal oldu benim icin eşimden ayriliyorum, sizlerle en güzel zamanimi gecirdim ben ve asilime kavuştum rabbime hamd olsun. Melegim benim en zor zamanimda bana destek oldu herzaman.bunlari sizlerle paylaşmak istedim.
Maşallah delikanlı olmuş Allah bagislasin. Yavru bu yavruEki Görüntüle 1804477 Buda ogluşum sizlerle paylaşmak istedim
bu tabloya ekenecek kişiler var gelsene nickli arkadaş martta doğum yapacak.tabloda 66 kişiyiz ve sadece 17 arkadaşımız kalmış geriye...
temmuz 2012 biraraya geldik kimimiz o tedavimizde kimimiz sonraki aylarda yıllarda kavuştu bebişlerine...
tüm arkadaşlarımız anne olana kadar burda olacağımızı söylemiştik...
belki bu 17 arkadaştanda mucizelerine kavuşanlar vardı ki inş öyledir...
inş bizede haber verirler bizde mutlu oluruz onlarla beraber...
kalan arkadaşlarımız ise herzaman dualarımızda olacak...
rabbim kimseyi evlat hasretiyle yakmasın inş...
Tüp bebekte tek yumurta ikizi oluyor mu ki?Merhaba arkadaşlar 3. Tedavimizin sonunda ben de hamileyimŞimdi 12. Haftadayız 9.haftada da tek yumurta ikizleri olduğunu öğrendik tam hamilelik sürecine alışmaya çalışırken üstüne ikizi öğrenince ballı kaymak oldu Rabbim tamamına erdirsin inş i
Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Çevreme şöle bakıyorum da insanlar zorluk çekmeden sahip oldukları sağlıklı çocuklarının kıymetini hiç mi hiç bilmiyorlar.Merhaba kızlar zaman nasıl geçiyor 4 yıl olmuş :)
Ben gecen ay tüp bebek denedim malesef düşük oldu önümüzdeki ay bidaha deniycem büyük ihtimal ...kızıma kardeş nasip olur inş ... ne günler geçirmiştik birlikte ögünlerde sık topiği takip edenler hala aklımda tabloya bakınca zaten herkes kardeş bile yapmış:) gecen ay negatifi alınca çok üzüldüm bi kızım olmasına rağmen ağır geldi umarım önümüzdeki ay rabbim kuvvet verir hemen gelip geçer hamile olurum .. isteyen herkese rabbim nasip etsin
Canım tek yumurta tuttu sonradan tutan yumurta tekrar bölünmüş o yüzden sanırımTüp bebekte tek yumurta ikizi oluyor mu ki?
Merhaba arkadaşlar 3. Tedavimizin sonunda ben de hamileyimŞimdi 12. Haftadayız 9.haftada da tek yumurta ikizleri olduğunu öğrendik tam hamilelik sürecine alışmaya çalışırken üstüne ikizi öğrenince ballı kaymak oldu Rabbim tamamına erdirsin inş i
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?