Naz kizina da esine de cok gecmis olsun canim sukur ki birsey cikmamis esinde.rabbim evlatlarimiza eslerimize ve bizlere saglikli uzun omurler versin insallah.rabbim gonlunuze gore verdin evlatlariniza guzel kardesler nasip etsin.optum naz kizini.selam cnm bi kız bi erkek demek ikizlerrrr maaşallah çok güzel sağlıkla gelsinler inşallah cnm
bizde iyiyiz cnm koşturmaca nazla hareketli hiç durmuyo ben peşindeee akşama kadar kışın hasta olmamıştı ama
geçen haftasonu kv lere giddik nişan vardı çoçuk hemen hasta oldu mevsimsel alerjik sanırım..
onun dışında bi sıkıntımız yok şükür.bi ara eşimden dolayı sıkıntı yaşadık..testisinde kitle çıktı tümor şüphesi vardı acil operasyon geçirdi testis alındı patoloji sonucunu beklerken ömürden ömür giddi.seneler sonra bebeğimi bulmuşken eşime bişey olucak korkusu beni çok üzdü ALLAH ÇOK ŞÜKÜR ki sonuç iyi çıktı..Rabim bu hastalıklarla sınamasın sevdiklerimizi inş
bakalım bizler ikincilere ne zaman hamiş olacazzz..
Hayılrı cumalar cnm.
Evet ruveydam 32 hafta bitti bugun iyiyiz cok sukur.gaz olayi 3 ay bitince azaliyor genelde kolay gelsin canim
Ecrin bebek hayirli ugurlu olsun allah ansli babali buyutsun insallah.baban icin de cok uzuldum canim makami cennet olsun.lohusaligina denk geldigi icin cok zor oldu sanirim.insallah ecrininle guzel gunlerinize donersiniz.allah sabir versin.slm kızlar nasılsınız cok ozledım sızlerı ruveydam bebısıne kavuşmuş sukurler olsun. yenı hamıslerde var gelsın mınnaklarbenım kızda erken geldi teyzelerı sıze haber vermek ısterdım fakat ecrinimi kucağıma aldıktan sonra acı bır kayıp yasadım babamı gözümün nurunu toprağa verdim .evladımı emzıremedım mamayla buyutuyorum lohusalık bıttı lakın depresyonum hala devamm edıyor bana dua edın canlarım bende sızlere bol bol dua edıyorum ALLAHA EMANET OLUN hepınızı opuyorum
Masallah baharcim buyutmussun oglusunu.esine de rabbim acil sifalar versin.onun icin de kolay degil icinde ne firtinalar kopuyor allah bilir.allah ikinize de guc kuvvet versin kolay degil ama sen de alkislanacak bir essin ona hep destek oldun.insallah rabbim sabrinizin karsiligini dunyada da ahirette de verir bitanem.selam canlarım nasılsınız
nekadar uzun zaman oldu buraya girmeyeli...
küçük beyden hiçbir şeye fırsat kalmıyor ki
şöyle bi göz gezdirdim güzel haberler var...
daha da güzel haberler duyarız gün geçtikçe inş
biz iyiyiz çok şükür.
6 gün sonra 16 aylık olacak oğluşum
maşallah öyle hareketli ki pervane oluyoruz etrafında
sanki bianda büyüdü gibi herşeyi anlatıyor artık hareketleriyle...
ve ona her baktığımda şükrediyorum rabbime bu günleri gördüğümüz için...
eşime gelince tedavisi devam ediyor 3 haftada bir kemoterapi alıyor...
onun dışında bi sıkıntısı yok...
sadece kemoterapide aldığı ilaç aşırı sinir yapıyor evde sık sık bi cihan harbi yaşanıyor neyazıkki
çok üzülüyorum yeri geliyor susuyorum yeri geliyor bende patlıyorum ama bildiğim bişey var ki ikimiz içinde çok zor...
rabbim tüm sıkıntılardan kurtarır bizi inş...
inş bekleyen tüm arkadaşlarımda mucizelerine kavuşur her daim dualarımdasınız...
hepinizi kocaman kocaman öpüyorummmm...
Tesekkurler baharcim.bende sizi özledim canım arkadaşım
tatile girdik inş bundan sonra ara ara girebilirim...
amin canım saol güzel dileklerin için...
canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin az kaldı artık kavuşmana
bir kız bir erkekmiş negüzel
darısı başımıza inş
Eslemsena ve kanbara cok sevindim hayirli olsun.arkadaşlar @eslemsena arkadaşımızda kanbar gibi kıbrısta tedavi görüp çok şükür oğluna kavuşmuş
o da mucizesine kavuşanlar arasına katıldı
@kanbar ikizlerine hamile
allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş...
darısı bekleyen tüm arkadaşlarımızın başına inş
aminnn insallah rabbim herkese nasip etsintabloda 66 kişiyiz ve sadece 17 arkadaşımız kalmış geriye...
temmuz 2012 biraraya geldik kimimiz o tedavimizde kimimiz sonraki aylarda yıllarda kavuştu bebişlerine...
tüm arkadaşlarımız anne olana kadar burda olacağımızı söylemiştik...
belki bu 17 arkadaştanda mucizelerine kavuşanlar vardı ki inş öyledir...
inş bizede haber verirler bizde mutlu oluruz onlarla beraber...
kalan arkadaşlarımız ise herzaman dualarımızda olacak...
rabbim kimseyi evlat hasretiyle yakmasın inş...
Ecren canım yazdıklarını başka topikten takip ettim. Ne desem bilemiyorum çok büyük ve zor bir imtihan la karşı karsiyasin dua etmekten başka secenegimiz yok. Rabbim kalfiramayacagimz yükleri yuklemez dua ve herşeyin ilacı zaman. Sağlıkla büyüt oğlunu kızın için ne hayırlı ise Allah onu yasatsin inşallahCanlarim 11 temmuz cumartesi kontrole gittik.yine nst ye girdim biliyorsunuz kasilmalarim artmisti nst de yuksek sanci cikinca dr yatis verdi.ciger gelistiriciyi vurup dogumu geciktirmeye calisacakti.eve geldim valizimi aldim aglayarak kizimla vedalastim.yatis yapildi igne yapildi fakat sancilarim cok siddetliydi dr almamiz gerekir dedi ben olmaz igne etkisini gosterene kadar dayanirim dedim.aksam 16.30 da tekrar nst ye aldi sancilar hafiflemeye basladi ama kalp atislari yavaslamaya basladi bu kez de.ve sezeryana alindim.spinal sezeryan oldum korktugum gibi olmadi cok rahat gecti dogar dogmaz oglumu yanima getirip opmeme izin verdiler sicacikti.kizimin acelesi vardi solunum yapamiyordu uzaktan gosterip yogun bakima goturduler.18.14 te kizim 2060 gr. 18.16 da oglum 2410 gr dunyaya geldiler.ciger gelistirici etki edemedigi icin kizim solunum cihazina baglandi oglum iyiydi odama gelmisti benden once sonra onu da goturduler gozlem altinda tutmak icin.simdi hala kuvezdeler kizim 2 gun sonra cihazdan cikarildi sukur.simdi de oglum sarilik olmus isik tedavisi aliyor.ben pazartesi aksam taburcu oldum simdi hergun onlari gormeye gidiyorum sut sagip goturuyorum.dr yakinda toparlarlar dedi.dun ilk kez oglumu kucagima verdiler muhtesem bir andi.her gun ayri bir seye agliyorum onlar icin dualarinizi eksik etmeyin.insallah tez zamanda kavusuruzevlatlarimiza.size de kolay gelsin.
Canlarim 11 temmuz cumartesi kontrole gittik.yine nst ye girdim biliyorsunuz kasilmalarim artmisti nst de yuksek sanci cikinca dr yatis verdi.ciger gelistiriciyi vurup dogumu geciktirmeye calisacakti.eve geldim valizimi aldim aglayarak kizimla vedalastim.yatis yapildi igne yapildi fakat sancilarim cok siddetliydi dr almamiz gerekir dedi ben olmaz igne etkisini gosterene kadar dayanirim dedim.aksam 16.30 da tekrar nst ye aldi sancilar hafiflemeye basladi ama kalp atislari yavaslamaya basladi bu kez de.ve sezeryana alindim.spinal sezeryan oldum korktugum gibi olmadi cok rahat gecti dogar dogmaz oglumu yanima getirip opmeme izin verdiler sicacikti.kizimin acelesi vardi solunum yapamiyordu uzaktan gosterip yogun bakima goturduler.18.14 te kizim 2060 gr. 18.16 da oglum 2410 gr dunyaya geldiler.ciger gelistirici etki edemedigi icin kizim solunum cihazina baglandi oglum iyiydi odama gelmisti benden once sonra onu da goturduler gozlem altinda tutmak icin.simdi hala kuvezdeler kizim 2 gun sonra cihazdan cikarildi sukur.simdi de oglum sarilik olmus isik tedavisi aliyor.ben pazartesi aksam taburcu oldum simdi hergun onlari gormeye gidiyorum sut sagip goturuyorum.dr yakinda toparlarlar dedi.dun ilk kez oglumu kucagima verdiler muhtesem bir andi.her gun ayri bir seye agliyorum onlar icin dualarinizi eksik etmeyin.insallah tez zamanda kavusuruzevlatlarimiza.size de kolay gelsin.
Canim sen 2. Ciyi doğal yoldan mi oldun??? Sizin sebep neydi canım? ?? Benim de eşim azodaCan'lar merhaba Çarşamba günü sürpriz bi haber alıp Şok'a uğradım ben hamileyimmmm
Biliyorsunuz eşim tedavideydi, tedavi sürecinde bu mucize bizi Nasıl buldu hiç bilmiyorum
Ama duyguları. Karmakarışık bi yandan seviniyorum bi yandan oğlumu düşünüp üzülüyorum
Nasıl olur ezilir mi, yada ona ayıracağım Zaman'ı ondan çalmış mı oluyorum bilmiyorum
Çünkü Allah nasip ederse araları 26,5 aylık falan olacak...
İnş Zaman'la alışırım.
Kocaman olmuş ben öğrenene kadar bebişimde
Hepiniz dua edin bize inş üstesinden gelir ikisine de yetebilirim
Hepinizi Kocaman öpüyorum
Can'lar merhaba Çarşamba günü sürpriz bi haber alıp Şok'a uğradım ben hamileyimmmm
Biliyorsunuz eşim tedavideydi, tedavi sürecinde bu mucize bizi Nasıl buldu hiç bilmiyorum
Ama duyguları. Karmakarışık bi yandan seviniyorum bi yandan oğlumu düşünüp üzülüyorum
Nasıl olur ezilir mi, yada ona ayıracağım Zaman'ı ondan çalmış mı oluyorum bilmiyorum
Çünkü Allah nasip ederse araları 26,5 aylık falan olacak...
İnş Zaman'la alışırım.
Kocaman olmuş ben öğrenene kadar bebişimde
Hepiniz dua edin bize inş üstesinden gelir ikisine de yetebilirim
Hepinizi Kocaman öpüyorum
Canim sen 2. Ciyi doğal yoldan mi oldun??? Sizin sebep neydi canım? ?? Benim de eşim azoda
bayadır bakmamışım foruma neler olmuş canım ne güzel bir haber rabbim sağlıktan sıhhatten ayırmasın hiç birinizi inş . O gün gelsin de bence sen hepsine yetersin yeterki can sağlığı olsun
ne güzel konumuzu sahipsiz bırakmamışınız
Merhabalar uzun Zaman sonra . Ne güzel haberler var bahar85 sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. Bütün bebişlere çocuklarımıza Allah sağlık versin . Benim kızım da 29 aylık oldu.bakalım ikincisi gelecek mi selamlar
Slm kızlar. Cok uzun zamandır giremiyorum hem iş hem meleknazz zaman yetmez oldu.şimdi baktımda çok güzel haberler var.baharcimmm gozunaydinn çok sevindim. Hepinizi çok özledim. Dualarimdasiniz herdaim.bebisleri ve sizleri meleknazimla kocaman opuyoruzzxz
İnşaAllah arkadaşım duanda unutma bizleri...Merhaba benim eşim 2 kere kanser tedavisi görmüştü.
2. Tedavisinden sonra azosperm olmuştu.
Sonra biz bazı ilaçlar kullandık ama çoğunluk bitkisel kürler kullandık ve tekrar çıkış başladı.
Sperm sayısıda gittikçe arttı.
Oğluma da doğal yoldan hamile kalmıştım şimdi bu hamileliğimde doğal yoldan oldu.
Darısı başınıza
Ooo maşallah kızlar güzel haberleri bir bir patlatiyorsunuz. Benim kız 8.5 aylık oldu. İki küçük çocuk zor ama çok güzel. Baharcigim hayırlara vesile olsun inşallah öpüyorum sizi görüşmek üzereCan'lar kendisi girmiyor Kk ya galiba.
Çok sevineceğinizi düşünerek güzel haberi ben vereyim dedim size
Hilbur hamilehemde doğal yoldan
3. Bebiş geliyor ve bebişimiz kız
Aramızda 2-3 hafta var o benden önde.
Rabbim bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.
Darısı bekleyen tüm arkadaşlarımızın başına
Ayyyy enguzel haberler var yaa.çok sevindim hilburcumm sağlıkla kucağına alır ınslahh. Darısı bizlere doğal yoldan olur inşallah. İkinci için tekrar ankara yolları planları yapmaya başladık.dualarınizi eksik etmeyin dostlar.Can'lar kendisi girmiyor Kk ya galiba.
Çok sevineceğinizi düşünerek güzel haberi ben vereyim dedim size
Hilbur hamilehemde doğal yoldan
3. Bebiş geliyor ve bebişimiz kız
Aramızda 2-3 hafta var o benden önde.
Rabbim bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.
Darısı bekleyen tüm arkadaşlarımızın başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?