Memorial anneleri,ben o iğneleri bebk enjektörü ile yaptırsım,siyah uçlu enjektör deniyor,ama doktorunuza sorun önce.çok zayıf olduğum için ilaç dağılımında sorun yaşamadık ve inanın hiç acımadı.normal enjektörler çok kalın uçlu olduğu için çok zor oluyor benim için.bu arada transferim cumartesi olucak ayın 14 de.sizin ne zaman?
haberi birlikte alısınız ama kutlamayı hepberaber yaparızz....
topiğimizin ilk gülleri sizler olun bizler sırayla arkadan geleceğiz hatta anladığım kadarıyla kapanışıda ben yapıcam en son benim ki
günaydın kızlaarr nasılsınız bakalımmm????
transferimin 7.günü ve stresim basladı artık düne kadar iyiydim aslında.merkezdeki hemsirem aradı nasıl olduğumu sormak için ardından hiç belirtin varmı diye sordu
bende keskin kasık ağrılarım dısında bir sey olmadığı söyledim (ki düne kadar kendimle savasıyordum belirti aramamak için ) o da hımmmm neyse hayırlısı olmazsa da üzülme çok fazla tamammı dedi ben şoookkkkkkkkne olmasını bekliyordu acaba o an aklıma bile gelmedi sormak...
kafamı iyice karıstırdı beni allak bullakk etti anlayacağınız pozitif olmak için direniyorum sabahtan beri...
salak mi bu yaa gidince merkeze doktora soyle sana boyle soyleyip moralini bozdugunu. bazen soruyorum kendime acaba bunlar nerde ne icin calistiklarinin farkindamilar acaba. pazartesi esim dondurma islemi icin para odememeye gitti sekreterin yanina 500 tl uzatmis bu ne parasi 750 verceksiniz demis. esim olurmu oyle sey dosyaya bakin orda yaziyor demis kiz bakip yok 500 tl pgt parasi demis. esimde bunun uzerine ozaman siz bizi kaziklamissiniz biz pgt icin size 2500 tl odedik demis... yani orada duruyor bu isi yapiyor daha neyin ne oldugundan haberi yok. disarida bu isten bir haber birinden hic farki yok. her merkezde pisikologlar var ama onlar ne ise yariyorlar ben bilmiyorum. suana kadar ben kendisiyle tanisamadim bile.
seni aslinda pisikologun aramasi ve sana moral vermesi gerekirdi tabiki her ihtimale karsida hazirlikli olman lazim ama bu bu sekilde soylenmezki simdi sen oturup kalkip kendinde belirti arayacaksin ne kadar istemesende.
canim o gerizekaliyi sakin takma kafani oyle belirti diye birsey yok zaten adet kanamasi gibi kan gelipde hamile olan lar bile var ne belirtisi ariyacagiz. o kisiden kisiye degisir kimi 9 ay migde bulantisi ceker kimi 1 gun bile cekmez.... tek belirti kan degerini alinca gordugun rakamlar olacak oda insallah yuzunuzu guldurecek o yuzden hiiiic dusunme...
İnsallah canım, sagol guzel dileklerin için.. Bebisimiz normal gelmesi cok zor ama Allah'tan ümit kesilmez tabii.
Seninde tedavin hayirli olsun şimdiden..
bende umut tüp bebekteydim bu arada, doktorun kim??
amannn maşallah dükkanı sen açmışsın baharcım :) sağ ayakla girseydin bereketimiz artsın
transferimin 7.günü ve stresim basladı artık düne kadar iyiydim aslında.merkezdeki hemsirem aradı nasıl olduğumu sormak için ardından hiç belirtin varmı diye sordu
bende keskin kasık ağrılarım dısında bir sey olmadığı söyledim (ki düne kadar kendimle savasıyordum belirti aramamak için ) o da hımmmm neyse hayırlısı olmazsa da üzülme çok fazla tamammı dedi ben şoookkkkkkkkne olmasını bekliyordu acaba o an aklıma bile gelmedi sormak...
kafamı iyice karıstırdı beni allak bullakk etti anlayacağınız pozitif olmak için direniyorum sabahtan beri...
Hayirli sabahlar arkadaslar
hil-bur canim bebek enjektoru hic duymadim bugun igne yaptirmaya gittigimde sorayim bakalim.bir de saati onemli mi bu ignenin hep ayni saatte mi yapilmasi gerekiyor.dun hemsire sabah saatleri daha iyi olur dedi kafam karisti ???? transfer embriyolar iyi olursa en erken cuma olur
arkadaslar sabah bir ruya gordum ruyamda hastaneyi aramisim
yumoslarin surumunu ogrenmek icin 6 tanesi iyi onlari dolledik diyordu
telefondaki ses.ben 8 yumosum vardi ikisi gitmis demekki diye dusunerek uyandim
az once hastaneyi aradim tabi bu gercek.8 yumurtanin 6 sina islem yapilmis 4 u dollenmis
yarin yine arayin durumlari hakkinda bilgi veririz dedi.
iyimi sizce dua edin lutfengerci gecen yil 3 tane dollenmisti bu daha iyi diye seviniyorum yine de.
Ya boşver canım sen öyle kendini bilmezleri onlar sadece para için mesleklerini yapan insanlar demek insan halinden anlayanlar değil...benimde opu işlemim sırasında ameliyathaneye girdim şok oldum zaten ömrümde ilk defa ameliyathane görmüşüm bide bi dünya insan belden aşağısı açık artı üst tarafıda açtılar nabız bişileri takmak için benim psikolojim alt üst masada daha doktorun gelmesine zaman var, ayaklarını kasıyorsun biz nasıl yapıcaz işlemi die kızdı banabide üstümdeki örtüyü alacakmısınız dedim, ya ne sanıyorsun nasıl yapacağız işlemi dedi.ama benim üst tarafımda ne işlemi yapacaksınız be mübarek insan.ben o andan sonra daha fazla titremeye başladım ne yaşadığımı bi ben bilirim...bide üstüne üstlük hamileydi kendileri...ama hastaneyle bi işim bitsin en sonunda doktora tek tek anlatacağım bunları....bide psikolog var evlere şenlik..sadece süslensin hastane içinde gezsin, laylaylom ona göre herşey..geldi bana bildiğim şeyleri yineledi gitti hiiiiiç bi faydası olmadı....ama diğerleri için aynı şeyi söyleyemem insan olan hemşireler de vardı,embriyoloğum deseniz insana ümit veriyor şakacı,hele sekreterler hepsi birbirinden şeker...Rabbim herkese yaptığının karşılığını versin inşallah....
canım insan psikolojinden anlamayan bi dengesizle karşılaşmışsın neyazıkki
yaa nedemek hiç belirtin var mı ??
herkes biliyor bunu herkes de aynı belirtiler olmuyor...
böyle diyerek heyecanlı ve endişeli bi dönemde olan bi anne adayını nasıl daha da strese soktuğunun farkında bile değildir
canım sen takılma onun dediklerine önceki gibi pozitif olmaya çalış...
inş biz mutlu haberini vereceksin yakında
canım iyi tabi inş 4 embriyoda sonuna kadar gider
hep diyoruz 1 embriyoyla bile nasipse hamiş olunabiliyor...
nasip değilse kaç embriyon olursa olsun olmuyor...
inş o embriyolar seni anne yapacak canım benim
hepinizden Allah razı olsun canlarım yaa...biraz da olsa rahatladım iyiki varsınız sonuçta bizi bizden iyi kimse anlayamaz.....
Allah razi olsun canim insallah 4 embriyom da bir omur benimle
olur hayirli ve saglikli evlatlar olarak evet allah ol deyince
Bir taneden de olur onemli olan iyi olmasi hayirlisi olsun artik
Merhaba arkadaşlarrrrrrr
Maaşallah sıraylaa arkadaşların tranferlerii oluyoooo
Artvinim 08_16 ,Autumn , Diardii , H_derya ,Pinpol
inşALLAH Allahın izniylee sizlerdenn hamişş haberleriii duyarızzzzzz
listedmizdekii hamişlerrimiz çoğalırrrr
Darısı bizlerin başınaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?