canım çok sağol çok güzel açıklamışsın bende kist var 2 tane endo yumurtalıklarımda ama dr tüp bebek başlayacağız dedi problem olurmu acaba dularaımız kabul olsun tüm isteyenlere rabbim kısmet etsinn aminn
canım çok sağol çok güzel açıklamışsın bende kist var 2 tane endo yumurtalıklarımda ama dr tüp bebek başlayacağız dedi problem olurmu acaba dularaımız kabul olsun tüm isteyenlere rabbim kısmet etsinn aminn
Nereye gidiyosun tedavi için?
Ben hiç kistle tedavi duymadım canım, diğer kisti olan arkadaşlar bilgi versinler. Dr başlayoruz dediğine göre problem olmamalı.
merhaba canlar, nisan anneleri,,,,
yarın yumiciklerim toplanacak. ben gerilmeye başladım, yine yumiciğim az olursa, kaliteli olmazsa diye,hep güzel olacak dedim düne kadar moralim de iyiydi, ama bugün bi tuhafım, lütfen dua edin... sizi çook seviyorum, sevgiyle kalın, şans dileyin bana... çook öptüm sizi
cnm benim 2. denemedede drum kistle başlamıştı ama başlamadan önce kan testi yaptı progesteron ve e2 ydi sanırım eger 50 nin altı çıkarsa tedaviye başlıcaz demişti benim 45 çıkmıştı ve tedaviye başlamıştık.kistin durumuna göre başlıyor yani drlar yumurta toplama sırasındada o kistleri alıyorlar zaten.
kızlar 2 gündür kendimi iyice vitamin bombasına çevirdim benim sonum pek ii olmucak sanırım kilo alıcam baya:)
sabah 1 kaşık bal,polen arısütü ginseng karışımı yiyorum,daha sonra vitamin haplarımı içiyorum,( omega-3,blanca ınsulınu kapsül,bemiks b)
öğlen ve akşam sebze agırlıklı besleniyorum ama fırın poşetinde pişiriyorum yiyeceklerimi,salata yogurt,
aralarda,ceviz,fındık,kuru incir,dut kurusu,kuru üzüm siyah çekirdekli,incir
bu defada dr yumurta rezervi az ve kalitesiz yumurta filan derse ne yapıcam bilmiyorum artık.
benmi abartıyorum ama son 5-6 günüm var adet olmaya.
canım kistlerim yumurtalıklarda inşallah problem olmazda tedavi sürecim iyi geçer allah hepimizin yardımcısı olsun aminn
canım kistlerim yumurtalıklarda inşallah problem olmazda tedavi sürecim iyi geçer allah hepimizin yardımcısı olsun aminn
canım bende sanırım adet olcak gibiyim bu gün yarın ben sadece omega alıyorum bir de folik bal tarçın çörekotu yapsam işie yarar mı bende fsh yüksek birdee
anladım cnm yumurtalık kisti dr dönemsel kist diyo onlara eger kistlerin sakıncalı kist olsaydı dr başlamazdı drlar ultrasonda baktıgındada anlıyolar .eger kistin büyük olsaydı 1 ay dogum kntrol hapı kullandırırdı ve bir dahaki adetini bekletirdi zaten.dogum kntrol hapı bana ii gelmiyor mesela yumrtalıklara baskı yapıyor ve yumurtalarım az ve kalitesiz çıkıyor onun için ya bir sonraki adetimi bekletiyo yada kistim küçükse kistle tedaviye başlıyo.
cnm içini ferah tut bol bol dua et .allah bu mübarek günlerde yardımcımız olsun
canım sevgi hastanesine gidiyorum 3 -4 dr gittim hepside tüp bebek dedii ve kisten ameliyat olmuştum tekrarladı endo benim ki
inşallah aksilik çıkmazda hayırlısı ile başlarım tüp bebeğe
cnm sen artık tedaviye başlamak üzeresin yumurtaların toplanana kadar ceviz,badem ve sebze agırlıklı beslen. bal,tarçın ,çörek otuda çok ii yumurtalara ii geliyo.bizim sorun sebesiz ne bulduysam hem kendim yiyorum hem eşime yediriyorum sag olsun eşimde sesi çıkmadan ne versem yiyor :)cnm omegayı drmu önerdi sana balık yagı kapsülü dimi.bahçeci kliniğinde tedavi gören herkese veriyolarmış omega 3 bizim dr burda folık asidi bile hamile kaldıktan sonra balatıyor.
İnşallah herşey yolunda gider. Şanslısın bence, nerde sorun olduğu biliniyor ve çözümü var. Bense bilinmez bir yoldayım. Sebebini bir türlü bulamıyorlar. Neyse benimkide yaradanıma kalmış. O ol diyecek olacak inşallah.
amin canım şu an doğum kontrol hapı kullanıyorum kafam karıştı benim yumurtalarımda azmışş birde doğum kontrol hapı kullanırken adet olur muu ilacın bitmesine 5 -6 gün var ama sanki adet olcak gibiyim
cnm dr yumurtalıklarının durumuna bakarak vermiştir sana dogum kntrol hapını.büyük ihtimalle kistlerinde dogum kntrol hapıyla birlikte gidecektir. hapı kistlerini yok etmek için vermiş o zaman .dogum kntrol hapın bittikten 1-3 gün içinde adet olursun hap bitmeden adet olmazsın merak etme.
merhaba canlar, nisan anneleri,,,,
yarın yumiciklerim toplanacak. ben gerilmeye başladım, yine yumiciğim az olursa, kaliteli olmazsa diye,hep güzel olacak dedim düne kadar moralim de iyiydi, ama bugün bi tuhafım, lütfen dua edin... sizi çook seviyorum, sevgiyle kalın, şans dileyin bana... çook öptüm sizi
eşim gnc nin vitaminlerinden kullanıyor ben 3 aydır folik kullanıyorum hamileliği düşünen her bayan hamilelikten önce başlamı gerekiyor folike omega benim daha önce aldığım ve kullanmadığım bir ilaçtı okuduklarımdan sonra kullanmaya başladım dr önermedii balık iyi olurmuş bende balık sevmem belki tavkiye olur diye düşündümm hayırlısı canım inşallah rabbim dularımızı kabul eder
kızlar 2 gündür kendimi iyice vitamin bombasına çevirdim benim sonum pek ii olmucak sanırım kilo alıcam baya:)
sabah 1 kaşık bal,polen arısütü ginseng karışımı yiyorum,daha sonra vitamin haplarımı içiyorum,( omega-3,blanca ınsulınu kapsül,bemiks b)
öğlen ve akşam sebze agırlıklı besleniyorum ama fırın poşetinde pişiriyorum yiyeceklerimi,salata yogurt,
aralarda,ceviz,fındık,kuru incir,dut kurusu,kuru üzüm siyah çekirdekli,incir
bu defada dr yumurta rezervi az ve kalitesiz yumurta filan derse ne yapıcam bilmiyorum artık.
benmi abartıyorum ama son 5-6 günüm var adet olmaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?