2. ay aşınızı yaptırdınız mı kızlar ?
Biz bugün yaptırdık felaket derecede ağlıyor ve huzursuz...
yok kimse birşey dememişti bana. 17 temmuzda doğdu ya benimki o yüzden dündü aşısı. akşam 7 de pili bitti uyuyakaldı sonunda... aşıdan sonra calpol içirdim öyle dedi hemşire... bugün de sabah 7 den beri hala uyumadı sadece memede uyuyor onu bırakınca da uyanıyor...şimdi fön makinasını çalıştırdım pusette sallıyorum uyuyacak gibi umarım uyur...yazık üzülüyorum yorgun düşmezmi...
Ateşi çıkmadı dimi? Uç tane ası cocuk ne yapsın yazık, valla bizimkinde kolik var akşamlarımız zaten yok 6dan sonra uyuyuncaya kadar ağlıyoruz artık o gun kaçta uyuyabilirseo yüzden sallamaya ve fon makinasına çok alışkinız biz, baska türlü sakinlesemiyor çünkü, uç ayı doldurmayı bekliyorum dört gözle umarım biter uç ayımızla birlikte kolikte.
veee dün akşam 9 gibi acile gittik kızlar... sonunda oğlumuz hasta oldu... dün AVM ye gitmiştik antepte doktordan sonra. galiba orada üşüttü... gözü akıyordu ve burnu da doluydu hırıltılıydı burnu hatta akmaya da başladı... doktor soğuk algınlığı dedi. göz ve burun damlası verdi, şurup verdi soğuk algınlığı için bir de ateşi çıkarsa diye fitil verdi... fitili yarım olarak kullandım dün gece.. ve çok şükür sonrasında da ateşlenmedi en çok sevindiğim durum bu... ilaçları kullanmaya başladık işte... şimdi daha iyi . gece biraz sızlandı ama uyudu şükür.. ara ara uyandık tabi.. emmekte de sorunumuz yoktu şükür nefes alamamak filan olmadı çok şükür... bugün akşama doğru daha iyi olacaktır...(
Çok gecmis olsun, mevsim geçişleri zor olacak hepimiz icin, ateşi çıkmamış iyiki. Allah acil şifalar versin.
Bizde asilarimizi yaptırdık bugün resmen yıktık ortalığı, inşallah ateşimiz çıkmaz bizimde.
geçmiş olsunn. bugün çocuk doktorumuza götürdüm oğlumu ilacı içmiyor diye. doktor bu aydaki bebeğe ilaç verilmez dedi. kullanma o ilacı hatta göz damlasını da kullanma kortizon var içinde dedi. sadece burun damlasını kullan dedi o doğal olduğu için... ben de zaten dün de bugün de ilacı vermemiştim iyiki öyle yapmışım :))
hanımlar günaydın neler yaptınız görüşmeyeli ? bizim ara ara burun tıkanıklığımız devam ediyor . oğlum izin verdikçe burun aspiratörü ile biraz temizleyebiliyorum... genizde doluluk var galiba ve o rahatsız ediyor onu ara ara... dün aşırı derecede uyku düşkünüydü pazar keyfi yaptı diyebilirim :) bugün ise 6 da ayaktaydık (gerçi burnu yüzünden uyuyamadı kuzum)...
ne gibi hareketler yapmaya başladı ? sözde bu hafta yan dönmeye başlayacaklarmış diye okudum. çok beceremiyor benimki :))
Bizim burnumuzda sık tıkanıyor serum fizyolojik ve burun aspiratoru yardımıyla acıyorum. Bizimde bazen uyku problemimiz oluyor, mesela dun çok az uyuduk. El ve ayaklarımız çok hareketli, sesler çıkarmaya başladık ve karşısında konuşulunca çok mutlu oluyor. Yok henüz erken diye biliyorum dönmek icin bu ayın sonunu bulur herhalde hatta bazı bebekler 4. Ayda ancak dönmeye başlıyorlarmış.
evet el ve ayakların maşallahı var :)) hatta altını değiştirirken ayaklarıyla belini havaya kaldırıyor :)) bir de "hıhhıhııı" tarzında gülme sesi çıkartıyor :)) ellerini farketti ve emip yalayıp duruyor :)) bir de bugün saçlarıma taktı kafayı :) bakıp duruyor yaklaştırdım oynadı durdu kendi çapında :))
dün hiç kaka yapmamıştı. az önceye kadar da yapmadı kaka... bir yaptı pir yaptı :) daaa koyu sarı renkte ve içinde hiç katı parça yok sıvı yaptı normal midir ?
benim de onun da saçları dökülüyor artık.. bebek anneyi tanıyınca annenin saçları dökülürmüş diyorlar... benim bir anda aşırı dökülmeye başladı(
ben yeşil kakayı ya çok beslenmiştir ya da üşütmüştür şeklinde bulmuştum nette...
gündüz uykumuz iyice karıştı en fazla 40 dk şeklinde uyuyoruz fazlası eksiği yok... öğleden önce 2 kere (olursa) öğleden sonra da 2 kere (olursa) olduğu oluyor...
akşam uykusu iyice karışmaya başladı 7-8 gibi yatan çocuk direnmeye başladı... uyutmak zaten bir başarı olmaya başladı hareketlendikçe daha inatçı olmaya başladı...
emme konusunda da sorun yaşatıyor kesik kesik emiyor daimi zorla 5 dk emiyor otururken... ayağa kalkınca emziriyorum inatla (çünkü beslenmediğini düşünüyorum) o zaman biraz daha uzatıyor emmeyi... 1 haftadır böyle niyeyse sizce neden ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?