ancak internet buldum :) mersinden sonra hataya geçtik ve canım oğlum zavallım benim suratı isilik doldu(( çirkinleştirdi sıcaklar minik yakışıklımı... ve gündüz uyumak mı ? haşaaa ... sıcaktan krize giriyor resmen... meme ile kucağımda uyuyakalıyor yatırıyorum 10 dk sonra uyanıyor ama hava serinleyince rahatlıyor uzun süre uyuyabiliyor... benim oğluş sıcak sevmiyor yani.. şimdi kendi evimize geldik kilis e... daha huzurlu sanki... tamam burası da sıcak ama en azından nem yok...
benim oğlan kaç gündür günde nerdeyse 12 saat uyanık kalıyor ya kucağımda gezdirerek uyutuyorum yere koyar koymaz gözleri açıyor, dün de ilk aşımızı olduk sağlık ocağında ondan mı huzursuzdu anlamadım bütün gün uyumadı sabah 10da bi uyandı taa akşam 10 buçuğa kadar uyumadı 10 buçukta artık yorgunluktan uyudu resmen uyumicam diye direniyor yaa
Peki uyanık kaldığı sürede ağlıyor mu yoksa öyle keyfi geziniyor mu? Ya bizimkinin uyanık olduğu zamanların çok az bir kısmında keyfi yerinde oluyor sonra hiçbirşeyden memnun olmuyor
Kızlar nasılsınız, ben bugün pek bi halsiz kalktım galiba usuttumbebeğe geçer mı hastalık bilginiz var mı yarına kadar bekleyip doktoru öyle arayacağım ama bugün emzirmeye devam edeyim mı sizce ?
Öncelikle selam, sonra da gecmis olsun. Bildigim kadariyla bir maskeyle emzirmen gerekiyor. Mumkun oldugu kadar da bebekle temasa gecmemelisin.
Selam kızlar inşallah çarşamba günü sünnetimiz için adım atacağız...
benim oğlan dün beni resmen krize soktu emzirirken kucağımda uyuyor yetağa koyunca kıyametler kopuyordu... 15ten beri 5 - 6 saat uyanık kaldı ki ondan önce sadece 2.5 saat uyudu gündüz olarak... uyutamadık bir türlü... moralim çok bozuluyor... bu bebeğin gündüz de uyuması gerekmez mi? nasıl gelişecek yoksa ?? gündüz en fazla toplasa 4 saat belkii uyutabiliyorum... bazen gezdiriyorum evin içinde keyfi yerindeyse.. yok değilse hep meme hep meme...
bu arada kızlar kanamanız var mı hiç? benim ara ara oluyor bugün doktora gittim kontrol etti rahim temiz dedi emzirdiğin için böyle adet düzensizlikleri olur dedi. 1kereliğe mahsus duphaston verdi daha sonrasında da arada lekelenmeler de olur normaldir dedi..
dün kuzumu sünnet ettirdik cerraha... canım benim 4 saat aç kalması gerekiyordu nasıl ağladı canım benim aç olduğundan. ilk defa emzik verdim cok cok emmeye başladı meme olmadığını anlayınca daha da ağladı...( ameliyat yarım saat sürdü şükür... ben ağlayarak çıkacak derken o normal etrafa bakınarak çıktı :) odaya gidince kıyafet giydirirlerken ağlamaya başladı canım benim.. emzirmeye çalıştım ağlayarak emdi kuzum... 1-2 saat odada kaldıktan sonra eve geldik eve gelene kadar uyudu kucağımda emerek. arabadan indiği andan itibaren yeri göğü inletti bir süre susturamadım çaresiz kaldığım için kendimden nefret ettim... neyseki hafiflemeye başladı acısı ki o kadar uzun uzadıya ağlamıyor artık... pansuman sırasında bazen suskun bazen ağlamaklı... sünnet günü eve gelince hep uyudu kuzum ne kadar ağlamış ki yorgun düştü birtanem benim...
bugün de kendi evimize geldik şükür... eve geldiğim için çok mutlu ve huzurluyum bebeğim de bunu hissediyor ki birkaç saattir uyuyor maşallah...
doktorumun verdiği ilacı kullanmadım kendiliğinden düzelir kanamam diye düşündüm ama halen ara ara devam ediyor(( sizin ne durumda??
bu arada kocam da sağolsun yine eski haline dönüştü diyebilirim... bana karşı aşırı ilgisiz.. hiçbir sevgi sözcüğü yok sarılma yok... vurdumduymaz.. doğumdan sonraki ilk zamanlarda beni elleriyle besleyen adam gitti yerine düşüncesiz adam geldi... canımın çektiği birşey var mı soran yok... ayrıca aşırı alıngan olmuş durumda... benim yerime o depresyona girdi anlaşılan...(
doğum hediyenizden ne haber?? benimki hiçbirşey almadı sağolsun... önemli birşey yapmamışım anlaşılan... canım çok sıkıldı...
Aman ne hediyesi sekerim bizimki ben olmasam olurmuydu bu cocuk diyip çekildi kenara utanmasa o benden hediye isteyecek ruhsuzzz ne olacak...
çok güldüm ya allah iyiliğini versin benimki de bana sordu ne alayım diye, ne zamandır güzel bi kol saati istiyodum ben de gittik baktık ama beğenemedim.. alamadık ama sorması bile yetti:)
gaz sancılarınız ne alemde.. 2 hafta sonra 2. ay aşımız varr 2 bacak 1 kol dan yapılıyormuş allahım nası dayancam ben ya
evet bizim de 17 eylülde var 2. ay aşımız... 1 tanesine anca tahammül etmiştim şimdi 3 tane nasıl dayanıcak bu kuzu ağlayıp duracak yazık...
gündüz uykularınız ne alemde ? oğlum beni bırakmıyor hiç iş yapamıyorum evde... şimdi emzirdim ve kucağımdaa uyuyor 45 dk dır... yatırmaya cesaretim yok... hep böyle de yapamam şaştım kaldım...
Kızlar bu bebişler neden uyumak istemez ya biz mi bir yerde hata yapıyoruz acaba??? Bizde en sonunda salıncak kurduk baktık olmadı. Çok yorulduk vallahi, bizimki bahtaniyede sallanarak uyuyordu anca o da epey zaman sallıyorduk ancak öyle oluyordu. Salıncak karşıtı olmama dayanamadım artık ne yapayım, hem çocuk az uyuyor hem ben ve eşim çok yoruluyoruz aman dedim yeter yani. Narkosis demekki senin oğlan o pozisyonda yatmayı seviyor. Ne güzel inşallah çözümü bulmuşsundur. Bizimki normalde bile koyduğundan yıkıyor ortalığı yüzüstü. Ay bir düzene girebilsek vallahi ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?