temmuz 2013 anne adayları buraya:))))

Ay yok canım bizimkinin öyle özel bir pozisyon sevdiğini düşünmüyorum her seferinde farklı şekilde uyumak istiyor, uyumak istediği şekli buluncaya kadar epey uğraşıyorum, bazen ayağımda sallıyorum, bazen park yatağında, bazen evde küçük salıncak var onda, şimdide tavan salıncağında bakalım sonumuz ne olacak :) Bizimki ilk ay yaklaşık 1.5 kg almış biraz fazla aldık biz ama doğum ağırlığımız azdı herhalde ondan hızlı kilo alımı oldu. Sizinkilerden ne haber?

benimki de yüzüstü yatmayı seviyor bazen..bikaç kere yatırmıştım öylesine ıh mıh yapıp uyumuştu ama ertesi günü tutmamıştı bu yöntem :))) bazen de nefret ediyor yüzüstü yatırınca çevirin beni ulen diye bağarıyor

aman uyuyosa elleme benimkinin uykusu pamuk ipliğine bağlı sanki, bi ses duysun hemen açıyo gözleri şuanda tam 4 saattir uyuyor bu gidişle gece bizi ayağa dikecek

soracaktım hep unuttum gecikmiş bir soruma cevap verir misiniz ? ilk ayda ne kadar kilo aldı sizin bebişler ?? benim doktor daha iyi olabilirdi demişti... sizlerden ne haber??

1 kilo almıştı 1 ayda..

kızlar meme ucunuz ne durumda benim yaralarım hala devam ediyor iyileşmedi hatta iyileşen de yeniden yara oldu çok canım acıyor ya

1,5 kilo mu maşallahh nazar değmesin ne yedin de sütün bu kadar yaradı kız ? :) benimki 800 gr almıştı. 3400 doğmuştuk biz. seninki kaç kg doğmuştuki?

benimki de bu gece mahvetti beni saat başı uyandı neredeyse... gündüz uykusu mu böyle yaptı anlamadım emmeye başlıyor 5 dk sonra uyuyakalıyor memede. yatırıyorum 1 saat sonra yine vik vik ağlamaya başlıyor uyanıp yavaş davrandığımda... doyurmuyor ki karnını uzun süre uyusun :)

ama karar verdim akşam 6 dan sonra uyutmayacağım gece uyku saatimiz bozuldu dün. normalde 21 de uyuyordu dün ise 22 ye kadar canımı çıkarttı... sonra 24 te uyandı zaten sonra da 1 er saat aralıklarla uyandık...

şimdi 9,30 uykusuna yattı bu saati düzenledik galiba dünden beri. sırtüstü yatırmışdım uyandı mızıldandı yüzüstüne çevirdim iki pışpışladım sızdı :))

meme ucu yarası hiç yaşamadım daha şükür... sen tahinin üzerinde oluşan yağı dene hemen geçiriyormuş... meme ucuna ondan sür bir arkadaşım demişti çok iyi diye sen de dene...

1,5 kilo mu maşallahh nazar değmesin ne yedin de sütün bu kadar yaradı kız ? :) benimki 800 gr almıştı. 3400 doğmuştuk biz. seninki kaç kg doğmuştuki?

Valla canım banada bu kilo artısı anormal geldi ilk hafta zaten 700 gr almış görünüyordu, acaba dogum ağırlığını mı yanlış ölçtüler diyorum 3100 gr doğduk biz 52 cm boyumuzda.

Valla canım banada bu kilo artısı anormal geldi ilk hafta zaten 700 gr almış görünüyordu, acaba dogum ağırlığını mı yanlış ölçtüler diyorum 3100 gr doğduk biz 52 cm boyumuzda.

bizim boy 51 cm di maşallah sizinki iyiymiş :) e doktor birşey demedi mi bu kilo artışına ?

Ben birkaç defa aynı hatayı yaptım aman cocuk uyusun dedim dediğin gibi geceyle gündüzü şaşırdı öyle olunca fazla uyuduğu zaman uyandırıyorum bende. Benim göğüs ucum yara olmadı çok şükür emzirdikten sonra hemen kapatmıyorum ben kurusun diye birde sürekli göğüs pedi kullanıyorum ilk zamanlar biraz hassaslasmisti lansinoh kullanmıştım iyi gelmişti.

bende de göğüs uçlarım senin dediğin gibi oldu.. ilk başta lanocure mi ne ondan kullandım hassas diye..şimdi göğüs pedi kullanıyorum. bir de bebek emerken uyuyakalınca ağzında sütle uyuyor o da memeye iyi geliyor :))

peki kızlar sizin bebeklerde KONAK (başında pul pul deri döküntüsü) oldu mu ? benimkinde var ve yayılıyor sanki. görümcem normal dedi tarayamadığın için oluyor dedi...

peki kızlar sizin bebeklerde KONAK (başında pul pul deri döküntüsü) oldu mu ? benimkinde var ve yayılıyor sanki. görümcem normal dedi tarayamadığın için oluyor dedi...
Bizde de yeni oluştu Konak bingildaginin üzerinde hemen hemen her bebekte oluyor diye biliyorum, zeytinyağı yapıp sonra yıkanınca geciyormuş ama ben henüz gerek duymadım.

Kızlar sizin bebisler kac defa kaka yapıyor internette bu donemde artık günde bire düşeceği hatta iki uç günde bir yapacagı yazıyor ama bizimki hala günde uç defa kakasini yapıyor.

valla hiç saymıyorum :) 3 gün boyunca yapmasa da dert değilmiş diye... bazı günler çok yapıyor bazen 1 kere filan galiba :) benim oğlum bana çok güzel bakmaya gülümsemeye başladı sevgisini gözleriyle göstermeye başladı daha bir hayran kaldım yaaa :)

evet artık görmeye gülmeye tepki vermeye başladılar ben emzirdikten sonra göğsüme yatırıyorum gazını çıkartmak için, kollarını iki yana açıp zorla sarılmasını sağlıyorum bana sonra da eşime diom bak bana sarıldı kollarını kullanıp bize sarılmaya başlayınca tatlarından yenmez artık sabırsızlıkla bekliyorum sarılacağı günü:)))

kanamanız var mı hala? deli olacağım benim hala var dün temizdim bugün kanadım koyu kırmızı... ne yapsamki buradaki doktoruma mı gitsem

bazılarının uzun sürebilyor ama yine de git istersen için rahat eder. benim kanamam 40ımdan çok önce bitti zaten hep az az geliyodu

bazılarının uzun sürebilyor ama yine de git istersen için rahat eder. benim kanamam 40ımdan çok önce bitti zaten hep az az geliyodu

bir de eski kıyafetlerine girmeye başladın mı ? ben giremiyorum 1 beden büyümüşüm ve birazda göbeğim var hala doğum öncesinden kilo fazlam var (

kanamanız var mı hala? deli olacağım benim hala var dün temizdim bugün kanadım koyu kırmızı... ne yapsamki buradaki doktoruma mı gitsem

Benimkide 40 imdan sonra bitti hiç bitmeyecek sanmıştım bir ara. O gülüş herseye deger insanın tekrardan icine aliveresi geliyor, gitgide daha da bağlanıyoruz birbirimize :) babamızda durmayı çok sevmiyoruz biz tabii kıskançlık oluyor :)) çok şükür ben eski kıyafetlerime girebiliyorum gömlekler hariç göğüslerden dolayı olmuyorlar.

kot pantolonlarıma mümkün değil giremiyorum fermuarı kapanmıyor basen ve bel bölgem bir beden büyümüş, ama eteklerime girebiliyorum.. eski kıyafetlerimin çoğu oluyor yani.. o göbek bende de var ne yazıkki bi de karnım açken göbeğim gitmiş gibi duruyor ama yemek yedikten sonra 6 aylık gibi göbeğim çıkıyor. kilom da açken ve tokken çok farkediyor açken 49 tokken 51 vay arkadaş ne yiyomuşum yaa çok enteresan......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…