evet myıldız galiba biz olayı çözdük... gündüz yüz üstü gece ise sırt üstü yatış pozisyonunu seviyor... şu an uyuyor.bu akşam 6 da eşim uyut muş omzunda ben de aldım yüz üstü yatırdım gık demedi oğluşum... 8 de de hareketlenmiş eşim çevirmiş sırt üstüne şükür hala uyuyor :) sabah da deliksiz 2.5 saat uyuduğunu gördüm ya nasıl mutlu oldum anlatamam :) umarım sen de tarzını bulursun prensesinin biran önce...
bebek arabası aldık daaaa arabanın bagajında duruyor :)) keşfettim galiba :)) yüzüstü yatırdık en son ve şükür 2 saat kamyon çarpmış gibi uyudu :) transa geçti resmen :) bakalım yarın gündüz bir daha deneyeceğim umarım olur :)) sizler denemiş miydiniz kızlar ?? bezini değiştirmeye çalışırken bile kıyametleri kopartıyordu çıldıracaktım... umarım anlamışımdır dilinden artık...
soracaktım hep unuttum gecikmiş bir soruma cevap verir misiniz ? ilk ayda ne kadar kilo aldı sizin bebişler ?? benim doktor daha iyi olabilirdi demişti... sizlerden ne haber??
Ay yok canım bizimkinin öyle özel bir pozisyon sevdiğini düşünmüyorum her seferinde farklı şekilde uyumak istiyor, uyumak istediği şekli buluncaya kadar epey uğraşıyorum, bazen ayağımda sallıyorum, bazen park yatağında, bazen evde küçük salıncak var onda, şimdide tavan salıncağında bakalım sonumuz ne olacak :) Bizimki ilk ay yaklaşık 1.5 kg almış biraz fazla aldık biz ama doğum ağırlığımız azdı herhalde ondan hızlı kilo alımı oldu. Sizinkilerden ne haber?
benimki de yüzüstü yatmayı seviyor bazen..bikaç kere yatırmıştım öylesine ıh mıh yapıp uyumuştu ama ertesi günü tutmamıştı bu yöntem :))) bazen de nefret ediyor yüzüstü yatırınca çevirin beni ulen diye bağarıyor
aman uyuyosa ellemebenimkinin uykusu pamuk ipliğine bağlı sanki, bi ses duysun hemen açıyo gözleri şuanda tam 4 saattir uyuyor bu gidişle gece bizi ayağa dikecek
1 kilo almıştı 1 ayda..
kızlar meme ucunuz ne durumda benim yaralarım hala devam ediyor iyileşmedihatta iyileşen de yeniden yara oldu çok canım acıyor ya
1,5 kilo mu maşallahh nazar değmesin ne yedin de sütün bu kadar yaradı kız ? :) benimki 800 gr almıştı. 3400 doğmuştuk biz. seninki kaç kg doğmuştuki?
Valla canım banada bu kilo artısı anormal geldi ilk hafta zaten 700 gr almış görünüyordu, acaba dogum ağırlığını mı yanlış ölçtüler diyorum 3100 gr doğduk biz 52 cm boyumuzda.
Ben birkaç defa aynı hatayı yaptım aman cocuk uyusun dedim dediğin gibi geceyle gündüzü şaşırdı öyle olunca fazla uyuduğu zaman uyandırıyorum bende. Benim göğüs ucum yara olmadı çok şükür emzirdikten sonra hemen kapatmıyorum ben kurusun diye birde sürekli göğüs pedi kullanıyorum ilk zamanlar biraz hassaslasmisti lansinoh kullanmıştım iyi gelmişti.benimki de yüzüstü yatmayı seviyor bazen..bikaç kere yatırmıştım öylesine ıh mıh yapıp uyumuştu ama ertesi günü tutmamıştı bu yöntem :))) bazen de nefret ediyor yüzüstü yatırınca çevirin beni ulen diye bağarıyor
aman uyuyosa ellemebenimkinin uykusu pamuk ipliğine bağlı sanki, bi ses duysun hemen açıyo gözleri şuanda tam 4 saattir uyuyor bu gidişle gece bizi ayağa dikecek
1 kilo almıştı 1 ayda..
kızlar meme ucunuz ne durumda benim yaralarım hala devam ediyor iyileşmedihatta iyileşen de yeniden yara oldu çok canım acıyor ya
bizim boy 51 cm di maşallah sizinki iyiymiş :) e doktor birşey demedi mi bu kilo artışına ?
Ben birkaç defa aynı hatayı yaptım aman cocuk uyusun dedim dediğin gibi geceyle gündüzü şaşırdı öyle olunca fazla uyuduğu zaman uyandırıyorum bende. Benim göğüs ucum yara olmadı çok şükür emzirdikten sonra hemen kapatmıyorum ben kurusun diye birde sürekli göğüs pedi kullanıyorum ilk zamanlar biraz hassaslasmisti lansinoh kullanmıştım iyi gelmişti.
Bizde de yeni oluştu Konak bingildaginin üzerinde hemen hemen her bebekte oluyor diye biliyorum, zeytinyağı yapıp sonra yıkanınca geciyormuş ama ben henüz gerek duymadım.peki kızlar sizin bebeklerde KONAK (başında pul pul deri döküntüsü) oldu mu ? benimkinde var ve yayılıyor sanki. görümcem normal dedi tarayamadığın için oluyor dedi...
bazılarının uzun sürebilyor ama yine de git istersen için rahat eder. benim kanamam 40ımdan çok önce bitti zaten hep az az geliyodu
kanamanız var mı hala? deli olacağım benim hala vardün temizdim bugün kanadım koyu kırmızı... ne yapsamki buradaki doktoruma mı gitsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?