Canım oluyo o normal ama idrar yolların da da problem olblr hiçbişey yokken bende birden bakteri cıktı dr bol su dedi ve suan hafifledi..
günaydın kızlar bugün karda güzelce kaydım ve sırt ustu yere yapıştım...Of çok korktum bebeğime birşey oldumu diye hemen doktora gittim birşeyi yokmuş bebeğimin çok şükür sadece ikimizde strese girmişiz doktor ablası öyle dedi.
Hamişler nasılsınız bakalım ya benim hala halsizliğim geçmedi sizde de böyle mi kafam kalkmıyo yastıktan yarim saat ayakta dursam bitiyorum enerji diye bisey kalmıyo bi çözüm bulabildiniz mi bu duruma
Canım bende 11. hafta içersindeyim, ilk haftalarda epey fazlaca bu hissi duyuyordum ama iki haftadır falan bayaa iyiyim. Sadece aksam işten gelince yemeği yiyip tv karşısında çok izlemek istediğim bişey dahi olsa çoğu zaman uyuyakalıyorum :)
Mrb canım yaşadıklarına üzüldüm tadını çıkaramamışsin güzel günlerin zaten bebeğin supriz yapmış size onun şokuyla bi de görümcen çıkmış yine allah başka dert keder vermesin bebeğin sağlıklıysa esin yanındaysa artık unutmaya bakmalısın bunu esin ve meleğin için çünkü artık oda var ve senden etkileniyo unutmaBulantıların için daha varmış geçmesine benim hiç olmadı ama olan arkadaşlar 12 .haftadan sonra azalma olduğunu söylüyolar inş zamanla azalır ve rahatlarsın zordur eminim allah kolaylık versin kafana takmamaya çakış artık bebeğini düşünHerkese selam,uzun zamandir bu foruma uyeyim ve aktif olamasam da sanirim artik bir hayli fazla soru sorup yorum yapacagim bir donemine girdim hayatimin.13 ekim 2012de evlendim evlenirken de bu forumdan fazlasiyla faydalanmistim, simdi ise ilgi alanim bambaskahic hesapta yokken, Allah bize henuz balayindayken bir hediye verdi :) suan 9+2 haftalik hamileyim, bebegimi ogrendigimde benim icin biraz sikintili bir surecti cunku yeni evlendigimiz ve de henuz 23 yasinda oldugum icin herkesin cok erken aceleniz neydi tepkilerine maruz kaldik.esimin ablasinin da yakin zamanda cok istedigi bebegini dusurdugu icin esimin annesi haberi biraz donuk ve kizina uzulerek karsiladi, sozun ozu sevincimiz kursagimizda kaldi o gunlerde.oyle boyle zaman gecti bizim uzerimizde bir baski ve bu konu cok dillendirilmemesi gereken bir seymis endisesi ile bugune geldik birkac gun once ise kendimi muthis haksizliga ugramis hissettigim bir haber aldim: hamile oldugumu ogrendigim o gunlerde esimin ablasi da aslinda hamileymis ve bugune kadar kimseye soylememisler suan tam 14 haftalikmis ! ilk duydugumda cok sevindim mutlu oldum ancak sonrasinda yasadigim o sikintli gnleri ve bu harika mucizenin tadini cikaramadigimi dusununce icim acidi. - kimseye anlatmadigimdan suan sanirim icimi dokme ihtyaci hissettim hos gorun :)-bir yandan da sabah aksam mide bulantilari ve istifra etme acilariyla bogusuyorum hicbir sey yemek gelmek icimden ve farkindayim kotu besleniyorum.hamileligim bu sekilde biraz sikintili sorularla dolu gecti bugune kadar, bugunden sonra oncelikle temennim mide bulantilarimin biran once gecmesi cunku artik normal yemek yemek istiyorum, aranizda bu sekilde kotu mide bulantilari yasayan varsa nasil basettigini duymak isterim.simdilik dogum tarihim de 28 temmuz olarak gozukuyor ama hayat bu belli mi olur :)suan icin 12. haftaya ulasayim bana yeter -kendimce 12 haftadan sonra dusuk tehdinin tamamen ortadan kalkacagina inandim-bu baslik altinda birbirimize destek olup su surecin hakkindan gelelim olur mu:)
Herkese selam,
uzun zamandir bu foruma uyeyim ve aktif olamasam da sanirim artik bir hayli fazla soru sorup yorum yapacagim bir donemine girdim hayatimin.
13 ekim 2012de evlendim evlenirken de bu forumdan fazlasiyla faydalanmistim, simdi ise ilgi alanim bambaska
hic hesapta yokken, Allah bize henuz balayindayken bir hediye verdi :)
suan 9+2 haftalik hamileyim, bebegimi ogrendigimde benim icin biraz sikintili bir surecti cunku yeni evlendigimiz ve de henuz 23 yasinda oldugum icin herkesin cok erken aceleniz neydi tepkilerine maruz kaldik.
esimin ablasinin da yakin zamanda cok istedigi bebegini dusurdugu icin esimin annesi haberi biraz donuk ve kizina uzulerek karsiladi, sozun ozu sevincimiz kursagimizda kaldi o gunlerde.
oyle boyle zaman gecti bizim uzerimizde bir baski ve bu konu cok dillendirilmemesi gereken bir seymis endisesi ile bugune geldik birkac gun once ise kendimi muthis haksizliga ugramis hissettigim bir haber aldim: hamile oldugumu ogrendigim o gunlerde esimin ablasi da aslinda hamileymis ve bugune kadar kimseye soylememisler suan tam 14 haftalikmis !
ilk duydugumda cok sevindim mutlu oldum ancak sonrasinda yasadigim o sikintli gnleri ve bu harika mucizenin tadini cikaramadigimi dusununce icim acidi. - kimseye anlatmadigimdan suan sanirim icimi dokme ihtyaci hissettim hos gorun :)-
bir yandan da sabah aksam mide bulantilari ve istifra etme acilariyla bogusuyorum hicbir sey yemek gelmek icimden ve farkindayim kotu besleniyorum.
hamileligim bu sekilde biraz sikintili sorularla dolu gecti bugune kadar, bugunden sonra oncelikle temennim mide bulantilarimin biran once gecmesi cunku artik normal yemek yemek istiyorum, aranizda bu sekilde kotu mide bulantilari yasayan varsa nasil basettigini duymak isterim.
simdilik dogum tarihim de 28 temmuz olarak gozukuyor ama hayat bu belli mi olur :)
suan icin 12. haftaya ulasayim bana yeter -kendimce 12 haftadan sonra dusuk tehdinin tamamen ortadan kalkacagina inandim-
bu baslik altinda birbirimize destek olup su surecin hakkindan gelelim olur mu:)
myildiz ve pepeninteyzesi cok tesekkurler desteginiz icin soylediklerinizde haklisiniz geride birakmam lazim kim ne derse desin sonucta ben bebisimle mutluyum genc anne oluyorm hem fena mi :)
bulantilarim icin geri sayim yapiyorum gececek insallah :|
kızlar dünden beri bulantım kesildi. hiç yok hemde daha 10 haftalık hamileyim. her aksam cıkaran ben şimdi cok iyiyim. acaba neden kesildi birden? benim durumumu yasayan var mı. bulantım varken kesilsin diye dua ediyordum şimdi yok ama acaba bebeğe bisey mi oldu diye düşünüyorum..offf
konu henuz pek talep gorememiş :) bende allah kısmet ederse 13 temmuz muhtemel dogum tarıhım
Merhaba cici anneler sizlere birşey soracağım ben 10 haftalık hamileyim sanırım 2 kılo almışım aranızda kılo alan varmı bıde kaç kılo aldınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?