temmuz 2015 te doguracak anneler *tecrubelerimizi paylasalim*

miemre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2008
9
2
88
Merhaba kizlar su an 6 haftalik hamileyim. 2. Gebeligim. Yasadigimiz sorunlari karsilastigimiz durumlari paylasip beraber ilerlemek ister misiniz?

merhaba ben suan 7 haftalık hamileyim doktor %90 ikiz annesi olacağımı söyledi
bulantım yok denecek kadar az iştahım çok açık gögüs ağrılarım var karın bölgemde hafif hafif sancılarım oluyo zaman zaman ve şiş

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR. ARANIZDA ÇATLAK KREMİ KULLANAN VAR MI ? VARSA
SİZCE FAYDALI MI BİLGİSİ OLAN VARSA PAYLAŞIRSA SEVİNİRİM.

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR. ARANIZDA ÇATLAK KREMİ KULLANAN VAR MI ? VARSA
SİZCE FAYDALI MI BİLGİSİ OLAN VARSA PAYLAŞIRSA SEVİNİRİM.

Merhaba, bana doktor arkadaşlarım Palmers in çatlak kremini hediye etmişti, sürekli sürüyorum sabah akşam ama sadece o değil elime hangi krem geçerse onu sürüyorum. Banyodan sonra badem yağı sürüyorum mesela.. Ama aklınızda olsun sadece karına sürmemek lazımmış göğüslere bacakların üst kısımlarına da sürmek lazımmış çünkü o bölgelerde de çatlaklar olabiliyormuş. Bol su içmek de cildin esnemesinde çok faydalıymış fakat biz ne kadar sürersek sürelim eğer genetik çatlıyorsa sadece azaltabiliyormuşuz belli bir oranda. Annede kız kardeşte çatlak oluşumu olduysa kuvvetle muhtemel bizde de oluyormuş. Bir de kilolu anne adaylarında çatlaklar daha az görülüyormuş. Benim bildiklerim bu kadar :)

Bebekler ve büyükler için örgülerimden bazıları isteyene değişik modellerde yapılır.

Maşallah ne kadar kabiliyetlisiniz! bebek resminin 2 altındakinin fiyatını msj olarak atar mısınız_?etekli ve tulum olan sarılı örgü.

evet çok güzelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…