- 25 Ocak 2021
- 795
- 597
- 53
- 33
Ooooo kuzum hayırlı uğurlu olsunKızlr Günaydın
2 gündür gece 4 gibi falan idrar sıkışmasından uyanıp kalkıyorım. Normalde asla ama asla uyanamam ben. Eşim dalga geçer hep zaten bizi soysalar yemın ederim uyanmayız diyekarnımdaki ağrı zaten cok garip aynı adet olcakmısım gibi. Ve asıl haber geldi iğne vurulduğu günden itibaren 13., birgün sonrası olarak sayarsak 12.günüm. Pozitif:)
Hahaha ya her türlü testi aklıma sokuyorsunBat günün geldiği ve test yapmadığın için olabilir mi
senden de aynı çizgileri bekliyoruuuz <3Ooooo kuzum hayırlı uğurlu olsunsaglikla kucağına almayı nasip etsin rabbim insallah yaaa
Amin İnşALLAH canım benimSağol canıminşallah Allah isteyen herkese nasip etsin
Canım hevesini kırmak istemem ama geçen ay bende bu testle 12. Günde bu şekilde gördüm 14. Gün kaset test yaptım bebe time oda pozitifti akşamına kan verdim negatifi gördüm. Kendimi çok kaptırmışım pozitif diye sonrasında yıkıldım seninde aynı şeyleri yaşamanı istememKızlr Günaydın
2 gündür gece 4 gibi falan idrar sıkışmasından uyanıp kalkıyorım. Normalde asla ama asla uyanamam ben. Eşim dalga geçer hep zaten bizi soysalar yemın ederim uyanmayız diyekarnımdaki ağrı zaten cok garip aynı adet olcakmısım gibi. Ve asıl haber geldi iğne vurulduğu günden itibaren 13., birgün sonrası olarak sayarsak 12.günüm. Pozitif:)
Hayırlısı kuzum:)) benım dün cok silikti birde hayatımda yapmadıgım şeyleri yapıyorum o yüzden ilgincime gitti. Zaten 3 gün sonra adet olurum eğer negatifseCanım hevesini kırmak istemem ama geçen ay bende bu testle 12. Günde bu şekilde gördüm 14. Gün kaset test yaptım bebe time oda pozitifti akşamına kan verdim negatifi gördüm. Kendimi çok kaptırmışım pozitif diye sonrasında yıkıldım seninde aynı şeyleri yaşamanı istememinşallah senin pozitiftir canım
aman da amann günün hamişleri uyanmaya başladıı tebrikler nur topu gibi pozitiiif hadi anlat belirtileri ahahaha neler yaptı ettin her şeyi duymak istiyorum her şeyiiiiKızlar günaydınbenim ovulasyon testim 1 haftadır kırmızı olmaya başladı ama ne pik gördüm ne çatlama gibi bişey oldu. Bu ay içinde hiç pik de görmedim bugün gebelik testi yaptım galiba pozitif pik görmediğim için kafam karıştı biraz heralde test yanılıyor olamaz değil miEki Görüntüle 2878780
Aynen hayırlısı ya güzel haberlerini alırız inşallahHayırlısı kuzum:)) benım dün cok silikti birde hayatımda yapmadıgım şeyleri yapıyorum o yüzden ilgincime gitti. Zaten 3 gün sonra adet olurum eğer negatifse
canım valla ovulasyon testini takip etmekten takvim günlerini bile doğru düzgün değerlendirmemişimaman da amann günün hamişleri uyanmaya başladıı tebrikler nur topu gibi pozitiiif hadi anlat belirtileri ahahaha neler yaptı ettin her şeyi duymak istiyorum her şeyiiii
Gene bir habersiz hamilelikKızlar günaydınbenim ovulasyon testim 1 haftadır kırmızı olmaya başladı ama ne pik gördüm ne çatlama gibi bişey oldu. Bu ay içinde hiç pik de görmedim bugün gebelik testi yaptım galiba pozitif pik görmediğim için kafam karıştı biraz heralde test yanılıyor olamaz değil miEki Görüntüle 2878780
Sabaha güzel haberle uyandık ooohhKızlar günaydınbenim ovulasyon testim 1 haftadır kırmızı olmaya başladı ama ne pik gördüm ne çatlama gibi bişey oldu. Bu ay içinde hiç pik de görmedim bugün gebelik testi yaptım galiba pozitif pik görmediğim için kafam karıştı biraz heralde test yanılıyor olamaz değil miEki Görüntüle 2878780
inşallah canım :) inşallah hepimiz alırız güzel haberi de sağlıklı bebişlerimiz olurGene bir habersiz hamilelikMaşallah inş kan sonuçlarınızda güzel çıkar :)
inşallah canım :) çok teşekkür ederimSabaha güzel haberle uyandık ooohhhayırlı olsun şu pozitifler artsın inşallahh
Gün sayıyorum ben teste son 2 diye
ayy kuzum çok iyi duruyo belirginlik falan 12. Günde iğne etkisi olsa bu kadar belirgin olur mu acaba? Bende senden çok umutluyum vallaKızlr Günaydın
Haftaya hamiş haberleriyle başladık ne güzel hayırlı olsun cnmKızlar günaydınbenim ovulasyon testim 1 haftadır kırmızı olmaya başladı ama ne pik gördüm ne çatlama gibi bişey oldu. Bu ay içinde hiç pik de görmedim bugün gebelik testi yaptım galiba pozitif pik görmediğim için kafam karıştı biraz heralde test yanılıyor olamaz değil miEki Görüntüle 2878780
Hayırlı olsun cnm ne güzel pozitiflerle başladık güneKızlr Günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?