Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ağzın bal yesin 🤩🤩🤩🤩 hiç umutlanmak istemiyorum o kadar hüsrana uğradım ki 1 yıldır 😐😐 Perşembe tekrar yapacağım testi bakalım ne çıkacak inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre versin 🤲🤲🤲🤲
Canım umutlandırmak istemem de ben acaba yanlış mı görüyorum diye ekran görüntüsü alıp siyah beyaz yaptım daha da belirginleşti 🌸 Amin canım inaşllah🙏

Kızlar bu arada ben de habire belirti arardım ama bu ay ne göğsüm şişti ne bisiy
Sadece sol kasığımda ağrı vardı onu da ic bacak çalıştıktan sonra yasamaya başlamıştım herhalde fazla zorladm diye düşündüm 😄
Benim belirtim normalde reglden 2 gün önce tatlıya saldirmamdi
Bu ay o olmadı dedim reglm gecikecek herhalde😄
Hamile kalınca çok bisiy olmuyor
Bi de bi defa kustum bat günümdü ama o sırada esim de rahatsizdi🤣
Biz kadinlar biraz fazla düşününce kafamızdan belirti uretiyoruz😂

Denk geliyoruz yok gelmiyoruz yok 🤣 🤣
Bu ay öyle böyle denk geldik ki olmazsa yazık onada trabzondaydım 😂 eşimle gezdik tozduk kaynama gitmedik hatta öğretmen evini tuttuk oracıklarda değerlendirdim ahh ahh artık yasaklar da kalktı bebiş gelir umuduyla son 2 günüm kaldı bat hayırlısı birşey nasıp olacak hemşo 😂🙈
Hayırlısı olsun canım ama inşallah olur bu sefer 🤗🙏🙏🙏🙏 iyi yapmışsınız öğretmen evinde değişik olmuştur 😄😄 şimdi test yapsan bile çıkar hatta, benim 4-5 gün kala belli olmuştu biliyorsun…🥰

Kızlar bu arada ben de habire belirti arardım ama bu ay ne göğsüm şişti ne bisiy
Sadece sol kasığımda ağrı vardı onu da ic bacak çalıştıktan sonra yasamaya başlamıştım herhalde fazla zorladm diye düşündüm 😄
Ben de bat yaklaştıkça belirti arar doğru düzgün bulamaz ve üzülürdüm. Bu ay da öyle, hiçbir belirti filan yok yine 😅 yine olmadı diye düşünüyordum ama belirtisiz öğrenen olduğunu duyunca da sevindim 😍 bende hiç belirti olmayacak gibi geliyor çünkü, o yüzden gebelik de olmayacak herhalde diyorum 🙈🙈🙈🙈

IMG20210629102654.webp
IMG20210629102654.webp olmadi hayalet mayalet hiç bişey yok 😔

İnsallahh ne çok isterim bilsen ❤️
Testler negatif çıkınca ümidim kırıldı ama normalde şaşmayan reglim şaştı dün olması lazımdı
Dedim ne olur ne olmaz bi yaptırayım
En azından yoksada bişey doktoru ararım bi, kist mist olmasında
Gerçi iğneyide ilk defa kullanıyorum illa 14 gün sonra olması lazım mı regl onuda bilmiyorum ki🤔
15 inde çatladı bizim yumurtamız bugün regl olmamız lazım. Ben de daha olmadım testler negatif ama bugün olurum heralde

Hayırlısı olsun canım ama inşallah olur bu sefer 🤗🙏🙏🙏🙏 iyi yapmışsınız öğretmen evinde değişik olmuştur 😄😄 şimdi test yapsan bile çıkar hatta, benim 4-5 gün kala belli olmuştu biliyorsun…🥰

Hepimizin aynı değil canım çıkması 😒yarın kan veririm zaten rapor çıkartacağım 😂aşılama için. Birde adet olacak gibiyim yaa ben 🙈

Halanız tam nasıl yapmış bi sorup yazabilirmisiniz yani yumurtasını takip ettirmiş mi doktora
Kendisi ovulasyon testiyle takip etmiş kuzum pik ten önce 2 gün pik olunca ara vermiş sonra çatlayınca 2 gün tekrar ilişki yaşamış sadece pik olduğu zaman ilişki yaşamamış

Midenizde yanma oldu mu ? Benim ilk gebeliğimde aşırı derece mide yanması olmuştu şuan belkide belirti arıyorum diyo hiçbişey olmuyo ama tık yok😂

Back
X