- 30 Mayıs 2021
- 680
- 573
- 53
- 30
TırtBende de hicbi sey yok valla.. onceki 4 ayda belirtiler vardi da noldu gerci![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TırtBende de hicbi sey yok valla.. onceki 4 ayda belirtiler vardi da noldu gerci![]()
Kız seni görmeden sevdim çok güldürüyorsun beniAy kaçta uyancak bu zilliler ya öfff buraların şenlenmesi lazımm uyansınlar test yapsınlar ve pozitif olsunçok şey mi istiyorumm
![]()
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim cnmHayırlısı olsun cnm sen yeterki kafana takma herşey geciyo valla insAllah en kısa zamanda hamile haberini alırız cnm benim![]()
Canım umutlandırmak istemem de ben acaba yanlış mı görüyorum diye ekran görüntüsü alıp siyah beyaz yaptım daha da belirginleştiCanım ağzın bal yesinhiç umutlanmak istemiyorum o kadar hüsrana uğradım ki 1 yıldır
Perşembe tekrar yapacağım testi bakalım ne çıkacak inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre versin
![]()
Bnde inşallah bu kistten kurtulurum hayırlısiylaBilmiyorum cnm o zaman doktor bana kıstın var dedi yasemin doğum kontrol hapını verdi bir ay kullandım gecti
Ayy hiç aklıma gelmedi birde canlı dersim vard dur bitince bende yapayımCanım umutlandırmak istemem de ben acaba yanlış mı görüyorum diye ekran görüntüsü alıp siyah beyaz yaptım daha da belirginleştiAmin canım inaşllah
![]()
InsAllah geçer cnm korkma kalbine kötü şeyleri alma ki güzel düşün güzel olsunBnde inşallah bu kistten kurtulurum hayırlısiyla![]()
İnsallah kuzucum keşke bu baslık olarak full hamile sekilde geçebilseydık anneler topiğine. Eğlenceli olurduCanım öyle olmasa da sağlıkla regl olup yeni aya yeni baştan başlarsın inşallah kafana takma bebisim o bebek buraya gelecek![]()
Biz kadinlar biraz fazla düşününce kafamızdan belirti uretiyoruzKızlar bu arada ben de habire belirti arardım ama bu ay ne göğsüm şişti ne bisiy
Sadece sol kasığımda ağrı vardı onu da ic bacak çalıştıktan sonra yasamaya başlamıştım herhalde fazla zorladm diye düşündüm
Benim belirtim normalde reglden 2 gün önce tatlıya saldirmamdi
Bu ay o olmadı dedim reglm gecikecek herhalde
Hamile kalınca çok bisiy olmuyor
Bi de bi defa kustum bat günümdü ama o sırada esim de rahatsizdi![]()
Ay kaçta uyancak bu zilliler ya öfff buraların şenlenmesi lazımm uyansınlar test yapsınlar ve pozitif olsunçok şey mi istiyorumm
![]()
Yap bakalımAyy hiç aklıma gelmedi birde canlı dersim vard dur bitince bende yapayım![]()
Hayırlısı olsun canım ama inşallah olur bu seferDenk geliyoruz yok gelmiyoruz yok![]()
Bu ay öyle böyle denk geldik ki olmazsa yazık onada trabzondaydımeşimle gezdik tozduk kaynama gitmedik hatta öğretmen evini tuttuk oracıklarda değerlendirdim ahh ahh artık yasaklar da kalktı bebiş gelir umuduyla son 2 günüm kaldı bat hayırlısı birşey nasıp olacak hemşo
![]()
Ben de bat yaklaştıkça belirti arar doğru düzgün bulamaz ve üzülürdüm. Bu ay da öyle, hiçbir belirti filan yok yineKızlar bu arada ben de habire belirti arardım ama bu ay ne göğsüm şişti ne bisiy
Sadece sol kasığımda ağrı vardı onu da ic bacak çalıştıktan sonra yasamaya başlamıştım herhalde fazla zorladm diye düşündüm
15 inde çatladı bizim yumurtamız bugün regl olmamız lazım. Ben de daha olmadım testler negatif ama bugün olurum heraldeİnsallahh ne çok isterim bilsen
Testler negatif çıkınca ümidim kırıldı ama normalde şaşmayan reglim şaştı dün olması lazımdı
Dedim ne olur ne olmaz bi yaptırayım
En azından yoksada bişey doktoru ararım bi, kist mist olmasında
Gerçi iğneyide ilk defa kullanıyorum illa 14 gün sonra olması lazım mı regl onuda bilmiyorum ki![]()
Adet geçmeden yapmayım diyorum benimde kafamda dönüyo bu soruKaset testler en erken ne zaman yapilir? 5 tane kaset test çekmecede bana bakiyolar her actigimdadaha 6 gün var bata
Hayırlısı olsun canım ama inşallah olur bu seferiyi yapmışsınız öğretmen evinde değişik olmuştur
şimdi test yapsan bile çıkar hatta, benim 4-5 gün kala belli olmuştu biliyorsun…
![]()
Kendisi ovulasyon testiyle takip etmiş kuzum pik ten önce 2 gün pik olunca ara vermiş sonra çatlayınca 2 gün tekrar ilişki yaşamış sadece pik olduğu zaman ilişki yaşamamışHalanız tam nasıl yapmış bi sorup yazabilirmisiniz yani yumurtasını takip ettirmiş mi doktora
Midenizde yanma oldu mu ? Benim ilk gebeliğimde aşırı derece mide yanması olmuştu şuan belkide belirti arıyorum diyo hiçbişey olmuyo ama tık yokKızlar bu arada ben de habire belirti arardım ama bu ay ne göğsüm şişti ne bisiy
Siz yumurta takibi yaptınız mı ? Yaptıysanız ne zamandı pikayy güldürdünüz beni sabah sabah harikasınız :) yarın kan verebilirm artık yada akşam acile gidip