Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İki günüde değerlendirdim bakalım bugün yarın da gerekir mi bilmiyorum işe git gel yorgunum şimdi eve geldim temizlik yapacak halim yok yarında temizlik pazartesi işe rutin sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz
Zaten üst üste en fazla iki gün değerlendirilebiliyor,fazlası zorunluluk gibi artık …Ben ağustosta tüp deneyeceğim artık 2. Çocuk için yaşım ileri benim bakalım doktorumla da konuştum daha fazla beklemeyelim dedi o da ..Hayırlısı olsun sizin için de inşallah olumlu olur bu ay

Devlet Hastanesi'ne giden var mı ben hiç istemiyorum ama bilemiyorum özel mi devlet mi dersem muayene ve ilerleyen süreçte suan merak benimkisi

Zaten üst üste en fazla iki gün değerlendirilebiliyor,fazlası zorunluluk gibi artık …Ben ağustosta tüp deneyeceğim artık 2. Çocuk için yaşım ileri benim bakalım doktorumla da konuştum daha fazla beklemeyelim dedi o da ..Hayırlısı olsun sizin için de inşallah olumlu olur bu ay
Benim birkaç ay sonra 39 olucak yaşım ve ilk kez anne olucam nasipse tabiki sizin yaş kaç

Devlet Hastanesi'ne giden var mı ben hiç istemiyorum ama bilemiyorum özel mi devlet mi dersem muayene ve ilerleyen süreçte suan merak benimkisi
Canım ilk defa mi gideceksin .ben geçen gün Zeynep Kamil devlet hastanesi gittim Dr çok ilgilendi açıkçası bu kadarını beklemiyordum korka korka gittim adına bakım o kadına bir bak istersen
Bende miyom vardı ondan Gitmiştim .
En azından tahlil ve muayene yapar bilemiyorum ama ben memnun kaldım

Kızlar 34 yaşındayım 1 yaşında 1 kızım var 2. Ye hazırlanıyoruz ama bir türlü adetlerim duzenlenmedi kızım 1 yaşında ama daha 2 kez adet olabildim o da 2 ay aralıkla oldu buna göre yumurtlamayi nasıl takip edip birliktelik olacak kestiremiyorum regl düzene bi girse

Canım ilk defa mi gideceksin .ben geçen gün Zeynep Kamil devlet hastanesi gittim Dr çok ilgilendi açıkçası bu kadarını beklemiyordum korka korka gittim adına bakım o kadına bir bak istersen
Bende miyom vardı ondan Gitmiştim .
En azından tahlil ve muayene yapar bilemiyorum ama ben memnun kaldım
Olur canim en azından bu ayda hamile kalamazsam şu hamilelik öncesi testleri yaptırırim nasıl muayene ediyor memnun kaldin mi
Siz hamile misiniz ilk bebek mi devlete mi sürekli gireceksiniz yoksa

Olur canim en azından bu ayda hamile kalamazsam şu hamilelik öncesi testleri yaptırırim nasıl muayene ediyor memnun kaldin mi
Siz hamile misiniz ilk bebek mi devlete mi sürekli gireceksiniz yoksa
Reyyan Gökçen İşcan
Devlet hastanesi yumurtlama takip falan yapmıyor ben hsg hormon vs hesap yaptırdım
Sorun çıkmadı özel e gitiim işte takip için miyom var dedi ameliyat dedi
Bende bu kadını buldum miyom kist falan uzmanlık alaniymis bana gerek yok dedi miyom var ama hamilelik için engel değil dedi amh yapicakti ben yaptırdığım için yapmadı .ama ilgili yaşını söyle amh testi yapsın hormon falan işte .
Yani benim özel de gittiğim Dr a göre bin kat daha ilgili

Reyyan Gökçen İşcan
Devlet hastanesi yumurtlama takip falan yapmıyor ben hsg hormon vs hesap yaptırdım
Bende bu kadını buldum miyom kist falan uzmanlık alaniymis bana gerek yok dedi miyom var ama hamilelik için engel değil dedi amh yapicakti ben yaptırdığım için yapmadı .ama ilgili yaşını söyle amh testi yapsın hormon falan işte .
E sen napicaksin hangi doktora devam ediceksin inşallah tez vakitte hamile kalırsın

Reyyan Gökçen İşcan
Canım sabahtan gidince hepsini yapabiliyor mu sonuçlar sonra sanırım

Back
X