Bende orda çekildim sıfır acı korkarak girmiştim hiç öyle olmadıBende önceden çekilmiştim ama filmin üstüne bir kürtaj 2 kimyasal geçirdim o yüzden yenilemek istedi doktorBende echomarda çekildim çok rahattı yine oradan isteyecek sanırım doktor. Valla birbirimize bilgi alışveriişi yapalım memorialdeain sanırım bende şişli kolandayım
Evet gercekten bende öyleydim. İkincide inşallah ilk gibi rahat gecerBende orda çekildim sıfır acı korkarak girmiştim hiç öyle olmadı
İnşallah cnm geçer tedavidemisiniz ne aşamadasınızEvet gercekten bende öyleydim. İkincide inşallah ilk gibi rahat gecer
Evet canım yumurta toplamam oldu bugün 3. Gün 10 embriyom var ama biri yavaşlamış 9u iyi durumda dediler. Yarın aramayacaklarmış 5. Gün arayacaklar tekrar bakalımİnşallah cnm geçer tedavidemisiniz ne aşamadasınız
Hadi hayırlısı olsun insallah hepsi devam eder galiba pgtli sizinde cnmEvet canım yumurta toplamam oldu bugün 3. Gün 10 embriyom var ama biri yavaşlamış 9u iyi durumda dediler. Yarın aramayacaklarmış 5. Gün arayacaklar tekrar bakalım
Merhaba gönül hanımHangi doktordasiniz
İnşallah güzel cevaplar gelir transfer hangi adetinizde olucakEvet canım yumurta toplamam oldu bugün 3. Gün 10 embriyom var ama biri yavaşlamış 9u iyi durumda dediler. Yarın aramayacaklarmış 5. Gün arayacaklar tekrar bakalım
Evet pgtli olucakHadi hayırlısı olsun insallah hepsi devam eder galiba pgtli sizinde cnm
Transferle ilgili hiçbir fikrim yok pgtden gelecek sonuca göre belli olucak sanırımİnşallah güzel cevaplar gelir transfer hangi adetinizde olucak
Anladım eğer olumlu sonuç olursa bana eylül adetimle dendi :)Transferle ilgili hiçbir fikrim yok pgtden gelecek sonuca göre belli olucak sanırım
Hadi hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alırız hepimizEvet pgtli olucak
Ben hiç sormadım zaten toplama günü doktor şey dedi geçmiş hikayelerin olduğu için hemen tüp bebek yaptık transfer ettük bitti gitti yapamayız adım adım ilerlicez hemen transfere odaklanamayız dedi.Anladım eğer olumlu sonuç olursa bana eylül adetimle dendi :)
İnşallah sanırım başlamak için bekliyorsun sendeHadi hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
Evet cnm adettimi bekliyorum başlıcam inşallah nasipse bu ayİnşallah sanırım başlamak için bekliyorsun sende
Hayırlı ve güzel sonuclar olsun inşallahEvet cnm adettimi bekliyorum başlıcam inşallah nasipse bu ay
Amin cümlemizin olsun cnmHayırlı ve güzel sonuclar olsun inşallah
Merhaba canım arayıp sordunmu hiç neden bu kadar gecikti diyeMerhaba kızlar bende pgt+NGS gönderdim ama 3 hafta olcak sonuç cikamdi kafayı yicem beklemez zormus
Bayram dolayı felan dediler sinir oldum ya çok uzadiMerhaba canım arayıp sordunmu hiç neden bu kadar gecikti diye
Anlıyorum inşallah güzel sonuç alırsînız sakin olunBayram dolayı felan dediler sinir oldum ya çok uzadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?