Rabbim saglikla tutunmayı nasip etsin sizin kacgu de geldi sonuclarSelam kızlar öncelikle hayırlı olsun bol sabırlar versin Rabbim.. Bende öncelikle ikş embriyoyu pgt ngs ye göndermiştim malesef olumsuz gelmişti son olarak bitane daha gönderdik çok şükür olumlu geldi çok zordu o meraklı bekleyiş. Bir kere de transferim ertelendi rahim duvarına geçilemedi histereskopi oldum iki adet dönemi dinlendim Allah nasip ederse cumartesi günü transfer tarihim belli olacak bol bol dua edelim birbirimize
Ama genel olarak tutuyo sanırım, inşallah tutanlardan oluruzİnsalh sağlıkla tutunsun bebeğin Ben 2016 dan beri araştırıyorum hemde o kadar çok araştırdım ki hatta burda popüler topic var pgt ile NGS ile gebelik elde etmeyen kalmadı herkez çok zor süreçten geçti ama illaki herkesin de oldu....amaaa son 1 senedir okadar çok kişiden duydumki pgt tutmadı diyen benimde aklım çok karışık rabbim rast getirsin ne diyeyim kendim iicnde korkuyorum
Ardışık 3 pgtlinin 3.nün tutmadı kesin gibi
Bende su an pgt li embrıyo transferı oldum 6. Gunum beklemedeyımSelam kızlar öncelikle hayırlı olsun bol sabırlar versin Rabbim.. Bende öncelikle ikş embriyoyu pgt ngs ye göndermiştim malesef olumsuz gelmişti son olarak bitane daha gönderdik çok şükür olumlu geldi çok zordu o meraklı bekleyiş. Bir kere de transferim ertelendi rahim duvarına geçilemedi histereskopi oldum iki adet dönemi dinlendim Allah nasip ederse cumartesi günü transfer tarihim belli olacak bol bol dua edelim birbirimize
17 taneden - 13 olgunAmin güzel toplanmış inşallah hepsi olgun kaliteleride iyidir bende tedaviye başladım
Amin güzel toplanmış inşallah hepsi olgun kaliteleride iyidir bende tedaviye başladım
ben 3-4 merkeze gittim hep 1 ay dediler bende şaşırdımBenım embrıyolarım 1.5 haftada cıkmıştı
Selam kızlar öncelikle hayırlı olsun bol sabırlar versin Rabbim.. Bende öncelikle ikş embriyoyu pgt ngs ye göndermiştim malesef olumsuz gelmişti son olarak bitane daha gönderdik çok şükür olumlu geldi çok zordu o meraklı bekleyiş. Bir kere de transferim ertelendi rahim duvarına geçilemedi histereskopi oldum iki adet dönemi dinlendim Allah nasip ederse cumartesi günü transfer tarihim belli olacak bol bol dua edelim birbirimize
Ayyy güzel haberlerini bekliyoruzBende su an pgt li embrıyo transferı oldum 6. Gunum beklemedeyım
Çift transfer yapıldı canım. Atakent acıbadem. İnşallah iyi sonuc alırım sizlerede umut olurumAyyy güzel haberlerini bekliyoruzYüzmüş yüzmüs kuyruguna geşmişsin.. tek mi transfer yapıldı? Birde hangi merkez
Tşk ederim aynn öyle cnm 5 gün zor geçiyor inşallah hepsi kalitelilerdirHayırlı uğurlu olsun inşallah yumurta toplamadan sonra başlıyor asıl mesele onu anladım
Asıl mesele transfer benceHayırlı uğurlu olsun inşallah yumurta toplamadan sonra başlıyor asıl mesele onu anladım
Ne zaman test yaparsınAsıl mesele transfer bencetransferın 6. Gunundeyım sinirlrnıyorum bi ara, bi ara gülüyorum oyle gecıyo gunler işte
Haftaya carsamba test günüm ama pazartesi ya da salı yaparım canım, iyice tutunsun bi de gec gecer kana canımı sıkarım boşuna. Daha önce düşüğüm var tedbirli davranıyorumNe zaman test yaparsın
Amiinn inşallah canımm. İlk gönderdiklerimiz 1 hafta da sonuçlanmıştı 3.de yaklaşık 3 4 hafta sürdü olumlu geldiRabbim saglikla tutunmayı nasip etsin sizin kacgu de geldi sonuclar
Ahh ahh sorma canım zor süreçler hepimizin mücadelesi aynı Rabbim nasip etsin isteyen herkese içinde bizlere deİyice hazır olup transfer olucaksın ne güzelUmarım sonuçlarında güzel cıkar.. bu bekleyişler ömürden ömür alıyo
Çok iyiBende su an pgt li embrıyo transferı oldum 6. Gunum beklemedeyım
İnşallah inşallah hepımiz anne olalımÇok iyiinşallah pozitif haberini de alırsın sağlıklı sıhhatli gelişir miniğin
Merhabalar, nerede tedavi oluyorsunuz ve bu kaçıncı denemenizdi, sayı çok iyiymiş aslındaMerhaba, ben 42 yaşındayım ve 10 yumurta toplandı. 8i embriyo oldu fakat 5inci güne 4 tanesi kaldı.
5. Gün embriyoları olarak 4unu de genetik teste gönderdik.
Sonuç yaklaşık 8 günde geldi. Araya bayram girdiği halde çabuk dönüş yaptıklarını düşünüyorum.
Maalesef 4 yumurta da transfer icin onay alamadı.
Ngs sonuç kısmında hepsinde farklı farklı şeyler yazıyor.
Sizler hangi sebepten pgt yaptırıyorsunuz ? Bize yastan dolayı yaptırmamızı önerdi doktorum.
Ben şimdi bir kac ay vitamin takviyesi vs alacağım. Sonra artık son bir kez daha deneyeceğiz insallah.
Umarım o zaman sağlıklı bir embriyoyu yakalayabiliriz.
Benim 3 tane düşüğüm var.. yaşım 27 yapılan testlerde vs hiç bir sorunumuz olmadığı söyledi.. doktorlarda pgt yi önerdilerMerhaba, ben 42 yaşındayım ve 10 yumurta toplandı. 8i embriyo oldu fakat 5inci güne 4 tanesi kaldı.
5. Gün embriyoları olarak 4unu de genetik teste gönderdik.
Sonuç yaklaşık 8 günde geldi. Araya bayram girdiği halde çabuk dönüş yaptıklarını düşünüyorum.
Maalesef 4 yumurta da transfer icin onay alamadı.
Ngs sonuç kısmında hepsinde farklı farklı şeyler yazıyor.
Sizler hangi sebepten pgt yaptırıyorsunuz ? Bize yastan dolayı yaptırmamızı önerdi doktorum.
Ben şimdi bir kac ay vitamin takviyesi vs alacağım. Sonra artık son bir kez daha deneyeceğiz insallah.
Umarım o zaman sağlıklı bir embriyoyu yakalayabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?