Temmuz 2025 çatlatma iğnesi olanlar🙋🏼‍♀️

Benim ilacı yanlış kullanmam sonucu önce 15 mm oldu daha sonra adetten 15 gün sonra vurulmuştum

Merhaba arkadaşlar ilk kez tecrübe ediyorum yardımcı olabilir mısınız pazartesi günü öğlen 4 te çatlatma iğnesi oldum salı öğlen 12 ve bu sabah 5 de ilişki oldu gebelik için yeterli mi

Merhaba arkadaşlar ilk kez tecrübe ediyorum yardımcı olabilir mısınız pazartesi günü öğlen 4 te çatlatma iğnesi oldum salı öğlen 12 ve bu sabah 5 de ilişki oldu gebelik için yeterli mi
24/36 saat içerisinde ilişki istiyor zaten ondan sonra gün aşırı gerisi Rabbime kalmış

Gün aşırı ilişki olucak bi gün boş bi gün dolu

Merhaba bende 15 temmuz catlatma iğnesi oldum 9. Günü test yaptım 1.58 di 2 gün sonra gittiğimde beta hcg 73.8 çıktı hanilemiyim

Tekrar kan verin yükselişe geçmiştir inşalllaah 2 katına yükselmesi gerekiyor anladığım kadarıyla iğnenin 11. Günü yaptınız testi dimi
Evett ya ilk defa femsrs kullanıp ilk kez catlatma iğnesi oldum ilkinde böyle bi etki ıldu kimyasal gebelik nedir betanın ne kadar artmadı gerekiyor hamilemiyim bilmiyorum

Evett ya ilk defa femsrs kullanıp ilk kez catlatma iğnesi oldum ilkinde böyle bi etki ıldu kimyasal gebelik nedir betanın ne kadar artmadı gerekiyor hamilemiyim bilmiyorum
3 kez kullandım o iğneyi , buda 4.cü ama cipli aşılama oldum bekliyorum , kimyasal gebeliği inan hiç bilmiyorum inşalllaah değildir 2 katına yükselmiştir inşalllaaahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…