- Konu Sahibi Mystery275
-
İğne vurulduğum gün dahil 5. Gün
Ya benimde adete yakın şişiyor ve acıyor by sefer ikiside hassas ama biri daha fazlaBenim adete yakın şişer büyür acır vs ama bu ara hiçbir şey yok acaba hormon mu düzeldi dedim hatta ama birinin acıyıp birinin acımadığını hiç duymadım
Otrivelle den sonra 8 9 gün meme hassasiyeti aşırıydı bende de. Yani onun etkisiymiş sanırımYa arkadaşlar sag göğsümun ucu çok acıyor bugün soldaki de hafif acıyor bu normal mi ya
O zaman bende de ondan kaynaklık olabilirOtrivelle den sonra 8 9 gün meme hassasiyeti aşırıydı bende de. Yani onun etkisiymiş sanırım
24/36 saat içerisinde ilişki istiyor zaten ondan sonra gün aşırı gerisi Rabbime kalmışMerhaba arkadaşlar ilk kez tecrübe ediyorum yardımcı olabilir mısınız pazartesi günü öğlen 4 te çatlatma iğnesi oldum salı öğlen 12 ve bu sabah 5 de ilişki oldu gebelik için yeterli mi
Normal bütün belirtileri yaşıyosun bu süreçteYa arkadaşlar sag göğsümun ucu çok acıyor bugün soldaki de hafif acıyor bu normal mi ya
Gün aşırı ilişki olucak bi gün boş bi gün doluMerhaba arkadaşlar ilk kez tecrübe ediyorum yardımcı olabilir mısınız pazartesi günü öğlen 4 te çatlatma iğnesi oldum salı öğlen 12 ve bu sabah 5 de ilişki oldu gebelik için yeterli mi
Merhaba bende 15 temmuz catlatma iğnesi oldum 9. Günü test yaptım 1.58 di 2 gün sonra gittiğimde beta hcg 73.8 çıktı hanilemiyimM metonya1 canım iğne cumartesi sabah 11'de yapıldıysa pazar gece 11'de 36 saat yapıyor, pazar gecesi çatlamış olması lazım yumurtanın. bizim aşılamalar da hep 36 saat sonrasına gelecek şekilde ayarlandı.
Ay ben tüm mesajları ancak okudum, halletmişsiniz zaten
Kızlar hepinize dua ediyorum inşallah güzel haberler verin
Bugun mü yaptınız kan testiMerhaba bende 15 temmuz catlatma iğnesi oldum 9. Günü test yaptım 1.58 di 2 gün sonra gittiğimde beta hcg 73.8 çıktı hanilemiyim
2 gün sonra tekrarlayın bence testi iğnenin kaçıncı günündesiniz şuanMerhaba bende 15 temmuz catlatma iğnesi oldum 9. Günü test yaptım 1.58 di 2 gün sonra gittiğimde beta hcg 73.8 çıktı hanilemiyim
Şuanda iğnenin 16. Gunundeyim2 gün sonra tekrarlayın bence testi iğnenin kaçıncı günündesiniz şuan
Hayır 15 temmuz catlatma iğnesi oldum ayın 25inde beta verdim sonuc 1.58 3 gin donra ayın 28inde birdaha verdim sonuc 73 öıktı bugun tekrar verdim onun sonucu henuz cıkmadıBugun mü yaptınız kan testi
Tekrar kan verin yükselişe geçmiştir inşalllaah 2 katına yükselmesi gerekiyorŞuanda iğnenin 16. Gunundeyim
Ayyyy hadi inşalllaaah yükselmiştir bizede bildir olurmu , bizde beklemedeyizHayır 15 temmuz catlatma iğnesi oldum ayın 25inde beta verdim sonuc 1.58 3 gin donra ayın 28inde birdaha verdim sonuc 73 öıktı bugun tekrar verdim onun sonucu henuz cıkmadı
Evett ya ilk defa femsrs kullanıp ilk kez catlatma iğnesi oldum ilkinde böyle bi etki ıldu kimyasal gebelik nedir betanın ne kadar artmadı gerekiyor hamilemiyim bilmiyorumTekrar kan verin yükselişe geçmiştir inşalllaah 2 katına yükselmesi gerekiyoranladığım kadarıyla iğnenin 11. Günü yaptınız testi dimi
3 kez kullandım o iğneyi , buda 4.cü ama cipli aşılama oldum bekliyorum , kimyasal gebeliği inan hiç bilmiyorum inşalllaah değildir 2 katına yükselmiştir inşalllaaahhhEvett ya ilk defa femsrs kullanıp ilk kez catlatma iğnesi oldum ilkinde böyle bi etki ıldu kimyasal gebelik nedir betanın ne kadar artmadı gerekiyor hamilemiyim bilmiyorum
Evde test varsa yapsanaaa çıkarr olup olmadığı iğnenin etkisi geçmiş çünküEvett ya ilk defa femsrs kullanıp ilk kez catlatma iğnesi oldum ilkinde böyle bi etki ıldu kimyasal gebelik nedir betanın ne kadar artmadı gerekiyor hamilemiyim bilmiyorum
Inşallah bebisin oluşuyordur da kimyasal falan değildirEvett ya ilk defa femsrs kullanıp ilk kez catlatma iğnesi oldum ilkinde böyle bi etki ıldu kimyasal gebelik nedir betanın ne kadar artmadı gerekiyor hamilemiyim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?