Temmuz 2025 çatlatma iğnesi olanlar🙋🏼‍♀️

Kızlar 28 inde bende çatlatma iğnesi vurundum ovitrelle 5 Ağustos ta erken gebelik testi yaptım awox herkes o testi önerdi asla yanıltmıyor diye pozitifti herkes iğne etkisi olabilir falan dedi ama bilmiyorum
Kan versen daha iyi olmaz mı en azından net sonuç almış olursun

Eklentiler

• IMG_0774.webp
    IMG_0774.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_0776.webp
    IMG_0776.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 27
Bugün benim 12.gunum korkuyorum test yapmayı
Ben ilk kan verdim o gün 12. Günde negatifti aşılama oldum ben erken yaptım yükselmesini bekledim ki inşallaah yükselmiştir o zamanda erken gebelik testi yapmıştım bu kadar değildi hayatımda ilk defa böyle net görüyorum inşallah yanıltmaz beni afedersin ama sabahta kalktığımda lavobaya gittim bişey yoktu yarım saat sonra tekrar gittim baktım leke gelmiş 15. Günden sonra tekrarla 16. Gününde mesela

Ben ilk kan verdim o gün 12. Günde negatifti aşılama oldum ben erken yaptım yükselmesini bekledim ki inşallaah yükselmiştir o zamanda erken gebelik testi yapmıştım bu kadar değildi hayatımda ilk defa böyle net görüyorum inşallah yanıltmaz beni afedersin ama sabahta kalktığımda lavobaya gittim bişey yoktu yarım saat sonra tekrar gittim baktım leke gelmiş 15. Günden sonra tekrarla 16. Gününde mesela
Dolu dolu kan gelmediği sürece leke zaten yerleşmede oluyor ben pozitiften yanayım iyi düşünelim iyisi başımıza gelsin hemen kan verip takip edin

Senin yazdıklarını kaçırdım ben kaçıncı günündesin şuan ben aşılamanın 12. Günde kan verdim negatifti sonra yükselmesini bekledim bugunde idrar testi yaptım pozitifti yarında kan vericem
Benimde bugün 10. Gün regle de 6 gün kaldı bende 2 gün önce test yaptım pozitifti

Ben iğne vurdum 28 temmuzda

Back
X