- Konu Sahibi Mystery275
27sinde çatlatma iğnesi yaptım bende doktor 7veya 8 ağustosta test yapmamı söyledi iğne gününü saymazsam bugün 11inci gün sayarsam 12ci gün ama bugün yada yarın test sonucumu istediKesin sonuç için 14 gün beklemek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
27sinde çatlatma iğnesi yaptım bende doktor 7veya 8 ağustosta test yapmamı söyledi iğne gününü saymazsam bugün 11inci gün sayarsam 12ci gün ama bugün yada yarın test sonucumu istediKesin sonuç için 14 gün beklemek
Aynı canım bendeBen iğne vurdum 28 temmuzda
İnşallah 13 ağustos p tesi günü yapacam27sinde çatlatma iğnesi yaptım bende doktor 7veya 8 ağustosta test yapmamı söyledi iğne gününü saymazsam bugün 11inci gün sayarsam 12ci gün ama bugün yada yarın test sonucumu istedi
Kan tahlili mi istedi27sinde çatlatma iğnesi yaptım bende doktor 7veya 8 ağustosta test yapmamı söyledi iğne gününü saymazsam bugün 11inci gün sayarsam 12ci gün ama bugün yada yarın test sonucumu istedi
10. Gündesin şuan iğneyi saymazsak o yüzden bekle biraz dahaBen iğne vurdum 28 temmuzda
Aynen canım10. Gündesin şuan iğneyi saymazsak o yüzden bekle biraz daha
Evet hafif bi çizgi var 2 gün sonra tekrarla yada kan testi ver inşalllah pozitiftirKızlar testime bakar mısınız bugün çatlatma iğnesinden sonra 13.günüm silik bir çizgi görüyorum ama sizde bakar mısınız inşallah yüklerken görüntü kalitesi düşmez
İnşallah ya çok heyecanlandım ama heveslenmekte istemiyorumEvet hafif bi çizgi var 2 gün sonra tekrarla yada kan testi ver inşalllah pozitiftir![]()
Aşılamanın 16. Günündeyim bendede leke geldi sabah testte böyle çıktı ayın 8 i yada 9 u gibi adet olmam lazım normaldeİnşallah ya çok heyecanlandım ama heveslenmekte istemiyorum![]()
Yaa sizinki gayet belliii hamilesiniz bence lekede yerleşme kanamasıdır kan verelim bence ikimizdeAşılamanın 16. Günündeyim bendede leke geldi sabah testte böyle çıktı ayın 8 i yada 9 u gibi adet olmam lazım normalde
Eşim 4-12 şuan belki gece veririm test yada yarın veririm , leke gelmesi beni korkuttu açıkçası adete çok yakın böyle lekelenme olurmu bilmiyorumYaa sizinki gayet belliii hamilesiniz bence lekede yerleşme kanamasıdır kan verelim bence ikimizde
Bence olabilir bende tam bilmiyorum ama gönlünü ferah tut inşallah ikimizde hamileyizdirEşim 4-12 şuan belki gece veririm test yada yarın veririm , leke gelmesi beni korkuttu açıkçası adete çok yakın böyle lekelenme olurmu bilmiyorum
Bi arkadaşımında adetine 2 gün kala olmuş böyle leke hamile çıkmış bilemedim valla , inşalllah yavrum ya çok yorucu bi süreç , başım çatlıyor resmen şuanBence olabilir bende tam bilmiyorum ama gönlünü ferah tut inşallah ikimizde hamileyizdir![]()
Öyle vallahi beklemek inanılmaz zor heveslenmek istemesem de ister istemez hevesleniyorum belirtiler oldukçaBi arkadaşımında adetine 2 gün kala olmuş böyle leke hamile çıkmış bilemedim valla , inşalllah yavrum ya çok yorucu bi süreç , başım çatlıyor resmen şuan
Benim sırtım çok ağrıyordu şu 2 gün , bide bugun başım çok ağırdı , göğüslerim şiş bide , kan verip sonuca göre net bi cevap verilirÖyle vallahi beklemek inanılmaz zor heveslenmek istemesem de ister istemez hevesleniyorum belirtiler oldukça
Aynen benimde kasık ağrım sırt ağrım vardı ve âdet olacakmış gibi sancılanıyorum iki gündürBenim sırtım çok ağrıyordu şu 2 gün , bide bugun başım çok ağırdı , göğüslerim şiş bide , kan verip sonuca göre net bi cevap verilir
Adet sancım yok ya , aşılama olduğum ilk zamanlar ben rüyamda test yapıp pozitif çıkıyordu bideAynen benimde kasık ağrım sırt ağrım vardı ve âdet olacakmış gibi sancılanıyorum iki gündür
Yarın kan vericem bakalım ne çıkıcak inşallah yanıltmaz beni sen ne yaptın yavrum yaptınmı test24temmuzda aşkım
Erken yapmışsın 15. Günü kesin sonuç alırsın canımEki Görüntüle 3626578
Mavi olan 7nci gün yapılan 5dk içinde hiç yansımadı çizgi falan 2gun sonra baktım kuruma çizgisi sanırsam bu kader tipinde de çok çok silik gözükmekte zor gozukuyor o da kuruma çizgisi
Dün 10ncu günümdu Pembe olan hiç çizgi yok sinirlerim bozuldu vala![]()