Temmuz 2025 çatlatma iğnesi olanlar🙋🏼‍♀️

Bugün benim 14. günüm

13 AĞUSTOS da ver kan dedi doktorum ne yapayım bugün vereyim mi yoksa doktorun dedigi tarihi mı bekleyim ah ah beklemek çok zor 👀
Beklemek gerçekten çok zor bende bugün sabah ilk idrarla tekrar test yaptım sizce var mı hamilelik

Eklentiler

• IMG_8640.webp
    IMG_8640.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 26
Bugün erken gebelik testi yaptım az önce negatif kendimi durduramıyorum belli ki yok 13 ünde kan vercem doktorun dedigi tarihte o zamana kadar da test mest daha yapmicam 👀 😔

Güncelleme yapıyorum @Elo23 EmresininCemresi EmresininCemresi @Rose_7

Bugun leke geldi ve devamı olmadı erken gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı
Canım baya pozitif bu :dua::nazar: maşallah, lekelenmen devam ediyor mu, yerleşme kanamasıdır belki de moralini bozma hiç.Kanı akşam mı vereceksin? Güzel haberlerle dön bize :dua:

B busininblogu canım seninki de pozitif maşallah, gördüm çizgiyi :nazar: kan vermiş miydin?

Canım baya pozitif bu :dua::nazar: maşallah, lekelenmen devam ediyor mu, yerleşme kanamasıdır belki de moralini bozma hiç.Kanı akşam mı vereceksin? Güzel haberlerle dön bize :dua:

B busininblogu canım seninki de pozitif maşallah, gördüm çizgiyi :nazar: kan vermiş miydin?
Yok bebeğim devamı gelmedi korktum gelicek diye ama gelmedi bu gece vericem kan allahın izniyle

Back
X