Temmuz 2025 çatlatma iğnesi olanlar🙋🏼‍♀️

Amin, inşallah canım

Sizin iğne ne zaman yapılmıştı kacıncı gününüz

Bu ay Femara bittikten 4 gün sonra iğne vuruldum
Geçen aylarda ilaç bittikten 5 gün sonra iğne vurulmuştum
Doktorum yumurtanın boyutuna bakmak için kontrole çağırıyor
Boyuta göre iğne günü veriyor

Ama canım tekrar gelmene gerek yok dedi günaşırı ilerleyeceksin dedi

Nisan ayında Klomen kullanmıştım
Döngünün 11. günü doktora gittiğimde yumurtam 12 mm idi
13. gün ve 18. gün tekrar gittim, boyut aynıydı
Yumurta büyümediği için o ayı pas geçtik ve regl iki hafta gecikti

Var mı gebelik falan peki ? Benim 8.gunu gittiğimde 12-14 mm demişti iki yumurtaya hatta birinden çok umutluyum demişti bilemiyorum henüz yumurtlamam olmadı bence yarın falan olur ovulasyon ile takip ettim yeniden gidemedim gelme dedi zaten. Başka doktora gidicektim onada vaktim olmadi

Kızlar adet imin 7.gününde 16 mm olmuştu yumurtamın biri. 2 tanesi de olgunlaşıyordu. Doktor 9.günde çatlatma iğnesini, 11.günde aşılamayı yaptı. Bugün 12.gün. Progestan diye bi fitil kullanıyorum. Aranızda kullanan var mı? Bu süreci ilk kez yaşıyorum ve kendimi denek gibi hissediyorum.

Gebelik henüz yok maalesef
Bu ay doktor kontrolündeki 4. ayım
Bir ayı dediğim gibi yumurta büyümediği için pas geçmek zorunda kaldık
Bu ay inşallah hepimiz mutlu haberi alırız canım
Dün ultrasonla baktırdım, yumurtalarım çatlamıştı
Ay sonunu bekliyorum sonuç için
Seninkiler de inşallah büyümüştür ve yakında çatlarlar

Klomen, Femara ve Ovitrelle ile 4. denemem bu ay
İlk defa doktorum bana da bebek tutunsun diye Progestan verdi ama ben fitil olarak kullanmıyorum, içiyorum
Geçen ay regl günümde Predictor Early’de pozitif gördüm
Hemen kan verdim, negatif çıktı
Birkaç saat sonra da regl oldum
Kanamam 9 gün sürdü
Doktorum muhtemelen bebek oluştu ama sağlıklı bebek olmadığı için vücut onu attı dedi
Ben her ay döngünün 21. gününde kan verip progesteron baktırıyorum
Geçen ay 17 çıkmıştı
Bu ay tutunmaya yardımcı olması için Progestan içiyorum

İnşallah hayırlısıyla gebe kalırsınız Bana ilk kez geçen ay 21.gün progesteron bakıldı 8,3 çikti. Ondan mı kullanmamı istedi doktor acaba. Benim sürecim gonal f 75 + otrivelle + progestan ile ilerliyor. Herkesin süreci kendine özel galiba. Günlerdir okuyorum hiçbir şey anlamadım desem yeridir

İnşallah canım
Hepimiz bu ay sağlıklı bebek haberi alalım inşallah
Evet herkes farklı ilaçlar ve dozlar ile ilerliyor
Anladığım kadarıyla doktorların da yöntemleri değişiyor
İnşallah bizler için en doğru ilaçları, dozları kullanmışızdır ve güzel sonuçlar alırız bu ay

Amiiinn inşallah hayırlısıyla

İnşallah balım çok teşekkür ederim amin hepimiz için güzel bir ay olur inşallah hayirli haberler olsun inşallah

kızlar ne zaman gebelik testi yaptırmayı düşünüyorsunuz? ben garanti olsun diye tam 15.gün yaptırayım diye düşünüyordum ama sabırsızlık edip 2 3 gün önceden yaptırırmışım gibi geliyor. fikirlerinizi merak ediyorum. tecrübesi olanlar da paylaşabilirse sevinirim

Merhaba kızlar. Öncelikle inşallah hepimiz en kısa sürede hamile kalırız Bir de çatlatma iğnesinden ne kadar süre sonra adet olunmalı gebelik yoksa ?

Ben gecikme olursa inşallah o zaman kan vereceğim canım
Yumurtam 10- 11 Temmuz’da çatladı
Regli olmazsam 28’inde beta bakarız dedi doktorum

Merhaba kızlar. Öncelikle inşallah hepimiz en kısa sürede hamile kalırız Bir de çatlatma iğnesinden ne kadar süre sonra adet olunmalı gebelik yoksa ?

Merhaba canım
Amin, inşallah
Bu ay benim 3. iğnem
Yumurtanın çatladığı günden 14 gün sonra regl oldum hep
Martta iğne vurulduğum günü saymazsak 19. gün kahverengi leke geldi, 20. gün regl oldum
Haziranda yine iğne vurulduğum günü saymazsak 18. gün kahverengi leke geldi, 19. gün regl oldum

Anladım canım çok teşekkür ediyorum ben 27haziranda oldum iğneyi o zaman bir kaç gün içerisinde gelir reglim. Dün test yaptım negatifti artık reglin gelmesini bekliyorum bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…