- 18 Nisan 2015
- 56
- 16
- 288
- 32
- Konu Sahibi Mystery275
-
ben progestan kullanıyorum, doktor 14.gün test yaptır, negatif çıkarsa progestanı bırakırsın dedi. sanırım o ilaç biraz geciktiriyor adeti.Ben gecikme olursa inşallah o zaman kan vereceğim canım
Yumurtam 10- 11 Temmuz’da çatladı
Regli olmazsam 28’inde beta bakarız dedi doktorum
Anladım canım çok teşekkür ediyorumben 27haziranda oldum iğneyi o zaman bir kaç gün içerisinde gelir reglim. Dün test yaptım negatifti artık reglin gelmesini bekliyorum bu ay
ben progestan kullanıyorum, doktor 14.gün test yaptır, negatif çıkarsa progestanı bırakırsın dedi. sanırım o ilaç biraz geciktiriyor adeti.
Ahh inşallah canımTestte negatif görüp sonradan pozitife dönen çok kişi var
Ben geçen ay regli günümde pozitif gördüm, sonra kanda negatif çıktı o yüzden idrar testlerine pek güvenmiyorum
Bebek yoksa bu hafta regli olursun canım ama inşallah olmazsın, bebiş vardır
Anladım. ya en sağlıklısı biraz beklemek ve doktorun söylediği takvimi takip etmek gibi görünüyor. Sabırsızlanıyorum ben biraz ama sabretmek lazım... o da zor baya :)Bu ay ben de Progestan kullanıyorum
Ben geçen aylarda yumurta çatladıktan sonra 14. gün regl oldum hep yani ona göre 25 Temmuz’da regl olmam lazım ama kan testi için birkaç gün gecikme bekleyin diyorlar ya o yüzden herhalde 28 Temmuz’da beta bakarız dedi
Ahh inşallah canımbunu hepimiz için çok istiyorum en kısa zamanda inşallah herkes kavuşur sağlıklı bebeklerine çarşamba gününe kadar adet başlamazsa test vermeye gel demişti doktorum duruma göre bakalım artık hayırlısı
Anladım. ya en sağlıklısı biraz beklemek ve doktorun söylediği takvimi takip etmek gibi görünüyor. Sabırsızlanıyorum ben biraz ama sabretmek lazım... o da zor baya :)
amiinn. hayırlısı olsun ama cok da beklemeden olsun :))Evett beklemek çok zor ama mecburuz
Sonu güzel olsun inşallah da beklediğimize değsin bu sefer
Son durumun ne oldu canım?Merhaba canım
Amin, inşallah
Bu ay benim 3. iğnem
Yumurtanın çatladığı günden 14 gün sonra regl oldum hep
Martta iğne vurulduğum günü saymazsak 19. gün kahverengi leke geldi, 20. gün regl oldum
Haziranda yine iğne vurulduğum günü saymazsak 18. gün kahverengi leke geldi, 19. gün regl oldum
Son durumun ne oldu canım?
Ben maalesef regl oldum…
5. Ayımdı çatlatma iğnesiyle. Ama pes etmek istemiyorum. Çok yoruldum çok ağladım yine. Ama yine denicem. Bu ay 6. Ayım olucak çatlatma iğne sayım….
Amin canım benim inşallah… bence bu ay olucak seninFemara ile bu ay 2 yumurta büyümüştü canım
Geçen hafta içi her gün ultrasona gittim
Perşembe akşamı ya da cuma sabahı iki yumurta da çatladı
Geçen aylarda yumurta çatladıktan 14 gün sonra regl oldum hep o yüzden bu ay 25 Temmuz’u bekliyorum
İnşallah regl olmam tabii
Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım
Pes etme
Benim de bu ay 3. çatlatma iğnem
Geçen aylarda yumurta büyümesi, çatlaması güzel gitti diye umudum çoktu ama sonra negatif çıktı hep o yüzden bu ay nedense hiç hevesli, umutlu değilim
Aslında 2 yumurta çatladı, ihtimal daha yüksek ama önceki aylar bende çok hayal kırıklığı yaptı o yüzden bu ay çok hissizim
Allah inşallah tez vakitte sağlık evlatlar verir hepimize
Allah umutlarınızı boşa çıkarmasın hayırlısıylaSelamlar benim de 8 temmuz çatlatma iğnesi yapılmıştı 3 olgun yumurtam vardı benim de bu ay umudum yüksek, 1. Haftada test yaptım negatifi gördüm iğne etkisi gecti mi diye merak etmiştim. Beklenen reglime de 1 hafta var akıntı ve gaz şikayetim dışında hiç bi şey yok
Hiiç bilmiyorum suan tatildeyim çokta merak ediyorum sizce ne zaman yaptırsam ney sonuc alırım gecikmesi mi beklemeliyimAllah umutlarınızı boşa çıkarmasın hayırlısıylane zaman test yaptıracsksınız?
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim umarım hepimiz en hayırlı zamanda güzel haberler alırızAllah umutlarınızı boşa çıkarmasın hayırlısıylane zaman test yaptıracsksınız?
Amin canım benim inşallah… bence bu ay olucak senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?