Temmuz 2025 çatlatma iğnesi olanlar🙋🏼‍♀️

Daha erken canım biraz daha bekle , adetin geçmesini bekleyebiliyosan bekle hatta

Valla yavrum bende 12. Güne kadar iğne etkisinin durduğunu biliyorum o yüzden hiç test yapmıyorum
Aa bak ne kadar farklı gerçekten. Ben de aşılamadan sonra 30’una kadar test yapmayacağım diye kendime söz vermiştim güya, bakayım iğne etkisi geçmiş mi diye test yapmaya başlamamla son 2 gündür test yaparken buluyorum kendimi yoksa en sağlıklısı gecikmeyi beklemek aslında.

28 günde bir adet oluyorum ben normalde ama iğneden sonra adet değişebiliyor negatifse 15. Günü adet oluyosun mesela , regl günüm ayın 9 u normalde , Mikroçip oldum ben siz normal aşılamamı olmuştunuz ?

28 günde bir adet oluyorum ben normalde ama iğneden sonra adet değişebiliyor negatifse 15. Günü adet oluyosun mesela , regl günüm ayın 9 u normalde , Mikroçip oldum ben siz normal aşılamamı olmuştunuz ?
Ben de aşılama sonrası 14 gün gibi düşünüyordum canım regl başlangıcını, doktorum tutmamışsa 10. Günden sonrasında başlayabilir demişti. Mikroçip vs özel bir şey demediler o nedenle öyle bir şey olduğunu sanmıyorum. Normal ayrıştırmadan nasıl bir farkı oluyor acaba, tek bildiğim ayrıştırma için kullanılan tekniğin swim-Up olduğu

Bende pek bilmiyorum yavrum iyi kaliteli spermler özel çip yöntemiyle enjekte ediliyormuş galiba öyle demişti doktorum ilk deneyim hiç bi fikrim yok

Bugun 10. Gün erken gebelik testi yaptım negatif şiddetli sırt agrım var kesin adet olucam

Bugun 10. Gün erken gebelik testi yaptım negatif şiddetli sırt agrım var kesin adet olucam
Kesin regle yorma canım, benim de 10. Gün, benim de sabah testim negatif geldi ama kafama takmadım çünkü henüz test yapmak için erken aslında. 12.-13. Günden sonra testler daha belirleyici olabilir. Hatta doktorların asıl tavsiye ettiği gecikme olup test yapılması. Başka belirtilerin var mı?

Yok cnm bugün kan test verdim negatif

Kızlar ne yaptınız son durumlar ne hamiş olan yok mu aramızda benim iğnenin 9.ncu günü ama sanki hafiften kasık agrım var ama çok çok hafif bu adet için mi hazırlık yoksa bilemiyorum bilgisi olan var mı belirtileri değişenler

Herkes Dr değişiyo en büyük belirti beyaz akinti ve göğüs ağrısı

Test yaptınızmı acaba

Kızlar selam bende gonapeptyl çatlatma iğnesini 25 temmuzda vurdum 36 saat sonra ilişki oldu sonraki günleride değerlendir dedi doktorum bugün iğnenin 4.günü sağ kasığımda öğlenden beri ağrı var sağ tarafımda 2 tane 18 mm yumurta vardı heveslenmek istemiyorum ama iğnenin 4.gününde kasık ağrısı neden olur

Merhaba Kızlar Pregnyl 10000 2 toz bir su şeklinde vurulması gerekiyormuş bende 2 su 2 toz şeklinde vuruldu bir sıkıntı olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…