• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Uzman kişilere çok tecrübelilere yaptır onlar yaptığı zaman bi şey olmuyor bana da bir tane sağlıkçı vurduğunda denk geldiğinde bacağıma vuran uyuşma ağrı çok fena oluyordu o olunca başkasına hafif vuranlara yaptırmaya başlamıştım
Evet...hafta ici saglik oacaga gittim yürüme mesafesinde..hafta sonu sağlık çalışanı tanıdığım yaptı .acilde surunmim diye...dun eli hafifti ...abla dedim elin hafif acımadı...bugunde vurduğu yer aci agri hay Allah'ım geçer elbette ..artık yoruldu bünye...

Evet...hafta ici saglik oacaga gittim yürüme mesafesinde..hafta sonu sağlık çalışanı tanıdığım yaptı .acilde surunmim diye...dun eli hafifti ...abla dedim elin hafif acımadı...bugunde vurduğu yer aci agri hay Allah'ım geçer elbette ..artık yoruldu bünye...
Ben bir ara günlük vurduruyordum doğru yere yapılırsa sorun olmuyor ama Allah kolaylık versin

Ben bir ara günlük vurduruyordum doğru yere yapılırsa sorun olmuyor ama Allah kolaylık versin
Akın Allah razı olsun 🤲🏼🌸 promester ignesi .8 Eylül den beri her gün gidiyorum..hafta sonu sağlıkçı tanıdığım geldi ayakta rahat vurabiliyorum dedi ... inşallah sorun olmaz etki eder dimi canim

Akın Allah razı olsun 🤲🏼🌸 promester ignesi .8 Eylül den beri her gün gidiyorum..hafta sonu sağlıkçı tanıdığım geldi ayakta rahat vurabiliyorum dedi ... inşallah sorun olmaz etki eder dimi canim
Bir defa ben de ayakta vurdurdum hiç sorun olmuyor 🤗 inşallah sağlıklı gebelikler olur hayırlısıyla tüm bunlara değer 🤲❤️

Bir defa ben de ayakta vurdurdum hiç sorun olmuyor 🤗 inşallah sağlıklı gebelikler olur hayırlısıyla tüm bunlara değer 🤲❤️
Sağolasın canim...tamam dedim ama korktum bişe olur mu diye ama ilaç gittiği yere gider elbet...inşallah canım inşallah cefa çekiyoruz sefasını süreriz inşallah 🤲🏼🌸

Merhaba ege üniversitesinde tedavi goruyorum poliklinikteki doktorlar bakiyor her kontrolde ayni doktor olmuyor ilac dozlari ve kontrol tarihlerini bolum baskani prof ege nazan tavmergen hoca belirliyor siz özele mi gidiyorsunuz doktorunuz kim
Ege Nazan hoca nasıl hanım efendi bende yarın kedisine muayene randevusu aldım

Merhaba kızlar oksapar( kan sulandırıcı iğne) kullanıp kanaması olan var mı aranızda.

Back
X