Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Çok fazla yatmıyorum ama ayakta çok gezinince kaşık ağrım oluyor genelde dinleniyorum inşallah tutunmuştır da bizimledir
Canım regl döneminde ilaç başlıyorlarmış sanırım transfere kadar. O ilaçlar neler bilgi verebilir misin bir de transfer sonrası da devam ediyor mu ilaç kullanımı.

Merhaba Kızlar .... 21 haziran da sürece başladık gonaf 900.. 375 doz ile hala aynı devam bugünden itibaren de çatlama önlemek için de ikinci iğne başlayacağım pazartesi günü kontrol karar verilir opu için... Normal de çok panik atak ve heyecanlı bir insan olmama rağmen bu süreç de değişik bir kişiliğe büründüm garip bir şekilde. kan görsem bayılan her duygusal şeye oturup ağlayan ben gözümden yaş akmıyor hislerim alınmış gibi iğneler yapar mı böyle şeyler bilemedim.

Selamlar benimde 1.transfer adetimin 17.günde olmuştu. 5.gün embriyosuydu ve pozitif almıştım. Galiba rahim kalınlığıyla alakalı olabılır. Lucrin depot kullanan kullanmayan, adetli vurulan, adet değilken vurulan bir sürü değişken var. Her doktorun yaklaşımı farklı
öyle olsa gerek bakalım 27'sinde kontrolüm var ne diyecek.

Bende regl bekliyorum. 18 Haziran da Opu oldum bugün 25 Haziran hala başlamadı. Temmuz ortası gibi transfer olurum inşallah. Tüp bebek tedavisinden sonra kanama miktarım azaldı. Size de oldu mu acaba normal mi
normal kuzum yumurta toplandı rahim işlem gördü, sonra toparlıyor kendini. o yüzden rahim dinlendirme yapıyorlar.

Selamlar herkese, ben de 5 mayısta opu oldum. 2 adet dinlendirme yaptık. 2. Adet henüz gelmedi ama eli kulağında gibi hissediyorum 🙈 adet olunca tahmini 20 gün içerisinde olurmuşum transferi. Temmuz ortalarında transferim yapılır diye tahmin ediyorum. İlk tüp bebek denemem. Yaş 29🙏🏻 sebepsiz infertilite. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız🙏🏻
Bol şans bu arada benim de ilk denemem 🙏🏻 Size bir şey soracağım benim de 22 haziran OPU oldu. Ne kadar bekleyeceğinize doktor mu karar verdi? Benim Temmuz reglime transfer olmaz değil mi? bence tam toparlanma olmuyordur Bir de transfer sürecine kadar ne kullandınız?

Merhabalar bizim de tedavimiz yeni başladı haziran ayıyla beraber ilaç kullanımları opu ve temmuzda transfer planlaması yapıldı sanırım taze transfer olacak
İyi günler birşey sorabilir miyim tüp bebeği nerde ne kadara koyduracaksiniz acaba fiyat hakkında hiç bir bilgim yoktur da

Hadi hayırla kolaylıkla inşallah. Benim de 20 temmuza geliyor aşağı yukarı. Deneyimlerini önerilerini yazarsan çok sevinirim canım bana da tecrube olur.
kuzum senin ilk transferin mi olacak. benim üçüncü. bir tane 4,5 yaşında oğlum var bir tanede kalbi duran kaybım var ve 7-8 temmuz gibi üçüncü kez transfer deneyeceğim. tabi son kalan embriyolarım.

İyi günler birşey sorabilir miyim tüp bebeği nerde ne kadara koyduracaksiniz acaba fiyat hakkında hiç bir bilgim yoktur da
Merhaba, Acıbadem Kozyatağı Hastanesi,
118.300 TL ya yumurta takibi, yumurta toplama, anestezi ve transfer tutarı

Ön görüşme ücretsiz gidebilirsiniz. Bu arada Temmuzda fiyatlarda artış olacakmış

Yanlış anlamayın ben konuşmadım da bir arkadaşımda tüp Bebek yaptiricak diyarbakir bahceciye sormuş tedavi hariç paket şeklinde 110 bin demis

Çok fazla yatmıyorum ama ayakta çok gezinince kaşık ağrım oluyor genelde dinleniyorum inşallah tutunmuştır da bizimledir
kasık ağrısından korkma kuzum çok seri hareketler ve ağır şeyler yapmadığın sürece yürümen iyi çünkü o ağrı bebeğin rahime gömülürken olan ağrı. sen yürüdüğünde rahime kan gidiyor ve ona tutunup yerleşmesinde destek oluyorsun.

ben erken olmuyorum embriyom 5. gün embriyosu 23. gunde transfer olacağım. arkadaşın 3. gun embriyosuymuş ona binaen yazdım
sanırım embriyonun günü yanı sıra rahim kalınlığı belirliyor bunu. bana hep rahim kalınlığı yumurtlama ve progesteron odaklı yaklaştılar. şimdi transfer olacak olan embriyolarım 6. bakalım bu sefer ne olacak :KK15:

Tedavi dediğiniz zaten bu işlemlerden ve sizin alacağınız ilaçlardan oluşuyor
Anladım yani hepsi 118 bin sizde dordurma tesa işlemi filan oldumu acaba onlar olmazsa fiyat biraz daha degisebili
Dondurma işlemi ek ücretli oluyor. Ama onun fiyatını bilmiyorum. Tesa yı ilk kez duydum..
Bence bir görüşün hepsi çok yardımsever ekibin
Çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz icin

Dondurma işlemi ek ücretli oluyor. Ama onun fiyatını bilmiyorum. Tesa yı ilk kez duydum..
Bence bir görüşün hepsi çok yardımsever ekibin
Dondurma işlemi ücreti acıbadem için söylüyorum 5 yumurtaya kadar 25 bin sonrasında da her yumurta için ayrı ücret ekleniyor demişlerdi bize. Sperm mikroçip ücreti 18 bin, embriyoları pgt ye yollayacaksanız biyopsi ücreti embriyo sayısı kaç olursa olsun 15 bin küsür bir şeydi. Ayrıca dondurulmuş embriyo transferi için çözdürme ücreti de ödenecek ama o kısma gelmedik ücretini bilmiyorum. Bunlar o 118.300₺ den ağrıca ödenen ücretler. Pgt için de kdv dahil pgt yapan yere ödeme yapılıyo embriyo başına yanlış anlamadıysam 394$ demişlerdi.

Back
X