Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Selamlar herkese, ben de 5 mayısta opu oldum. 2 adet dinlendirme yaptık. 2. Adet henüz gelmedi ama eli kulağında gibi hissediyorum 🙈 adet olunca tahmini 20 gün içerisinde olurmuşum transferi. Temmuz ortalarında transferim yapılır diye tahmin ediyorum. İlk tüp bebek denemem. Yaş 29🙏🏻 sebepsiz infertilite. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız🙏🏻

Selamlar herkese, ben de 5 mayısta opu oldum. 2 adet dinlendirme yaptık. 2. Adet henüz gelmedi ama eli kulağında gibi hissediyorum 🙈 adet olunca tahmini 20 gün içerisinde olurmuşum transferi. Temmuz ortalarında transferim yapılır diye tahmin ediyorum. İlk tüp bebek denemem. Yaş 29🙏🏻 sebepsiz infertilite. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız🙏🏻
Merhaba embriyolarınızı genetiğe gönderdiniz mi bu süreçte hayırlı olsun bn de olmak üzereyim leke geliyor ama tam sökülmedi bekliyorum ☺️

adetin birinci gününden itibaren 17-19. günlerde transfer olur
Baya erken yapıyor doktorunuz transferi. Embriyonuz kaçıncı gün emriyosu. Ben iki farklı yöntemle transfer oldum birini 21. Diğerini 20. Günde transfer etti. İkisi de 5. Gün embriyosuydu.

Baya erken yapıyor doktorunuz transferi. Embriyonuz kaçıncı gün emriyosu. Ben iki farklı yöntemle transfer oldum birini 21. Diğerini 20. Günde transfer etti. İkisi de 5. Gün embriyosuydu.
Selamlar benimde 1.transfer adetimin 17.günde olmuştu. 5.gün embriyosuydu ve pozitif almıştım. Galiba rahim kalınlığıyla alakalı olabılır. Lucrin depot kullanan kullanmayan, adetli vurulan, adet değilken vurulan bir sürü değişken var. Her doktorun yaklaşımı farklı

Sordum mantıklı bi açıklama yapamadı Herşey yolunda demişti çünkü muhtemelen bayram dönüşü çok yoğunluk var diye iptal istedi ama yaptırmak istediğimi belirttim olucak inş
İptal edilecek bir değer değil. Ben de anlamadım.

ben erken olmuyorum embriyom 5. gün embriyosu 23. gunde transfer olacağım. arkadaşın 3. gun embriyosuymuş ona binaen yazdım

Merhaba kızlar bende temmuz ayında transfer olacağım inşallah. 2020 yılında doldurulan embriyo transferi yapılacak ilaçlarıma başladım 1 temmuz da kontrol var bakalım.

Merhabalar, 3. tüp bebek transferim olucak. 1 tane doğal yollardan oluşan gebelik var fakat erken doğum neticesinde kaybettik, tüp bebekler ise 1.si dış gebelik 2.de gelişimi durdu Bu ay rahim görüntüleme yapılıp lavaj alınacak, bu işlemi daha önce yaptıran var mı nasıl bir işlem acaba?

ben erken olmuyorum embriyom 5. gün embriyosu 23. gunde transfer olacağım. arkadaşın 3. gun embriyosuymuş ona binaen yazdım
BENİM İKİ TRANSFERİM DE 5. GÜN EMBRİYOSUYDU. İLKİ İLAÇLI TARNFER 21. GÜNDE. DİĞERİ DOĞAL TRANSFER 20. GÜNDE YAPTI. ŞİMDİ 6. GÜN EMRİYOSU TRANSFER EDECEK AYIN 27'SİNDE KONTROLÜM VAR BAKALIM NE DİYECEK.

Merhaba kızlar bende temmuz ayında transfer olacağım inşallah. 2020 yılında doldurulan embriyo transferi yapılacak ilaçlarıma başladım 1 temmuz da kontrol var bakalım.
HAYIRLI SONUÇ ALIRSIN İNŞALLAH CANIM, SAĞLIKLA GELSİN İNŞALLAH BEBİŞİN :dua:

Merhabalar, 3. tüp bebek transferim olucak. 1 tane doğal yollardan oluşan gebelik var fakat erken doğum neticesinde kaybettik, tüp bebekler ise 1.si dış gebelik 2.de gelişimi durdu Bu ay rahim görüntüleme yapılıp lavaj alınacak, bu işlemi daha önce yaptıran var mı nasıl bir işlem acaba?
RAHİM İLE İLGİLİ BİR PROBLEM Mİ VAR NEDEN LAVAJ YAPACAK?

RAHİM İLE İLGİLİ BİR PROBLEM Mİ VAR NEDEN LAVAJ YAPACAK?
Rahim ile ilgili bir problem olduğundan bahsetmedi, hatta muayenelerde rahim kalınlığımın ve görünen kısmının çok iyi olduğunu söylüyordu doktorum, fakat dediğim dediğim gibi her doktorun hiç beklemediğimiz bir hafta dediği 1 erken doğum öyküm var (22. hafta), 1 tüp bebek sonrası dış gebelik ve 1 tane de tüp bebek sonrası gelişimi durması hikâyem var, acaba transfer sonrasında bir pürüz çıkmasın diye mi yapılacak bir işlem önceden tedbir alınsın diye. Kır testi neden yapılıyor onu da anlamış değilim.

BENİM İKİ TRANSFERİM DE 5. GÜN EMBRİYOSUYDU. İLKİ İLAÇLI TARNFER 21. GÜNDE. DİĞERİ DOĞAL TRANSFER 20. GÜNDE YAPTI. ŞİMDİ 6. GÜN EMRİYOSU TRANSFER EDECEK AYIN 27'SİNDE KONTROLÜM VAR BAKALIM NE DİYECEK.
ben 22 Mayısta lucrin kullandım ve histeroskopi oldum o yüzden farklı olabilir

Bende regl bekliyorum. 18 Haziran da Opu oldum bugün 25 Haziran hala başlamadı. Temmuz ortası gibi transfer olurum inşallah. Tüp bebek tedavisinden sonra kanama miktarım azaldı. Size de oldu mu acaba normal mi

Bende regl bekliyorum. 18 Haziran da Opu oldum bugün 25 Haziran hala başlamadı. Temmuz ortası gibi transfer olurum inşallah. Tüp bebek tedavisinden sonra kanama miktarım azaldı. Size de oldu mu acaba normal mi
Bende de oldu hem ağrı sancılarım azaldı hem de kanamam

Back
X