- 20 Ekim 2024
- 111
- 37
- 13
TeşekkürlerBol su, bir kaşık tahin (pekmezsiz) ve berry meyveler tüketin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TeşekkürlerBol su, bir kaşık tahin (pekmezsiz) ve berry meyveler tüketin
Transfer tarihiniz nasıl belli oluyor öncesindeki muayenede kriterler ne oluyorben de 2 temmuz’da transfer oluyorum. umarım birkaç hafta sonra bu yorumların altında hamilelik takvimim çıkar![]()
sabah aç karna ya da gece yatarkenTeşekkürlerTahin aç karnına mı
İlk muayenede herhangi bir kriter olmuyor reglin 2. günü gidiyorsunuz rahim kalınlaştırıcı ilaçlara başlanıyor. Bir hafta sonra rahim ideal seviyedeyse ilaç dozlarını düzenliyorlar tarih belirleniyorTransfer tarihiniz nasıl belli oluyor öncesindeki muayenede kriterler ne oluyor
7 temmuzda adet bekliyorum her şey yolunda giderse şu kadar gün sonra transfer diye bir süre yok anladığım kadarıyla rahim kalınlığına göre belirlenecek o zamanİlk muayenede herhangi bir kriter olmuyor reglin 2. günü gidiyorsunuz rahim kalınlaştırıcı ilaçlara başlanıyor. Bir hafta sonra rahim ideal seviyedeyse ilaç dozlarını düzenliyorlar tarih belirleniyor
kaçıncı gün embriyosu?7 temmuzda adet bekliyorum her şey yolunda giderse şu kadar gün sonra transfer diye bir süre yok anladığım kadarıyla rahim kalınlığına göre belirlenecek o zaman
Beslenme konusunda nohut yeşil mercimek, avokado, olgunlaşmamış yani biraz daha yeşil muz, turuncu sebze meyveler, siyah kuru üzüm, kayısı, incir, badem, ceviz, fındık tabi çiğ, kefir, sade soda ve bol su.Çok açıklayıcı bir bilgilendirme oldu çok teşekkür ederim. O zaman ben de doğal transfer uygulanıyor. Yumurta toplama oldu dinlendirmedeyim 2. Adetimden sonra transfer düşünülüyor ilk adetim bitti bana şu an kullanmam için hiç bir şey verilmedi rahim istenilen kalınlığa ulaşınca transferi yaparız denildi peki transfer öncesinde faydalı olacak önerileriniz var mı beslenme anlamında ya da takviye bu arada inşallah hayırlısı ile pozitif sonucunuzu buraya yazarsınız Allahın izniyle
Ben eliminasyon diyeti yapıyorum canım doktorum önerdi glutensiz beslenme. Tabi bakacağım faydası var mı transferden sonra.Transfer öncesi toksinlerden arınmak için ne yapılabilir
3. Günkaçıncı gün embriyosu?
Ay hayırlı olsun inş tecrübelerinizi önerilerinizi bekliyoruz benim de temmuz sonu tam tarih belli değilben de 2 temmuz’da transfer oluyorum. umarım birkaç hafta sonra bu yorumların altında hamilelik takvimim çıkar![]()
Çok tatlısınız çok teşekkür ederim inanın yazdıklarınızı tek tek kaydettim hepsini uygulamaya çalışacağım inşallah bu sayfada hepimiz pozitif sonuçlarla bebeklerimizi kucağımıza alırız Allahın izniyleBeslenme konusunda nohut yeşil mercimek, avokado, olgunlaşmamış yani biraz daha yeşil muz, turuncu sebze meyveler, siyah kuru üzüm, kayısı, incir, badem, ceviz, fındık tabi çiğ, kefir, sade soda ve bol su.
Alkol, sigara, aşırı çay ve kahve, asitli içecek, enerji içeceği paketli gıdalar, şeker ve hamur işinden uzak beslenmeye çalış. Bunlar transfer öncesi hamilelik döneminde de böyle olmalı. 3 ana 3 ara öğün yapmaya çalış. Bu şekilde beslenirsen hamileliğinde sen değil bebegin kilo alır ve gelişir. Ben 79 kilo transfer oldum, doğuma da 79 kilo olarak girdim. Zaten aldığın hormonlar fazlasıyla kilo yapıyor. Asıl en önemli olan ise stres. Korkma stres yapma önce Allah'a sonra bebeğine inan.![]()
Adetinizin 2 gününü baz alarak sayın transfer genelde 19/20/21. Günde yapılıyor. Kriter size uygulanacak yönteme göre değişir. Yani doğal transfer de size sadece coraspirin ve folik asit ve vitamin veriyorlar rahim kalınlığı ve progesteron takibi yapıyorlar ve buna göre transfer tarihi veriyorlar. İlaçlı yöntemde yumurtlamayi baskılayip aynı zamanda rahim kalınlaşsın diye ilaç veriyorlar belli aralıklarla kalınlık kontrolü ve progesteron seviyesine bakıyorlar ve transfer tarihi belirtiyorlar.Transfer tarihiniz nasıl belli oluyor öncesindeki muayenede kriterler ne oluyor
İnşallah canım. Daha o günleri konuşacağızÇok tatlısınız çok teşekkür ederim inanın yazdıklarınızı tek tek kaydettim hepsini uygulamaya çalışacağım inşallah bu sayfada hepimiz pozitif sonuçlarla bebeklerimizi kucağımıza alırız Allahın izniyle![]()
adetin birinci gününden itibaren 17-19. günlerde transfer olur3. Gün
amin inşallah. şu an opu sürecindeki kadar sıkı olmasa da benzer şekilde besleniyorum. avokado yumurta kabak çekirdeği badem kefir berry meyveler kesinlikle yiyorum her gün. Redostim, omega3, koenzim Q10 kullanıyorum şu an için estrofem de var tabiAy hayırlı olsun inş tecrübelerinizi önerilerinizi bekliyoruz benim de temmuz sonu tam tarih belli değil
İnşallah tututnma ağrısıdırdoğal yolla yapılan transferlerde yumurtlama ağrısı oluyor, diğer ilaçlı olanda da hormon yüklendiği için karnınız çok şişiyor kabız falan oluyorsunuz onun dışında bir ağrı yaşamadım ben. ama transfer sonrası bebek tutunurken ağrı oluyor.
Nasıl geçiyor yatıyor musunuz çoğunlukta acaba çok heyecanlıTransferin 6.günündeyim 3kilo vermişim aslında yiyiyorum da ama anlamadım halsizlik bitkimlik var ondan mı verdim acaba
Transferin 6.günündeyim 3kilo vermişim aslında yiyiyorum da ama anlamadım halsizlik bitkimlik var ondan mı verdim acaba
Gerçekten de çok heyecanlı hepimiz bekliyoruz sürekli bişeyleri, yatıyor musunuz ben de merak ettim tamam çok yatmayın diyorlar kan akışı olsun vs ama yer çekimi beni düşündürüyor saf bir düşünce ama sanki ayakta olunca gider gibi gelmişti ilk transferimde tutunma olmamıştı o zaman evde test yapıp öğrenmiştim kanda da negatif çıkınca üzülmüştüm hemen ikinci opu için hazırlanma kararı almıştım. Şimdiyse regl bekliyorum temmuzda nasipse transfer olacak bakalım. Burada transfer sonrası diye yazanları görünce kendimmiş gibi heyecanlanıyorumNasıl geçiyor yatıyor musunuz çoğunlukta acaba çok heyecanlı![]()
Çok fazla yatmıyorum ama ayakta çok gezinince kaşık ağrım oluyor genelde dinleniyorum inşallah tutunmuştır da bizimledirNasıl geçiyor yatıyor musunuz çoğunlukta acaba çok heyecanlı![]()