Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Merhaba bu bastırıcı ilaç ve serumu ne kadar aldınız kaç günde bir ne kadar devam etti acaba ☺️
Merhaba. Besleyici serum. Beyaz. İçinde besi maddeleri var. Bebegi beslesin diye. Şöyle diyim. Onu aldığım zaman rahmim de ve vücudumda rahatlama hissediyorum. Önce psikolojik zannettim. Ama bunu her almam da hissedince tamam dedim bu bana faydalı. Gerçekten faydalı bir serum. Fiyat olarak eczaneden 1500 ₺ ye aldım.

Kızlar alttaki artimed marka normal gebelik testi 6. Gün yapmıştım silik demiştim ya böyle. Bugün 8. Gün bu sabah da üstteki bebetime marka erken gebelik testi yaptım negatif. Silik çizgi dahi yok. Tabi moralim sıfır oldu 😣 vardı da düştü mü noldu yoksa ilk yaptığım ilaçlardan mı öyle çıktı bilmiyorum belim de ağrıyor zaten adet mi olacağım acaba. 😭 test günüm de yarın
İçin rahat etmesi için bugün kan versen canım ? Ben idrar testi yapmayı düşünmüyorum moralim bozulur diye direk kanka görürdün kafanda boşalmış olur bence hemen panik yapma.hatalı olabilir bir sürü kişi negatiften döndü okumuşsundur sende🩷

Aa tamam canım. Peki kanın iki günde bir mi yenilenmesi gerekiyor. Yarın da test günüm ya o zaman da versem olmaz mı acaba
Onu da diyorsun. Ben öyle yaptım. İki gün sonra gidince diyeceksin ki tüp bebek hastasıyım betayı 2 gün önce verdim ama doktorum betadaki artışı görmek istiyor deyince yine hiç sorgulamadan kayıt açıyorlar. Tüp Bebek hastalarini sorgulamiyorlar hemen onay veriyorlar. Bu iğnede de böyle kanda da. Bugün de verebilirsin. Boşuna strese girme. Bugün ile yarın arasında çok fark olmaz.

İçin rahat etmesi için bugün kan versen canım ? Ben idrar testi yapmayı düşünmüyorum moralim bozulur diye direk kanka görürdün kafanda boşalmış olur bence hemen panik yapma.hatalı olabilir bir sürü kişi negatiften döndü okumuşsundur sende🩷

Evet canm öyle bakalım bana da nasip olacak mı. Şimdi test günü yarın yani 10. Gün kağıtta öyle yazıyor bir de hem beta hcg hem tsh istediler aynı anda. Bugün ve yarın arka arkaya betaya bakarlar mı ki.

Evet canm öyle bakalım bana da nasip olacak mı. Şimdi test günü yarın yani 10. Gün kağıtta öyle yazıyor bir de hem beta hcg hem tsh istediler aynı anda. Bugün ve yarın arka arkaya betaya bakarlar mı ki.
Bence bakarlar normalde 2 gün arayla ama 🤔 tsh neden istediler troidlerde sorun mu var ki canım? İçin nasıl rahat edecekse öyle yap bana da mesela 12. gün test yap dediler ama dünyanın ilacını alıyorum zaten 2 gün eksik kullanırım negatifse diyorum.o yüzden erken yapıcam direk kan testi.eğer varsa çıkar zaten bence 🤔

Canım doktor sana 10. Gün mü yap demişti testi bugün mü oluyor 10. Gün? Bana 12 dediler bende boşa ilaç almamak için 10. gün yapacağım

10. Gün yap dediler yarın oluyor canım.. bugün 9. Günüm. Evt yarın da ilaç bitiyor benim ona göre alacağım ben de kan sulandırıcıyı.

Bence bakarlar normalde 2 gün arayla ama 🤔 tsh neden istediler troidlerde sorun mu var ki canım? İçin nasıl rahat edecekse öyle yap bana da mesela 12. gün test yap dediler ama dünyanın ilacını alıyorum zaten 2 gün eksik kullanırım negatifse diyorum.o yüzden erken yapıcam direk kan testi.eğer varsa çıkar zaten bence 🤔

Tiroid sorunum hiç yok canım anlamadım bu doktor transfer öncesinde de yaptırdı 15 de bir tsh baktırıyor bana anlamadım ben de. Evet ben de ilaç için hem almıyım boşuna negatifse diyorum.

10. Gün yap dediler yarın oluyor canım.. bugün 9. Günüm. Evt yarın da ilaç bitiyor benim ona göre alacağım ben de kan sulandırıcıyı.
İçinden nasıl geliyorsa öyle yap kuzum surda tek gün kalmış stres yapma boşuna kötü düşünme🙏 kan sulandırıcı iğne mi oluyorsun bana sadece coraspirin verdiler içiyorum

Tiroid sorunum hiç yok canım anlamadım bu doktor transfer öncesinde de yaptırdı 15 de bir tsh baktırıyor bana anlamadım ben de. Evet ben de ilaç için hem almıyım boşuna negatifse diyorum.
Ben de bu düşünce ile 9. Gün verdim. Tsh önemli. Hamilelikte değişime uğruyor. Özel ilacı var. O dengeliyor. Ben kullanıyorum. Öyle yüksek tiroidim yok ama ilacım ile tam seviyede oluyor. Hamilelikte tiroid çıkıyor. Tehlikeli bir hormon.

İçinden nasıl geliyorsa öyle yap kuzum surda tek gün kalmış stres yapma boşuna kötü düşünme🙏 kan sulandırıcı iğne mi oluyorsun bana sadece coraspirin verdiler içiyorum

Hem ecoprin kan sulandırıcı hap hem de oksapar kan sulandırıcı iğne canım.

Ben de bu düşünce ile 9. Gün verdim. Tsh önemli. Hamilelikte değişime uğruyor. Özel ilacı var. O dengeliyor. Ben kullanıyorum. Öyle yüksek tiroidim yok ama ilacım ile tam seviyede oluyor. Hamilelikte tiroid çıkıyor. Tehlikeli bir hormon.

Anladım canım doğrudur evet. 🌺

Hem ecoprin kan sulandırıcı hap hem de oksapar kan sulandırıcı iğne canım.
Herkes kullanmış bana bunları hiç vermediler o yüzden çok şaşırdım neye göre veriyorlar acaba🤔 ben doktorumu pek sevemedim çok az zaman ayırıyor bir tane de embriyom kaldı orda.sen neye karar verdin kuzum

Merhaba. Besleyici serum. Beyaz. İçinde besi maddeleri var. Bebegi beslesin diye. Şöyle diyim. Onu aldığım zaman rahmim de ve vücudumda rahatlama hissediyorum. Önce psikolojik zannettim. Ama bunu her almam da hissedince tamam dedim bu bana faydalı. Gerçekten faydalı bir serum. Fiyat olarak eczaneden 1500 ₺ ye aldım.
Anladım çok teşekkür ederim bilgi için 😍Bana transferden sonra 1 kere verdiler:( doktorumla konusacagım bi sonrakinde daha sık isteyeceğim 🙏🏽

Herkes kullanmış bana bunları hiç vermediler o yüzden çok şaşırdım neye göre veriyorlar acaba🤔 ben doktorumu pek sevemedim çok az zaman ayırıyor bir tane de embriyom kaldı orda.sen neye karar verdin kuzum

Ben de bilmiyorum canım neden veriyorlar hiç. Benim de tek embriyomdu zaten tutmadıysa da o da gitti.

Anladım peki bi rahatsızlıgınıx var miydi ondan ötürü mü yoksa tedbir amaçlı mı uyguladı doktorunuz. Ben de iltihapli romatizma vardi da
Şöyle diyeyim. Ben de otonom bağışıklık sorunu var. Sorun olarak görmüyorum. Belli yaştan sonra çıktı çünkü. 24 yaşımda çıktı. Öncesinde yoktu. Doktor bunun için vermedi. Tiroidim var. Ama yüksek değil. Hasimatoya eğilimim var. Saç sedefim vardı. Biliyorsunuz o da bağışıklıga bağlı bir rahatsizlik. Ben bağışıklık bastırıci ilaç (prednol) ve serum aldıktan sonra benim saç sedefim iyileşti. Garip dimi :) ama öyle. Ama bu sebeple bana vermedi. İlk transferim olumsuzdu. Benden C56 testi istedi. Katil hücre testi. Az miktarda çıkınca serumu yazdı. Olumlu sonucu görünce doktor bebeği besleyim dedi. Geçen hafta bir kez daha takalım dedi. Bundan sonra taktırmak ister mi bilmiyorum. İltihaplı romatizma da kronik bir rahatsızlık. Kronik rahatsızlıklara iyi gelebilir.

Back
X