Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Aminn inşallahhh 🌸 Ben de istiyorum ama yanlış çıkarsa diye de cesaret edemiyorum 🌸🌸 Belirtiniz var mıı 😬 Benim bugün sabah bulantım ve regl ağrısına benzer ağrım vardı. Ancak şuan geçti şükür. Biraz endişelenmiştim . Çünkü regl olacak gibi hissettim regl zamanımda hep çok ağrılı geçer 😬🥹🌸🙏🏻 Hepimize güzel haberler nasip etsin rabbimm 🙏🏻
Aminn inşallah nasip eder 🤲 4. Güne kadar agrilar vardi ama sonra geçti. Bugünde regli olacakmışım gibi ağrı oldu baya hatta oldum sandım. Şimdi ise hic yok sadece çok nadir ufak batmalar oluyor kasığımda.

Kızlar daha önce doğal yolla oluşan bir gebeliğim olmuştu ancak 21 haftalıkken bebeğimdeki anomali sebebi ile sonlandırmak zorunda kalmıştık eşimle bana yapılan tahlille sonucunda ikimizde hastalık taşıyıcısı olduğumuzu öğrendik bu arada akraba değiliz ve bu sebeple gentik ayıklamalı (pgt) li tüp bebeğe başladık 21 temmuzda 5. Gün ilk transferimi oldum ancak 25 inde ovitrelle iğnesi verdilleri için test günüm 4 ağutos ancak iki gündür akşamüstü başlayan mide bulantım ve mide yanması var bu belirtleri ilk hamileliğimde de ilk trimester bıyunca yaşamıştım sizce bugün erken geblik testi yapmalı mıyım aynı belirtiler olunca umudum çok yükseldi

Kızlar sonucum çıkmış negatif çok üzgünüm. 😞 dolaba bir sürü nar suyu atmıştım kahvaltıda içiyorum diye. Onları görünce içim acıyor şuan. Herkes gibi ben de çok uğraştım yemesi içmesi diyeti ama olmadı. Maalesef büyük bir hayal kırıklığıyla sonuçlandı. İnsan geriye bakınca çok üzülüyor. Artık İnşallah sizlerin sonuçları güzel olur evlatlarınızı alırsınız sağlıkla kucağınıza. Ben de abla olmayı deli gibi isteyen evladıma sımsıkı sarılıp yaramı sarmaya çalışacağım. ❤️‍🩹

Kızlar sonucum çıkmış negatif çok üzgünüm. 😞 dolaba bir sürü nar suyu atmıştım kahvaltıda içiyorum diye. Onları görünce içim acıyor şuan. Herkes gibi ben de çok uğraştım yemesi içmesi diyeti ama olmadı. Maalesef büyük bir hayal kırıklığıyla sonuçlandı. İnsan geriye bakınca çok üzülüyor. Artık İnşallah sizlerin sonuçları güzel olur evlatlarınızı alırsınız sağlıkla kucağınıza. Ben de abla olmayı deli gibi isteyen evladıma sımsıkı sarılıp yaramı sarmaya çalışacağım. ❤️‍🩹
🥹

Rabbim yoldaşın olsun sarsın yaranı ne desek teselli olmaz zaman herşeyi yoluna koyar inşallah canım 💓dondurulan embriyon var mı idi

Önemli olan o ilk adımı atmak🙏🏻 Hayırlı uğurlu olsun inşallah🥰🙏🏻🙏🏻 Nerede başlayacaksınız tedaviye o çok önemli laboratuvar önemli 🙏🏻 Öncesinde testlerinizi hazır edip giderseniz süreç hızlanıyor. Tabii ekstra kan tahlilleri isterse de uzuyor. 🥲 Bize gen testleri istedi mesela 3 ay beklem

Önemli olan o ilk adımı atmak🙏🏻 Hayırlı uğurlu olsun inşallah🥰🙏🏻🙏🏻 Nerede başlayacaksınız tedaviye o çok önemli laboratuvar önemli 🙏🏻 Öncesinde testlerinizi hazır edip giderseniz süreç hızlanıyor. Tabii ekstra kan tahlilleri isterse de uzuyor. 🥲 Bize gen testleri istedi mesela 3 ay bekleme süresi eklenmişti.
Bursada Osman Develioğlu var kendisi ile başlamayı düşünüyoruz. Pembe mavi hastanesinde gerçekleştiriyorlarmış işlemleri. Çok başarılı bir hoca umarım banada uğurlu gelir 🙏

Canım moralini bozma evladını Allah sana bağışlasın.Biz o duyguyu bile yaşamadık henüz belli mi olur ummadığın anda bir mucize olur belki.

Back
X