Ben ikinci gün duş almıştımKızlar transfer sonrası ne zaman ilk duşunuzu aldınız ben girmeden dün almıştım bugün bekleyim mi zaten kaşınıyorum belki iyi gelir diye düşündüm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ikinci gün duş almıştımKızlar transfer sonrası ne zaman ilk duşunuzu aldınız ben girmeden dün almıştım bugün bekleyim mi zaten kaşınıyorum belki iyi gelir diye düşündüm![]()
Benim bir de taze transfer oldu toplamanın acısı geçmeden olunca ağrım sızım çok fazlaydı. Öksürünce hapşırınca direk kramp giriyordu. Ben de korktum ama bir şey olmaz dediler.Nasıl içimi rahatlattın bilemezsin canım çünkü alerji ilaclarımı içmediğim için öksür hapşır bide öyle az az da değil ciğerden öksürüyorum![]()
Kıbrıs'ta idi transferim canım Ankara'dan gittim bugün dinlenip yarın sabah döneceğim inşallahbaska şehirden mi geldin sen canım
Bana ilk gün dinlen ertesi gün normal hayatına dön ancak çok kendini yorma dediler. Evin içinde yürü yavaş yavaş full yatma dediler. Kan dolaşımı için. 2. 3. Gün azıcık dışarı bile çıktım yürüdüm biraz ağrı hissedersem hemen eve çıktım uzandım. Yani sürekli yatanlar da var okuyorum ama ben yapamadım açıkcası. Çok zor sürekli yatmak. Benim doktorum da yat demedi zaten. Bahçecide tedavi görüyorum ben. İstanbul da ilk gün 3 saati aşmadan seyahate bile çıkabilirsiniz dediler bizeCanım bir de sürekli yatamadığım için genelde oturuyorym sana da yat demediler dimi sürekli? Bana ara ara uzan gündelik hayatına devam et dediler yatmana gerek yok 3 gün dısarı çıkma sonra dışarı da çıkabilirsin dediler
Ben günde yarım bardak içiyorum. Transfer sonrasında kan sulandırıcı içiyorsanız yarım bardak öneriyorlardı.Kızlar nar suyunu daha ne kadar içicez ya? Ona göre alayım![]()
Kiz onu transferden sonra da mı içiyordukKızlar nar suyunu daha ne kadar içicez ya? Ona göre alayım![]()
Sıcak ortamda çok durma diyorlar. Ben de 2. Gün duşumu aldım kokuyor gibi hissediyordum artık kendimi soğuğa yakın ılık suyla aldım. Çok uzun süre duşta kalmadım. Vajina içine yada vücuda duş jeli çok önermiyorlar diye sadece şampuanla yıkadım vücudumu da oda doğal içerikli bir şampuandı. Ben çok rahatladım duşla özellikle duş alma demediyse bence sorun yok bana hemen duşa girme çok rahatsız olursan akşam alırsın dediler. Bir gün bekledim yeterli benceKızlar transfer sonrası ne zaman ilk duşunuzu aldınız ben girmeden dün almıştım bugün bekleyim mi zaten kaşınıyorum belki iyi gelir diye düşündüm![]()
Tüm tuşlara basıyorum ben devam ettim porsiyonlayarak her gün yarım bardak kefir yarım bardak nar suyu içiyordum kefiri haftada 2-3 gün yarım bardak olsa daha iyi dediler. Şimdi öyle yapıyorumKiz onu transferden sonra da mı içiyorduk![]()
Merhaba bahcecide hangi doktorda tedavi görüyorsunuz ?Tüm tuşlara basıyorum ben devam ettim porsiyonlayarak her gün yarım bardak kefir yarım bardak nar suyu içiyordum kefiri haftada 2-3 gün yarım bardak olsa daha iyi dediler. Şimdi öyle yapıyorum![]()
Önemli olan o ilk adımı atmakbende aranıza yeni katılanlardanımmm3 yıldır bebek hayaliyle yanıp tutuşuyoruz pkosum var eşimin değerleri çok çok iyi ama bebek sahibi olamıyoruz çatlatma iğnesi ile defalarca kez denedik birde olumsuz aşılamamız oldu eşimle karar aldık tüp bebek sürecine başlamak istiyoruz. Neredeyse hepinizle aynı süreçlerden geçmişiz ve geçiyoruz. Önümüzdeki hafta ilk tüp bebek görüşmesi için gideceğiz doktora nedir ne değildir ne yapacağım hiç bilmiyorum çok korkuyorum sanki son umudummuş gibi geliyor olmazsa dünyam başıma yıkılır gibi geliyor ama öyle olmayacak biliyorum.
![]()
Kübra Boynukalın benim doktorumMerhaba bahcecide hangi doktorda tedavi görüyorsunuz ?
Transfer öncesi başlıyor. Transferden sonra devam ediyor. Hamilelikle de devam ediyor. Belli süre sonra kesiliyor. Hastalığı hiç tetiklemiyor. Tamamen rahim ve bebekle alakalı ilaç bunlar. Ben çok şükür hiç hasta olmadım.Merhaba, acaba bağışıklık baskılayıcı ilaca ne zaman basliyorsunuz ve ne şekilde kullandı doktorunuz bir de merak ediyorum bu ilacı kullanmak sık sık hastalanmaya neden oluyor mu grip vs gibi?
Anladım çok teşekkür ederim bilmediğim için sordumTransfer öncesi başlıyor. Transferden sonra devam ediyor. Hamilelikle de devam ediyor. Belli süre sonra kesiliyor. Hastalığı hiç tetiklemiyor. Tamamen rahim ve bebekle alakalı ilaç bunlar. Ben çok şükür hiç hasta olmadım.
Amin inşallahCanım ben izmir'de doktorum Ahmet zeki ışık havuz yöntemi ile embriyo biriktirdik sonra genetiğe gitti yani kış ayından beri uğraşıyoruz çok şükür nasip oldu darısı başınıza inşallah![]()
Kızlar transfer sonrası ne zaman ilk duşunuzu aldınız ben girmeden dün almıştım bugün bekleyim mi zaten kaşınıyorum belki iyi gelir diye düşündüm![]()
Bende özkan beyde tedavi görüyorumKübra Boynukalın benim doktorum![]()