Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Herşeyde bir hayır vardır öyle düşün olur mu? Belki çok daha güzel bir zamanda Allah nasip edecek. Biliyorum zor, ben de geçen ay negatifi gördüm. Bu ay test günümü bekliyorum 5. Gündeyim. Rabbim hepimiz için herşeyin hayırlısını en doğru zamanda versin inşallah 🙏🏼😔

Merhaba arkadaşlar, ben 1 seneye yakındır gebe kalmaya çalışıyorum ama olmuyordu bir kez kimyasal gebelik geçirdim onun dışında hiç gebe kalmadım. Benim hormon testlerinde hsg de falan hiç bir sorun yok. Ama maalesef bugün eşime yaptırdığımız test sanırım kötü çıktı. Chatgpt ne iyi ne kötü diyor ama tecrübesi bilgisi olan arkadaşlarım varsa fikirlerinizi almak isterim.

Eklentiler

• IMG_1756.webp
    IMG_1756.webp
    13 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar sonucum çıkmış negatif çok üzgünüm. 😞 dolaba bir sürü nar suyu atmıştım kahvaltıda içiyorum diye. Onları görünce içim acıyor şuan. Herkes gibi ben de çok uğraştım yemesi içmesi diyeti ama olmadı. Maalesef büyük bir hayal kırıklığıyla sonuçlandı. İnsan geriye bakınca çok üzülüyor. Artık İnşallah sizlerin sonuçları güzel olur evlatlarınızı alırsınız sağlıkla kucağınıza. Ben de abla olmayı deli gibi isteyen evladıma sımsıkı sarılıp yaramı sarmaya çalışacağım. ❤️‍🩹
Lütfen moralini bozma ve pes etme hepimizin zamanı var allah seni evladına bağışlasın inşallah bir abla olacak kızın

Test yaptım 9. Günüm sizce var mı bana yok gibi geliyor ancak yarın sabah ilk idrarla yine yapıcam

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    166 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar sonucum çıkmış negatif çok üzgünüm. 😞 dolaba bir sürü nar suyu atmıştım kahvaltıda içiyorum diye. Onları görünce içim acıyor şuan. Herkes gibi ben de çok uğraştım yemesi içmesi diyeti ama olmadı. Maalesef büyük bir hayal kırıklığıyla sonuçlandı. İnsan geriye bakınca çok üzülüyor. Artık İnşallah sizlerin sonuçları güzel olur evlatlarınızı alırsınız sağlıkla kucağınıza. Ben de abla olmayı deli gibi isteyen evladıma sımsıkı sarılıp yaramı sarmaya çalışacağım. ❤️‍🩹
Canım benim sakın üzülme inan şuan anlamak güç gelir ama bunda da vardır bı hayir. Bende 5 senedir uğraşıyorum bir defa bile oluşmadı gebelik hiçbir sorun yokken neler cektik. Geçen sene ilk denemem negatif oldu yıkıldım bende. İnşallah en kısa zamanda sende toparlanacaksin🙏 Evladına gerçekten sımsıkı sarıl Rabbim en güzel şekilde hayırla kolaylıkla yeniden nasip etsin inşallah ❤️

Merhaba arkadaşlar, ben 1 seneye yakındır gebe kalmaya çalışıyorum ama olmuyordu bir kez kimyasal gebelik geçirdim onun dışında hiç gebe kalmadım. Benim hormon testlerinde hsg de falan hiç bir sorun yok. Ama maalesef bugün eşime yaptırdığımız test sanırım kötü çıktı. Chatgpt ne iyi ne kötü diyor ama tecrübesi bilgisi olan arkadaşlarım varsa fikirlerinizi almak isterim.
Sanıldığı kadar kötü değil. Tüp Bebek tedavisi ile olumlu sonuç alırsınız İnşallah ❤️

Bende bugun öğrendim maalesef eşimde azosperm çıktı doktor tup bebege yönlendirdi
Merhabalar. Ahtım vardı bir gün hamile kalırsam ulaşabildiğim kadar azosperm vakasına ulaşacağım diye🥹 7 yılın 3 yılı takviyeler kullandık ama hiç etki etmedi. Abdullah Arman Özdemir tese ameliyatını yaptı eşimin, şişli brüksel tüp bebek merkezinde. 2 tane kaliteli soerm bulundu o spermlerde yıllar öncesinden kalan spermler. Çok şükür şimdi 6+4 bebişimizi bekliyoruz. Azosperm sürecinde tek tavsiyem ehli birini bulun. Embriyologlar ve tese yapacak kişi en önemli aşaması

Selam kızlar, ben de 6 Ağustos’ta transfer olacağım. İlk transferim olacak. Çok heyecanlıyım 🥰 dondurulmuş embriyo transferi. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız 🫶🏻 Pozitif sonuç alanlar olmuş bu topikte. Hepsini tebrik ederim, darısı başımıza inşallah. Hamişlerin duası kabul olurmuş, bizi de dualarınıza eklemeyi unutmayın 🥰😍
Embriyo glue yapacak mısınız

Merhabalar. Ahtım vardı bir gün hamile kalırsam ulaşabildiğim kadar azosperm vakasına ulaşacağım diye🥹 7 yılın 3 yılı takviyeler kullandık ama hiç etki etmedi. Abdullah Arman Özdemir tese ameliyatını yaptı eşimin, şişli brüksel tüp bebek merkezinde. 2 tane kaliteli soerm bulundu o spermlerde yıllar öncesinden kalan spermler. Çok şükür şimdi 6+4 bebişimizi bekliyoruz. Azosperm sürecinde tek tavsiyem ehli birini bulun. Embriyologlar ve tese yapacak kişi en önemli aşaması
Ay maşallah çok sevindim ya ben daha salı günü ögrendim çevremde bilmiyor mecbur burdan yardım alıyorum Bahçelievler medicale gidiyorum ama emin degilim açıkcası şişli memorial çok öneriliyor siz ne düşünüyorsunuz biz tüp bebekte olumsuz düşünmüyoruz aslında yaptırmak istiyoruz ama iyi bir hastane ile tabiki eşiniz hangi aşamalardan geçti acaba ?

Merhaba benim eşiminde morfoloji değeri yüzde 2 ydi. O yüzden tüp bebeğe yöneldik ve ilk denememizde oldu Allaha şükürler olsun. Ama bende herhangi bir yumurta vs sorunu yoktu. Normal yolla 3 sene gebe kalamadık 2 aşılama yaptık yine olmadı. Size tavsiyem iyi bi doktorda tüp bebeğe başvurun.

Merhaba benim eşiminde morfoloji değeri yüzde 2 ydi. O yüzden tüp bebeğe yöneldik ve ilk denememizde oldu Allaha şükürler olsun. Ama bende herhangi bir yumurta vs sorunu yoktu. Normal yolla 3 sene gebe kalamadık 2 aşılama yaptık yine olmadı. Size tavsiyem iyi bi doktorda tüp bebeğe başvurun.
İnanın şuan sudan çıkmış balık gibiyim ne yapacağımı ne düşüneceğimi şaşırdım. Hiç bilmediğim fikrim olmadığı bir alan ve konu. Neresi iyidir hangi doktor iyidir hiç bir şey bilmiyorum ama alışıcam bu sürece zamanla mecburum. Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah 🤗

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ❤️ inşallah hepimiz buraya her geçen gün daha daha güzel haberlerle gelicez 🥰
İnşallah gerçekten bu süreç daha bi başkaymış yaşamayan da bilmiyormuş ben ilk defa bu sürece girdim ilkte pozitifi gördüm ama işte tek pozitifi görmekle olmuyormuş

Back
X