Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Kızlar ben progestan fitil kullanıyordum ama bende artık kaşıntı yapmaya başladığı için doktorum Prolutex iğne verdi günde 2 kez kullanıyorum ama bende sanki arı sokmuş gibi vurduğum yer çok acıyor biraz göbekli biriyim zaten otururken kalkarken yürürken bile çok acıyor hatta kıyafetim değince bile yanıyo sizde de oldu mu yani normal mi bu
Ya bende de kaşıntı olmaya başladı fitilden dolayımiymis o hiç bilmiyordum peki iğnesini kullanmaya devam ettiniz mi?

Kızlar ben progestan fitil kullanıyordum ama bende artık kaşıntı yapmaya başladığı için doktorum Prolutex iğne verdi günde 2 kez kullanıyorum ama bende sanki arı sokmuş gibi vurduğum yer çok acıyor biraz göbekli biriyim zaten otururken kalkarken yürürken bile çok acıyor hatta kıyafetim değince bile yanıyo sizde de oldu mu yani normal mi bu
Ben 3 günde bir bi göbekten bir koldan vuruyorum benim de şişiyor ve vurduğum yerler 1-2 gün ağrı yapıyor sanki tetanoz aşısı olmuşum gibi ağırlık oluyor maalesef 😔

Haftaya bugün falan yaparım artık nedense negatif olduğunu düşünüyorum sıfır belirti sadece ağlıyorum saçma sapan şeylere iki gündür 🤣 transferden sonra nedense duygusal olarak fazla etkilendim.Allah hakkımızda hayırlısını versin inş. İlk deneme yaş oldu 36 o yüzden muhtemelen etkilendim transfer sonrası.içten içe istiyormuşum demek ki . Eşim için girmiştim oysa bu işe ben istemem diyordum hep.
belirti aramayın bende de adet olacak gibi belirtiler vardı ikinci denemede tuttu yaşımda 39 du yaşınız çok büyük değil. siz tüp bebek mi istemiyordunuz o kısmı anlamadım. bu arada taze transfer mi yapıldı

Evet canım ilk denemem hiç istemiyordum ben eşim istiyordu o da deneyelim olmazsa olmaz demişti.Pişman olmamak için girdim bu yola bir de çikolata kistim var ileride başıma iş almamak için doğurmayı denemek istedim yoksa aldırmam gerekecek o da rezervleri mahvediyor.geç kaldık tabi gezmekten zaman kalmadı şimdi de üzülüyorum böyle :)

Benim de çikolata kistim var o çok etkiliyor maalesef. Evet insan sahip olmadan geç kaldım diye düşünüyor ben de öyleyim ama olduktan sonra geriye dönüp bakmıyosun o ana odaklanıyorsun yani bu süreci atlattıktan sonra sanki geçmişe çok takılmıyor insan en azından ben öyleyim ama süreç içindeyken yok geç kaldım yok ne zaman olacak gibi endişe oluyorum maalesef. Hayırlı güzel pozitif sonuçların olsun canm ♥️

IMG_7221.webp

Amin 🙏🏼 ben heyecanlı değilim çünkü çok travmatik gebelik kaybı yaşadığım için "sağlıklı uzun ömürlü iyi evlatsa" nasip olsun diye kendimi sartlandirdim. Ama genel olarak sabırsız biri oldugum için erken gebelik testini yaparım hemen. Hayal kırıklığı için baştan olmasından korkma (Allah korusun) sonradan kaybetmekten iyidir öyle düşün. Belirti değil de progesteronun bütün yan etkilerini yaşıyorum, bel ağrısı baş dönmesi, hassasiyet, unutkanlık, uyku hali... Ama çoğunu zaten transferden önce hissetmeye başladım işte hep hormonlardan... Sende var mı belirti?
Bende geçen yıl nadir görülen bir gebelik geçirdim heterotopik olarak geçiyor sağ tüpümü kaybettim çok zorlu ve yorucu geçti. Benim de korkularım var pozitifi görmekte yetmiyor sonrası önemli sağlıklı ilerlemesi gerekiyor umarım her şey gönlünüzce olur 🙏 Benim belirti olarak sadece bel ağrım var onuda bilemiyorum ilaçlar iğneler vs yapıyordur herhalde ☺️

Bende geçen yıl nadir görülen bir gebelik geçirdim heterotopik olarak geçiyor sağ tüpümü kaybettim çok zorlu ve yorucu geçti. Benim de korkularım var pozitifi görmekte yetmiyor sonrası önemli sağlıklı ilerlemesi gerekiyor umarım her şey gönlünüzce olur 🙏 Benim belirti olarak sadece bel ağrım var onuda bilemiyorum ilaçlar iğneler vs yapıyordur herhalde ☺️
Çok geçmiş olsun... 💐 Allah kolaylıkla sağlıklı gebelik sağlıklı bebik nasip etsin 🤲🏼

belirti aramayın bende de adet olacak gibi belirtiler vardı ikinci denemede tuttu yaşımda 39 du yaşınız çok büyük değil. siz tüp bebek mi istemiyordunuz o kısmı anlamadım. bu arada taze transfer mi yapıldı
Teşekkür ederim inşallah 🙏 ben genel olarak çocuk olmazsa olmasın diyordum o yüzden tüp bebekte istemiyordum ama eşim için denemeye karar verdim.iyi ki de yapmışım.transferden sonra bile nasıl duygusallaştım içimde bizden parça olması çok duygulandırdı.Bundan sonrası nasip artık büyük konuşurdum hep ama insan çok üzülüyor gerçekten anladım şimdi :/

Bende kaşınıyorum şu an genital bölgemde kaşıntı oldu inanılmaz ve transferden sonra sivilce gibi bir şey çıktı 🥲
Şu günler geçse durumumuz belli olsa da ona göre ilaçlara devam edip etmeyecegimizi bilsek ya... Benim hiç belirtim yok ama, kasık ağrısı olurdu heralde tutunma olsaydı..

Back
X