- 15 Kasım 2023
- 336
- 183
- 23
Sanırım yapmıyorlar. SorarımEmbriyo yapıştırma işlemi sorun isterseniz. Daha kolay tutunmasını sağlıyır embriyonun.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım yapmıyorlar. SorarımEmbriyo yapıştırma işlemi sorun isterseniz. Daha kolay tutunmasını sağlıyır embriyonun.
Bende 28 temmuzda transfer oldum 5. Gün embriyosu 7 ağustosta test günüm senin test gününü baya geç vermişlerKızlar 29 temmuzda transfer oldum 11 ağustos test günü dediler 14.gün oluyor şimdi düşündüm heralde hatalı hesapladılar 5. Gün embriyosu çok fazla değil mi ya ? Bana 12. Gün test verirsin dediler ilk günü sayıyorlar mı transfer yaptırdığın mesela![]()
Bariz pozitif. Hayırlı olsun. Bir kaç gün bekle. Kan da değerin yüksek çıksın. Düşük çıkarsa stres yaşama. Hayırlı olsunHerkese merhaba24 temmuzda 2 tane 5 aa embriyo transferi oldum. Bugün Freely marka test yaptım 2. Çizgi çıktı. Ama test yanlış olabilir mi diye düşünmeden edemiyorum. Yanlış testle karşılaşan oldu mu aranızda
Bariz pozitif bence deHerkese merhaba24 temmuzda 2 tane 5 aa embriyo transferi oldum. Bugün Freely marka test yaptım 2. Çizgi çıktı. Ama test yanlış olabilir mi diye düşünmeden edemiyorum. Yanlış testle karşılaşan oldu mu aranızda
Yorumları okudum yaptığım test markasını beğenmeyenler olmuş beni korkuttu bu birazBariz pozitif. Hayırlı olsun. Bir kaç gün bekle. Kan da değerin yüksek çıksın. Düşük çıkarsa stres yaşama. Hayırlı olsun![]()
Maşallah pozitifHerkese merhaba24 temmuzda 2 tane 5 aa embriyo transferi oldum. Bugün Freely marka test yaptım 2. Çizgi çıktı. Ama test yanlış olabilir mi diye düşünmeden edemiyorum. Yanlış testle karşılaşan oldu mu aranızda
Teşekkür ederim herkes için en güzeli olsun inşallahBariz pozitif bence deHayrlı uğurlu olsun şimdiden
hersey gönlünüzce olsun
![]()
Hiçbir şey olmasa kesinlikle çıkmaz. Var ama kanında değerin düşüktür. Çünkü silik görünüyor. 2 gün sonra kan ver. Güzel bir değer gelir gibi.Yorumları okudum yaptığım test markasını beğenmeyenler olmuş beni korkuttu bu biraz
Ben de 28 temmuzda transfer oldum 5. Gün embriyosu altisina test günü verdiler :)Bende 28 temmuzda transfer oldum 5. Gün embriyosu 7 ağustosta test günüm senin test gününü baya geç vermişler
Yarın sabah tekrar yapacağım inşallah pozitif tekrarlarMaşallah pozitif![]()
İnşallahHiçbir şey olmasa kesinlikle çıkmaz. Var ama kanında değerin düşüktür. Çünkü silik görünüyor. 2 gün sonra kan ver. Güzel bir değer gelir gibi.
Yaa çok heyecanlıyım bir yanım çok olumlu bir yanımda ya hayal kırıklığına uğrarsam diyor Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınBen de 28 temmuzda transfer oldum 5. Gün embriyosu altisina test günü verdiler :)
Hayırlı olsun senin de canım ben de 8 ağustosta olacağım boşu boşuna ilaç yüklemeye gerek yok en azından nefatifse alerji ilaçlarımı alırım iğneler karnımı mahvetti hayırlısı olsun inşallahBende 28 temmuzda transfer oldum 5. Gün embriyosu 7 ağustosta test günüm senin test gününü baya geç vermişler
AminYaa çok heyecanlıyım bir yanım çok olumlu bir yanımda ya hayal kırıklığına uğrarsam diyor Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasıncanım belirtin falan var mı
Kaybınız için çok üzgünüm ben de kaybımdan sonra Allahım hayırlısıyla kolaylıkla sağlıklıca nasip et diyorum sağlcakla doğmasını hayırlı evlat olmasını nasip et diyorumAminben heyecanlı değilim çünkü çok travmatik gebelik kaybı yaşadığım için "sağlıklı uzun ömürlü iyi evlatsa" nasip olsun diye kendimi sartlandirdim. Ama genel olarak sabırsız biri oldugum için erken gebelik testini yaparım hemen. Hayal kırıklığı için baştan olmasından korkma (Allah korusun) sonradan kaybetmekten iyidir öyle düşün. Belirti değil de progesteronun bütün yan etkilerini yaşıyorum, bel ağrısı baş dönmesi, hassasiyet, unutkanlık, uyku hali... Ama çoğunu zaten transferden önce hissetmeye başladım işte hep hormonlardan... Sende var mı belirti?
Çok teşekkür ederim.Kaybınız için çok üzgünüm ben de kaybımdan sonra Allahım hayırlısıyla kolaylıkla sağlıklıca nasip et diyorum sağlcakla doğmasını hayırlı evlat olmasını nasip et diyorumdualar baş tacı
Normal evet zamanla geçiyorKızlar ben progestan fitil kullanıyordum ama bende artık kaşıntı yapmaya başladığı için doktorum Prolutex iğne verdi günde 2 kez kullanıyorum ama bende sanki arı sokmuş gibi vurduğum yer çok acıyor biraz göbekli biriyim zaten otururken kalkarken yürürken bile çok acıyor hatta kıyafetim değince bile yanıyo sizde de oldu mu yani normal mi bu