Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Benim dondurulmuş embriyom çözdürülüp biyopsi alınıp genetiğe gönderildi tekrar donduruldu aylar sonra çözdürüp transfer oldum ve pozitifim çok şükür embriyo kalitesi iyiyse kalite bozulmuyor
Kalan embriyomda ben de aynısını yapmayı düşünüyorum bu olmazsa canım kalitesi neydi peki? Benim tek kalan 4 ab

Kızlar ben 5. Gün embriyosu transferi olmuştum, transfer hariç 8. Günüm bugün betahcg testim 0.51, progesteron 33 çıktı.iki gün sonra tekrar kan verin dediler. kafam karıştı. Olsa şimdi çıkmaz mıydı? Benim önce ki betahcg değerim 0.35ti. Bilemedim.
Maalesef, neden tekrar test istedi bilemiyorum geç tutunmadan şüphelenmiş olabilir. Benim 9. Gün 13,5 gibi bir değer çıktı doktor ilaçları bırak dedi ama ben yarın 11. Gün son kez gidip test vermeyi düşünüyorum. Sizin değeriniz de hiç yükselmemiş, hayırlısı olsun inşallah

Maalesef, neden tekrar test istedi bilemiyorum geç tutunmadan şüphelenmiş olabilir. Benim 9. Gün 13,5 gibi bir değer çıktı doktor ilaçları bırak dedi ama ben yarın 11. Gün son kez gidip test vermeyi düşünüyorum. Sizin değeriniz de hiç yükselmemiş, hayırlısı olsun inşallah
Dimi gebelik olsaydı az da olsa yukselirdi, progesteronum 33 çıktığı için fitil ve göbekten iğneyi doktor bırakma dese de bıraktım, sadece kalçadan iğne şeklinde progesteron yaptırdım ve estrofem kullandım bugün. Bu şekilde kendi kafama göre ilaçları ayarlamam hiç sağlıklı değil tabi ki ama benim de kafam karisti ne yapacağımı bilemedim. Yarın sabah dokuzuncu gun tekrar betahcg verip değerim hiç yükselmemişse hemşireleri arayip ilaçları tamamen bırakacağım. Bence negatif çıkacak boşu boşuna bir gün daha ilaç kullanıyorum ama olsun bakalım. Bu arada senin değerin yükselebilir bence de tekrar kan testi yaptır sen.

Son düzenleme:
Dimi gebelik olsaydı az da olsa yukselirdi, progesteronum 33 çıktığı için fitil ve göbekten iğneyi doktor bırakma dese de bıraktım, sadece kalçadan iğne şeklinde progesteron yaptırdım ve estrofem kullandım bugün. Bu şekilde kendi kafama göre ilaçları ayarlamam hiç sağlıklı değil tabi ki ama benim de kafam karisti ne yapacağımı bilemedim. Yarın sabah dokuzuncu gun tekrar betahcg verip değerim hiç yükselmemişse hemşireleri arayip ilaçları tamamen bırakacağım. Bence negatif çıkacak boşu boşuna bir gün daha ilaç kullanıyorum ama olsun bakalım. Bu arada senin değerin yükselebilir bence de tekrar kan testi yaptır sen.
Bugün tekrar kan verdim 17,8 gibi bir değer çıktı. Bu sefer de olmadı ne yazık ki.. Kısmet değilmiş 😢

Bugün tekrar kan verdim 17,8 gibi bir değer çıktı. Bu sefer de olmadı ne yazık ki.. Kısmet değilmiş 😢
Her insanın doğacağı gün yazılı, elbet bir gün sağlıklı uzun ömürlü çok güzel bebeklerimiz olacak isteyen herkese verecek Allah, kolaylıkla iyi evlatlar nasip etsin 🤲🏼 Bak benim de başarısız oldu ama inan üzülmüyorum 37 yaşındayım hiç çocuğum yok, cok tranvatik bir kayıp yasadim hala atlatamadim(7 aylik gebelik) ama yine de halime şükür ediyorum 💐

Her insanın doğacağı gün yazılı, elbet bir gün sağlıklı uzun ömürlü çok güzel bebeklerimiz olacak isteyen herkese verecek Allah, kolaylıkla iyi evlatlar nasip etsin 🤲🏼 Bak benim de başarısız oldu ama inan üzülmüyorum 37 yaşındayım hiç çocuğum yok, cok tranvatik bir kayıp yasadim hala atlatamadim(7 aylik gebelik) ama yine de halime şükür ediyorum 💐
Çok geçmiş olsun size de, gerçekten Allah isteyen herkese kolaylıkla hayırlısıyla nasip etsin inşallah. 29 yaşındayım 4 tane daha embriyom var aslında şükredecek çok şeyimiz var da insan durumun içinde olunca ister istemez üzülüyor. Rabbim kolaylık versin hepimize 🤲🏼

Kızlar günaydın 11. Günüm bugün testte belli olur diye düşünüp kaset test yaptım negatif 😬 4Aa kaliteydi ve 5. Gün embriyosuydu ne düşünüyorsunuz. Sonradan pozitif gören var mı bu şekilde olup . 🥲

Canım Aybalahanım kızma 🥹 Meraktan yaptım , güvenmiyoruz testlere evet , ama silik ikinci çizgi bile olsa ruhuma iyi gelecek gibi hissettim 🥰
Adet dönemi geçmeden bu evde yapılan testlerin hiçbirisi netlik vermiyor tam tersi insan üzülüyor en güzeli adet zamanını beklemek ve hatta gecikmesini Ama eğer kanda baktıracak olanlar varsa adet gününden 3 gün 4 gün önce baktırdığında orada da çıkabiliyor Geç döllenme yoksa tabii ki hepimiz merak ediyoruz ama yanlış çıkma ihtimalin yüksek olduğu bir şeyi de bile bile yapmaya Moral bozmaya gerek yok zaten varsa vardır yoksa yoktur

Kızlar 28 temmuzda 5. Gün embriyo transferim negatif oldu 🥺 elimde sadece 3. Gün embriyom var hemen transfer etmelimiyim sizce o kadar yoruldum ki eğer o da olmazsa bırakmayı düşünüyorum

Ya ben bu reçete,ilaç işinden hiç anlamıyorum ilaçlarım bitmek üzere yeniden reçete edilmesi için hemşirelerle iletişime geçiyorum reçete girişiniz geçmiş reçete yazılmıyor diyorlar e bu ilaçları nasıl alıcam o zaman ben?

Hımmm yine de hemşeriyiz o zaman 🥰 bizim 2.denememiz. Bu sefer işlem öncesi rahime çizik atıldı, Makrofaj aşısı yapıldı ve intralipid serum takıldı ve 2 embriyo transfer edildi. O yüzden daha umutlanıyorum bu kez ama nasip tabii… 🤲
Merhaba bu işlemlerden olumlu sonuç aldınız mı?

Aybalahanim Aybalahanim trasnferim olumsuz oldu şimdi doktorun yanından geliyorum benden katil hücre testi istedi sen yaptırmışmıydın ?
Yaptırdım. Bu önemli bir test. Vücut , çocuğu yabancı görüp kabul etmiyor. Teste göre size serum yazacak. Bu serum da çok faydalı. Her zaman dondurulmus embriyo transferi taze transfere göre daha başarılı olur. Sıkma canını 🌸

Yaptırdım. Bu önemli bir test. Vücut , çocuğu yabancı görüp kabul etmiyor. Teste göre size serum yazacak. Bu serum da çok faydalı. Her zaman dondurulmus embriyo transferi taze transfere göre daha başarılı olur. Sıkma canını 🌸
Hangi hastanede yaptırdınız yüzyıl da 7260 tl dediler Ersoy hastanesinde 2500 fiyat verdiler
Bir de geride sadece 3. Gün embriyom kaldı en azından bütün tuşlara basayım olmazsa da nasibim de yok derim daha girmem bu işlere

Bugün kan testi verdim. Beta değerim 1.2 çıktı malesef olmamış doktor ilaçları bırakmamı söyledi… 😢 sizin adınıza çok sevindim Rabbim inşallah hayırlısyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, vakti zamanı gelince biz bekleyen dileyen herkese de bu mutluluğu yaşamayı nasip etsin 🤲
:( sizi çok iyi anlıyorum benimde 2 adet embriyo negatif oldu çok üzgünüm. benimde beta çok çok düşük çıktı böyle. Oyüzden doktor hiç tutunamadıklarını yani embriyolarda değil Rahimde bir problem olduğunu düşünüyor. Size doktorunuz nasıl bir açıklama yaptı? Bende 2. Deneyeceğim bilgi verirmisiniz

Back
X