Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Pozitif olanlar keseyi gördünüz mü kalp atışını duydunuz mu kaçıncı haftadasınız

Benm de transferden sonra 12. gün TSH yükselmişti. Tekrar transfer olcam doktor bı transfer günü bide 10gun sonra bakalım dedi ama daha kısa sürede baktirmam gerekir mi acaba die düşünüyorum bu 3. gebelik olcak
Ne olur ne olmaz normalde tutmak için baktırın benim önerim. Sonradan baksaydım keşke demektense temkinli olmakta fayda var🌸🌸

Benim test günümdü bugün maalesef negatif oldu. Her şey çok olumluydu. Anlam veremedim. Her şeyin hayırlısı 🌸 Umuyorum güzel sonuçlar alırsınızz. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın 🥰 🌸🌸
Canım inş sonraki sefere olacak Allah ol derse olur.Ara verecek misin doktorun ne dedi?Belirtin var mıydı

Tamamen ilaçlarla yönetilen bir süreç. Bende pcos var. İlaçsız adet olmuyorum. O yüzden zoladex verildi muhtemelen bana. Kendi hormonlarımı baskılayıp her şeyi doktorum dışarıdan takviyelerle ayarlayacak. Bende bilmiyorum chat gpt sağolsun 😂 bu yöntemin adının bu olduğunu ondan öğrendim. Seninde transferine çok az kalmış 🤭 inşallah her şey istediğin gibi olur 🌸
Bendede pcos var ama adetlerim düzenli zoladex kullandım.Hakkimizda hayirlisi

Benim test günümdü bugün maalesef negatif oldu. Her şey çok olumluydu. Anlam veremedim. Her şeyin hayırlısı 🌸 Umuyorum güzel sonuçlar alırsınızz. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın 🥰 🌸🌸
Allah büyüktür sakın ümitsizliğe kapılmayın. Şimdi olmadıysa birdadahine olur Allah istesin yeterli bol dua 🌸

Tamam en kötü giderim kontrol ederim diye düşün. Benim geldi ya benim kafa rahat şimdi :)) ama inan o anları ve seni çok anlıyor ve hatırlıyorum çok zor oluyor. Merak etme gelecek :) gönlünü ferah tut
insallah ama benım hıc boyle olmazdı bence adet olmucam iğne kesti benı normalde pztesı olcaktım cok moralım bozuldu :(

Allahım hepimizin yolunu kolaylaştırıp sonunu güzelleştirsin inşallah 🌸 benim lekelenmem devam ediyor. Demek ki söküleceğim bende. İnşallah bu hafta tam adet olurumda artık bende transfer aşamasına geçebilirim 🥹 neden o kadar çok ilaç kullanıyorsun ? Hangi ilaçları kullanıyorsun ?
zoladex sonraıs regl gecıktımı sızdede

Arkadaşlar size birşey soracağım yine 😀 kaset test mi daha güvenilir erken gebelik mi?hangisini yapmalı hangi marka yapmalı? Kaset de pozitif alıp erken gebelik de almama durumu oluyor mu veya tam tersi

Arkadaşlar size birşey soracağım yine 😀 kaset test mi daha güvenilir erken gebelik mi?hangisini yapmalı hangi marka yapmalı? Kaset de pozitif alıp erken gebelik de almama durumu oluyor mu veya tam tersi
Erken gebelik testi yap normal kaset testte çıkmaz çünkü erken gebelik testini güvenilir bir testi 7.gün yapabilirsin

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ❤️ inşallah hepimiz buraya her geçen gün daha daha güzel haberlerle gelicez 🥰
Mrb bende 8 yildir deniyorum kimyasal gebelikler ,1 defa hamilelik down sendromu çıktı sonlandırıldı, şimdide transfer yapildi tup bebek sonuç bekliyorum tabiki sürekli sorun yaşayınca umutsuz oluyor insan inşallah hayallerimize kavuşuruz. Burada çok insanlarinlarin paylaşımını gördüm tup bebek ile tutmuş. Hem maddi hem manevi zor süreç. Benim 1 embiriyom sağlam çıktı onuda transfer ettiler . Bakalım inşallah pozitifi görürüz. Kimyasal gebelikler genelde kromozom bozuk embiriyo oluyor . Tup bebekte sağlık taramasından geçiyor. Benim 8 yumurta dan 6 embiriyo elde edildi sağlam 1 çıktı.

Hmm bende başlamadan önce bursa istanbul arasında araştırma yapıyodum bursayı yakın, diye tercih ettim istanbul da bahçeci de bi doktor bulmuştum herkes çok memnundu yani o yüzden, sordum doktor, çok önemli gerçektem
Öncelikle merhaba Doktor en anne Ama genelde tüp bebek prosedürü her yerde aynı yani şöyle bir durum var o artık bebek yapılacak yumurtaların sağlıklı embriyolara dönüşmesi ve rahimin de bunu tutması ile alakalı genel olarak aslında bana göre Tabii ki Doktor önemli ama 1 derece embriyonun kalitesi ve rahime tutunması ile alakalı Çünkü genel olarak uygulanan Prosedür her hastada aynı yani o doktorda tutmuyor o yumurtaları var yapılan tüp bebekte demek ki denk gelmiyor ya da Rahim tutmuyor başka bir doktora gidip tutunca o doktor iyi diyoruz Aslında buradaki en büyük etkenlerden birisi kaliteli embriyo ve rahimin O bebeği tutması Yani insanlar artık çaresizlikten sürekli Doktor araştırıyor hastane araştırıyor Ben 8 yıl mücadele verdim

Benim embriyo pgt yapılmıştı yine de tutmadı nasip olmayınca olmuyor. İkinci veya daha fazla transfer olan arkadaşlar doktor aynı yöntemle mi ilerledi benim transferim ilaçlarla yapıldı sentetik olarak sizin transferlerinizde farklı yöntemler mi denedi doktor yoksa aynı yöntemle mi ilerledi

Kızlar bugün transferin 4. Günündeyim uyandığımda sivilceyle uyandım her adetten önce mutlaka sivilcem çıkar bugün sivilceyi görünce moralim bozuldu embriyo tutunmadı mı acaba o yüzden mi adet belirtileri yaşıyorum
Inanın hepimizde aynı kaygı var benim de Adetime 3 gün var Normalde ama Test için 5 gün beklemem daha gerektiğini söylediler Ben de daha net belirtileri var Eminim korkuyorum test yaptırmaya negatif çıkacak diye

Back
X