Anladım ben bugün kan verdim de 60 civarı çıkmış doktordan döndüler sonra iyi yükselmiş diyeTransfer günü 8.3 gibi bişeydi biraz az geldi doktorum ekstra 1 doz daha iğne verdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım ben bugün kan verdim de 60 civarı çıkmış doktordan döndüler sonra iyi yükselmiş diyeTransfer günü 8.3 gibi bişeydi biraz az geldi doktorum ekstra 1 doz daha iğne verdi
Ay ne bilim unutmuşum bir an öylesine kan vermeye giderken giyivermiştim çok pişman oldum, kan alan hemşire de kolumu morarttı iyice dayak yemiş gibi oldumAyy göbekten iğne vuruyoruz ya ondan dikkat et rahat şeyler giy canım
İnşallah dayanırsam![]()
Rüyalarıma giriyor kızlar sizin testler bile, yapmayın test valla ben strese giriyorum burdaŞifa olsunYarın erken cumartesi yap bari
![]()
hahaha al benden de o kadar :) test yapanlardan yapacaklardan o kadar etkilendim ki internetten 10 kutu test sipariş verdim kesin ben de her gün yaparım diyeRüyalarıma giriyor kızlar sizin testler bile, yapmayın test valla ben strese giriyorum burda![]()
Transfer günü + 8. Günüm hala test yapmadım:) bekliyorum sabırla :)hahaha al benden de o kadar :) test yapanlardan yapacaklardan o kadar etkilendim ki internetten 10 kutu test sipariş verdim kesin ben de her gün yaparım diye![]()
Bende rüyamda okuldayım. Okulun son günüymüş tüm öğretmenlerden kan alacağız diyor okul müdürü. Ayy psikolojim bozuldu resmenRüyalarıma giriyor kızlar sizin testler bile, yapmayın test valla ben strese giriyorum burda![]()
Aaa ben de okulda olduğumu gördüm, sene sonu gelmiş okul bitmiş yatılı okumuşum güya eşyalarımı topluyordum, okulda tuvalet aradım temiz, test mi yapacaktım kim bilirBende rüyamda okuldayım. Okulun son günüymüş tüm öğretmenlerden kan alacağız diyor okul müdürü. Ayy psikolojim bozuldu resmen
AyyAy ne bilim unutmuşum bir an öylesine kan vermeye giderken giyivermiştim çok pişman oldum, kan alan hemşire de kolumu morarttı iyice dayak yemiş gibi oldumneyse az kaldı transfere
Aa enfeksiyon falan olmasın koku dedin mi iş değişir, bence hemen doktoruna ulaş inşallah herşey yolundadır ama sen ertelemekızlar koyu sarı kahverengi bir akıntı başladı pazartesi transfer oldum çok korkuyorum bu ne olabilir çok değişik kokuyor afedersiniz
Yaa eczaneye sipariş verdim bu sefer ayrı bi stres varRüyalarıma giriyor kızlar sizin testler bile, yapmayın test valla ben strese giriyorum burda![]()
Şöyle kötü koku değil klinik meşgul çok korktumAa enfeksiyon falan olmasın koku dedin mi iş değişir, bence hemen doktoruna ulaş inşallah herşey yolundadır ama sen erteleme![]()
İlaçlardandır belki de mesaj falan bırakın dönerler herhaldeŞöyle kötü koku değil klinik meşgul çok korktum
Kız insan dayanamıyor daha yapmadım ama saat sayıyomRüyalarıma giriyor kızlar sizin testler bile, yapmayın test valla ben strese giriyorum burda![]()
Birbirimizi gaza getirmenin sonucu olarak eczaneye test sipariş verdimKız insan dayanamıyor daha yapmadım ama saat sayıyom![]()
YapmaaaaağğğKız insan dayanamıyor daha yapmadım ama saat sayıyom![]()
valla bravo :)Transfer günü + 8. Günüm hala test yapmadım:) bekliyorum sabırla :)
Bende rüyamda okuldayım. Okulun son günüymüş tüm öğretmenlerden kan alacağız diyor okul müdürü. Ayy psikolojim bozuldu resmen
Neyse ki okullar tatil rahat olBende rüyamda okuldayım. Okulun son günüymüş tüm öğretmenlerden kan alacağız diyor okul müdürü. Ayy psikolojim bozuldu resmen
Hadi bakalım yapınca atBirbirimizi gaza getirmenin sonucu olarak eczaneye test sipariş verdimama cumartesi olmadan yapmam
![]()