Adına çok üzüldüm Allah hayırlı zamanda gönlüne göre versin canım ilk denemen miydi?Kanda İlk testim 9,45 ti. Bu akşamki testim 10,45 çıktı çok üzgünüm yada ne hissetmeliyim bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adına çok üzüldüm Allah hayırlı zamanda gönlüne göre versin canım ilk denemen miydi?Kanda İlk testim 9,45 ti. Bu akşamki testim 10,45 çıktı çok üzgünüm yada ne hissetmeliyim bilmiyorum
Doktor günde 3 yazmış bana da ama sabah akşam içtim ben işe yarıyoDuphalac şurup hemmen çözer durumu nerden bildiğimi sormayın![]()
Ondan bende de var zor durumda kalırsam diye almıştım elimin altında duruyorDuphalac şurup hemmen çözer durumu nerden bildiğimi sormayın![]()
Evet ilk denemem ama biraz önce prof. Üm aradı böyle yavaş yavaş yükselip sağlıklı gebelik yaşayan çok dedi yarın tekrar tahlilim var düşmemesi iyi aynı olmaması iyiAdına çok üzüldüm Allah hayırlı zamanda gönlüne göre versin canım ilk denemen miydi?
İnşallah gönlüne göre olsun kaçıncı gün verdin ilk kanı ?Evet ilk denemem ama biraz önce prof. Üm aradı böyle yavaş yavaş yükselip sağlıklı gebelik yaşayan çok dedi yarın tekrar tahlilim var düşmemesi iyi aynı olmaması iyi
İnşallah sağlıkla yükselir içini ferah tutEvet ilk denemem ama biraz önce prof. Üm aradı böyle yavaş yavaş yükselip sağlıklı gebelik yaşayan çok dedi yarın tekrar tahlilim var düşmemesi iyi aynı olmaması iyi
Ya ben bu doktorun hemşiresini anlamadım 7 temmuz transfer oldum ogünü saymadılar 8 temmuz saydılar ozaman benim bugün 11 ci gün değilmiİnşallah gönlüne göre olsun kaçıncı gün verdin ilk kanı ?
Ne kanamam var nede akıntımİnşallah gönlüne göre olsun kaçıncı gün verdin ilk kanı ?
Bugün 11.günün canım evet. Aslında yapıldığı günü 1 sayıyorlar ama kızlar sizinde öyle değil mi ??Ya ben bu doktorun hemşiresini anlamadım 7 temmuz transfer oldum ogünü saymadılar 8 temmuz saydılar ozaman benim bugün 11 ci gün değilmi
Onlara göre 10 cu günmüş 16 temmuzda verdim dün akşam verdim doktorum aradı yarın ver diye günde 3 kere fitil kullanıyorum öğlenleride iğnesini göbekten vuruyorumİnşallah gönlüne göre olsun kaçıncı gün verdin ilk kanı ?
0 gün sayıyoruz diyorlar ozaman bunlar bana neden tahlil yapıyorlarBugün 11.günün canım evet. Aslında yapıldığı günü 1 sayıyorlar ama kızlar sizinde öyle değil mi ??
Benim ilk transferimde bana 12.gün kan testi yapacaksın demişlerdi.0 gün sayıyoruz diyorlar ozaman bunlar bana neden tahlil yapıyorlar
Bugün benimde transferin ikinci günü yatak döşek yatmalımıyım sizce?? Gece o kadar çok döndüm ki böyle yani sanki transfer olan ben değilim inşallah fazla zıplamamışımdırve hep yan yattım birşey olmaz değil mi ya.
Benim 3 gün dondurulmuş embriyo grande 1 9/1 altın yumurta dediler. Delik deşik oldum psikolojim bitti sanki tüp bebek tedavisi ticarete dönmüş durumda düştük ellerine 1 ev parası gittiBenim ilk transferimde bana 12.gün kan testi yapacaksın demişlerdi.
Bu transferimde de 10.gün. Hemşireye yazdım geçen sefer böyle diye aynen mesaj şu
“10 gün sonra yaptırmanız gerekiyor.
Diğerinde de öyledir emrio dondurma gün sayısına göre hesaplanır 18.07-28.07 kan tahlili yaptırmanız gerekiyor.”
![]()
Evet ilk gün sayılmıyor doğru 11 oluyoYa ben bu doktorun hemşiresini anlamadım 7 temmuz transfer oldum ogünü saymadılar 8 temmuz saydılar ozaman benim bugün 11 ci gün değilmi
Beni psikolojik olarak bitirdiler zatenEvet ilk gün sayılmıyor doğru 11 oluyo
Akıntı var mı yok mu anlamadım bende fitil gibi koyuyoruz ya progestan o yüzden akıntı oluyor zatenNe kanamam var nede akıntım
Koyurenk ve kana tarzı hiç yok progrston fitil günde 3 kez yapıyorum ve iğnesinide vuruyorumAkıntı var mı yok mu anlamadım bende fitil gibi koyuyoruz ya progestan o yüzden akıntı oluyor zaten