Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Canım belirti bende oldu desem ne kadar doğru olur bilemedim regl ve bel ağrısı, kasıklarda anlık batmalar, meme hassasiyeti ama o kadar ilaç alıyoruz ki bunlarda o belirtileri yapıyor zaten. Güzel ve pozitif düşün🥰🤲 muhtemelen bugün implantasyon başlangıcı olabilir sevgili yapay zekam bana öyle demişti 😂
Meme hassasiyeti benim regl olurken bile olmazdı her zaman 😌 ilaçlar yanıltabilir tabi ama uyku hali yapıyor bana ilaçlar bence birde sürekli geceleri kendimi cenin pozisyonunda buluyorum. Eşimde diyor bak tuhaf yatıyosun bişey olmaz dimi diye endişe ediyor 😂
Ben dışarı çıkmak zorunda kaldım 4.günü biraz yürüdüm onun etkisiyle mi nedir belim ve kasıklarım çok ağarmıştı adet sancısı gibi arada vurdu 3.gün de ara ara girip çıktı az da olsa ama lilaçlardan da olabiliyor inşallah sağlıklıca tutunurlar 😍🤲
Benimde transfer hariç 3 günüm. Sol kasığımda ara ara sancı giriyor ilaçların yan etkisinden tek farklı bu şuanlık inşallah yerleşiyordur güzelce onun sancısıdır bide göğüs damarlarım çok belli oluyor onunda dışında yorgunum dostlar.. sürekli yatasım geliyor 😂

Transfer günü hariç 6. Günüm bugün test ekliyorum sizce beta kaçtır burda birde çift transfer oldum acaba bu kadar erken çıkması ikidide tuttu demek mi

Eklentiler

• IMG_6617.webp
    IMG_6617.webp
    100,9 KB · Görüntüleme: 57
Transfer günü hariç 6. Günüm bugün test ekliyorum sizce beta kaçtır burda birde çift transfer oldum acaba bu kadar erken çıkması ikidide tuttu demek mi
Kan vermeden beta bilinemez. Çift teki de kimse bilemez. Pozitif görünüyor. Hayırlı olsun🌸

Bilinemeyeceğini biliyorum tahmin eden olur demiştim sonuçta herkes tecrübeli😂😂 teşekkürler
Saçma bir soru kusura bakmayın. Kim nasıl tahmin etsin. Değişken bir değer. Burada bazen çok saçma sorulara denk geliyorum. Bunun tecrübe ile ne alakası var. Kimisinin gününde normal değer çıkar. Kimisinin düşük değer çıkar.

Ben idrar testi yapmamaya karar verdim zaten cesaret edemem direk doktordan ban ban duyayım diyorum inş olumlu olurda gelir evdeki testleri yaparım o çift çizgiyi görmem lazım 😂

bence kesin tuttu büyütmeden bile fotoyu burdan görebiliyorum. Darısı başıma inşallah 💜💜💜 kan değerinle anlaşılır bence çift mi tek mi belki orda bile anlaşılmayabilir yanii ama için rahat olmalı bence kesin tutan bişey var 😍

Ben idrar testi yapmamaya karar verdim zaten cesaret edemem direk doktordan ban ban duyayım diyorum inş olumlu olurda gelir evdeki testleri yaparım o çift çizgiyi görmem lazım 😂
Ya evet bende henüz karar veremedim yapsam mı yapmasam mı bi kaç günüm var direk modum düşer ağlamaya yer arıyorum zaten ama meraktanda çatliyorum

Ya evet bende henüz karar veremedim yapsam mı yapmasam mı bi kaç günüm var direk modum düşer ağlamaya yer arıyorum zaten ama meraktanda çatliyorum
Ya en sağlıklısı doktordan duymak ama insan sabredemiyor tabi. Ben zamanında çok idrar testi yaptım fobim var artık yapamam 😂

Kaçıncı denemen canım senin fobi olacak kadar ben ilkinde hiç bakmamıştım sabırla bekledim. Hüsran oldu şok oldu yani 🥺😩
İlk transferim ama öncesinde klomenle denedik sonra miyom ve çikolata kistim varmış ameliyat öncesi opu yaptık iki kere 2 emb. dondurduk bu aralardada kendi kendine olur mu acaba diye hep test yapıyordum 🤣

Back
X