Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Yani zaten yıpratıcı bir süreç. Üstüne biz elimizden geldiğince hassas davranıyoruz bundan eminim hepimiz adına.bizim çok büyük Hata olarak gördüğümüz çoğu şey etkilemiyor bile muhtemelen. Geleceği varsa zaten geliyor. Hiç bunlarla tatlı canını üzüp de kendine yeni dert yaratma. Bana kalırsa en çok ihtiyacımız olan şey inanmak ve pozitif kalmak. Gerisi allahtan. Olmazsa da SON değil şükür ki🙏🏻
Bugünden sonra pozitif olmaya bakıyorum ve o durumu aklımdan sildim attım inanmak başarmanın yarısıdır teşekkür ederim moral veriyorsunuz 🫶🫶

Oldum çıktım canım. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım. Transfer iyiydi ama çok sıkıştım ben tuvalete, ameliyathanede kıvrandım resmen transfere odaklanamadım valla kendimi sıktım biraz doktor rahat bırak dedi ama be kadar bırakabildil bilmiyorum yani zor dayandım odaya gelir gelmez yaptım hemen. Tranferden 1 hafta önce E2 ve progestorona bakıldı ama kaç olması lazım hiç bilmiyorum. Benim pro biraz düşüktü hatta hemşire önemli değil dedi.
Hadi geçmiş olsun, bana ne yaptılar biliyo musunuz ben duymamıştım ama biz rutin yapıyoruz çok sıkışanlara dediler, transfer bitti işte katater kontrol edildi işlem onaylandı, ordan hemen bir naylon gibi bir şeyi baya alt bağlar gibi bağladılar, biz çıkıcaz sen şimdi yap, daha odada yatacaksın böyle dayanamazsın dediler aaa ben öyle yaptım şırıl şırıl tuhaftı🙈🤣 Ama sonra gelip hepsi gülümseyerek rahatladın demi şimdi diyince benim de utancım geçti😊 Zor ya farklı açılardan büyük zorlukları var bu işin🙈

ah ben kahveyi kupa kupa içen kadın... günde 1 tane içmek için bekliyorum. o da decaff
ben transfere kadar sigarayı günde 4e düşürdüm o da akşamları sosyal içicilik yapıyorum ama transfere girmeden son bi yakarım anne olunca diye ba

ah ben kahveyi kupa kupa içen kadın... günde 1 tane içmek için bekliyorum. o da decaff
ben transfere kadar sigarayı günde 4e düşürdüm o da akşamları sosyal içicilik yapıyorum ama transfere girmeden son bi yakarım 😀
Anne olunca diye başlayan cümleler varya o kadar doğru ki transferden çıktıktan sonra isteseniz de icmeyeceksiniz😅 ki içmeyelim o minicik bedenlere kavuşmak için 🥰

Hadi geçmiş olsun, bana ne yaptılar biliyo musunuz ben duymamıştım ama biz rutin yapıyoruz çok sıkışanlara dediler, transfer bitti işte katater kontrol edildi işlem onaylandı, ordan hemen bir naylon gibi bir şeyi baya alt bağlar gibi bağladılar, biz çıkıcaz sen şimdi yap, daha odada yatacaksın böyle dayanamazsın dediler aaa ben öyle yaptım şırıl şırıl tuhaftı🙈🤣 Ama sonra gelip hepsi gülümseyerek rahatladın demi şimdi diyince benim de utancım geçti😊 Zor ya farklı açılardan büyük zorlukları var bu işin🙈
Sağol canım. Ben de ne yaptım bak😃 emici külot getirmiştim yanımda burda okumuştum ben de onu sonra odaya girer girmez yatakta giydim hemen zaten yatakta alt açma örtüsü vardı direk saldım valla 🤣 kendimi sıkmaktan başım döndü. Hemşire dediki aşırı sıkışmışsın sen dedi. İnsan ayarlayamıyor ki🤣 içtim suyu içtim sonuç fena

Kaç bc? Alırsınız tabi kaliteye hiç takılmayın bakın benimki early blast yani 5. Gün bile değil geç olgunlaşmış ama bebeğim benimle şükürler olsun sağlıkla ilerlesin. O yüzden emriyona güven bence.
5bc ama inanıyorum olacak içimde güzel bir his var emeklerimin karşılığını alıcam inşaallah 🙏🌸sizinde bebişiniz sımsıkı size tutunur 🌼

İlginç her yerin uygulaması farklı demekki 🤣 bizimkiler hemen odaya çıkınca yapabilirsin dediler 5dk yapmışımdır oturarak 🤣ama tutunmaya bi etkisi yok bunun bak tecrübeyle sabit 😅🤭

ben transfere kadar sigarayı günde 4e düşürdüm o da akşamları sosyal içicilik yapıyorum ama transfere girmeden son bi yakarım 😀
Ben de aynen sabah kahvaltımı yaptım bi tane içtim son sigaram inşallah dedim 🤣

İlginç her yerin uygulaması farklı demekki 🤣 bizimkiler hemen odaya çıkınca yapabilirsin dediler 5dk yapmışımdır oturarak 🤣ama tutunmaya bi etkisi yok bunun bak tecrübeyle sabit 😅🤭
Ben transfer öncesi nasıl su içtiysem bütün gün geri boşalmadı yani sürekli tuvaletteydim 🙈 Sonuç iyi olsun da 🙏🙏

Merhaba kızlar ben de yarın tüp bebek doktoruna gideceğim ve sürecim başlayacak. İnşallah burda bekleyen herkes sağlıkla bebeklerine kavuşur 🥰 amh düşüklüğü sebebiyle tüp bebek serüvenimiz başlıyor, yarın gideceğim için bir şey merak ediyorum bilginiz varsa cevaplar mısınız FSH değeri o ay başlamaya engel olabilir mi benim 10,9 çıktı da yüksek bi değer

Bebelerini alıp evine gelmişsin 😅 hayırlı olsun. Umarım güçlü güçlü tutunup gelirler yuvalarına🥰 otrivelle progesteronu yükseltmek için veriliyor. Yalnız onu yaptıktan sonra sanırım 6-7 güne kadardı yalancı pozitif çıkabilir o yüzden test süreni uzun tutmuş olabilirler. Sabırsızlanıp erken yapma 🤗
Teşekkür ederim cevabınız için 🥰😊

Merhaba kızlar ben de yarın tüp bebek doktoruna gideceğim ve sürecim başlayacak. İnşallah burda bekleyen herkes sağlıkla bebeklerine kavuşur 🥰 amh düşüklüğü sebebiyle tüp bebek serüvenimiz başlıyor, yarın gideceğim için bir şey merak ediyorum bilginiz varsa cevaplar mısınız FSH değeri o ay başlamaya engel olabilir mi benim 10,9 çıktı da yüksek bi değer
Merhaba, hayır engel olmaz aksine amh düşüklüğü olduğu için bir an önce süreci başlatırlar muhtemelen. Yumurta rezervin az olabilir ama canını sıkma çünkü kalitesini etkilemez🥰 bol şans başarı ve sabır diliyorum 🙏🏻💕 inşallah sen de sağlıkla bebeğine kavuşursun🙏🏻

Benimde 5. Gün embriyom var ama kalitesi bc haftaya bir sıkıntı olmazsa transfer edilecek umarım güzel sonuç alabilirim 🙏
Doktorun Serap hoca değil mi? Önce Allah'a sonra Serap hocama güven. Serap hocam candır. Transferin yapıldı mı idrar çok sıkıştırır. Biraz yat sonra idrarını yap. Huzur vermez çünkü. 3 gün çorap patik giyin ( yaz mevsimi olsa bile ). Banyoyu da hemen yapma. 5. Gün falan yap. Her gün sesli olarak kendine mitovasyon cümlesi kur. Beynin ve kulakların duysun ki sabrın güclensin. Günü bitirici diziler izle vakit geçsin.Hareket etmende sorun yok ama çok eğilip doğrulma . Yine diyorum et ye. Bir de hurma. Yalnız kaliteli hurma olsun. Pozitifi alacaksın Allah'ın izni ile. Sadece tevvekkül et. Bir de test yapıp da kendini strese sokma. 5. Gün embriyosu olduğu için 9. Gün kan ver. Değerin iyiyse güzel çıkar.

Bana şu early blast ile ilgili bilgi verebilirmisin ozgeolsun benimde 1 tane varmış ne anlama geldiğini bilmiyorum. Embriyolog çok umutsuz vakaymış gibi iyi değilmişçesine anlattı da 😒😒😒
Bazi doktorlar cidden çok boş konusuyor.Embriyonun rahimde var olması Allah'ın takdiri iledir. Kalite vs.viz tiz yani. İşini yapsın bıraksın. Sen de gönlünü ferah tut. Bu sefer olacak inşallah 🌸

Oldum çıktım canım. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım. Transfer iyiydi ama çok sıkıştım ben tuvalete, ameliyathanede kıvrandım resmen transfere odaklanamadım valla kendimi sıktım biraz doktor rahat bırak dedi ama be kadar bırakabildil bilmiyorum yani zor dayandım odaya gelir gelmez yaptım hemen. Tranferden 1 hafta önce E2 ve progestorona bakıldı ama kaç olması lazım hiç bilmiyorum. Benim pro biraz düşüktü hatta hemşire önemli değil dedi.
Anladım canım, senin yaş kaçtı? İlk denemen mi?

Merhaba, hayır engel olmaz aksine amh düşüklüğü olduğu için bir an önce süreci başlatırlar muhtemelen. Yumurta rezervin az olabilir ama canını sıkma çünkü kalitesini etkilemez🥰 bol şans başarı ve sabır diliyorum 🙏🏻💕 inşallah sen de sağlıkla bebeğine kavuşursun🙏🏻
Çok teşekkür ederim inşallah isteyen herkes sağlıkla kavuşur ♥️ hiç bilmediğim bir yola girdim pat diye bakalım hayırlısı hakkımızda 🙂↔️

Back
X