Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ağustos 2025 gebelik planlayanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• IMG_20250712_043841_830.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20250711_235500_135.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20250711_214641_323.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20250711_214634_150.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 31
Net çıktı mı bilmiyorum ama test böyle
Yani anladığım kadarıyla regl günün geçmiş. Regl gunu geçen birine göre test daha belirgin olmalı ama ovulasyon testi bu konuda %100 garanti de diyemeyiz. Yaşadığın kanama yerlesme kanamasiysa eğer kan dolu dolu olmamalı öyle miydi seninki

Hayır çok azdı zaten sonra hep lekeyle devam etti zaten dolu olsaydı adet oldum derdim ama öyle değildi

Rica ederim adetiniz düzenliyse hemen gitmeye gerek yok yaşınız da daha genç 1 yıl dolmadan pek tedaviye başlamıyorlar doktorlar zaten genelde en azından bi 6 ay deneyin rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin canım çok sağol 6 ay deneyelim de bakalım, 6 aya kadar olur ve gerek kalmaz umarım

Önerim sen ve eşin ehil birine hacamat olun ilk fırsatta. Folik asiti bırakıp doğal olanları ile takviye etmen. Kesinlikle stres yapmaman ve tarihlere takılmaman. İnan en önemliler bunlar
Hacamat için kayınvalidem de ısrar ediyor hiç yaptırmadım, kendisi şehir dışında döndüğünde onu da deneyebilirim. Folik asit doktor içmemi söyledi değerlerime baktırırken ama internette içmeyen diyenlerde var okudum .. stres sanırım en zorlandığım alan oldu biraz kontrolcü biri olarak ama çabalıyorum teşekkür ederiim

Aa evet yaşımız deneme dönemlerimiz çok yakın. O kadar erken müdahale olduğunu bilmiyordum bende 6 ay olmazsa gitmeye karar verdim. Hastane ortamı eşimi de beni de gerecek böyle şeylerden çok etkileniyoruz. Şimdilik akışa bıraktık ovulasyon testini bile eşime söylemedim kendi kendime yapıyorum. Rabbim ikimizede tez vakitte hayırlı haberi almayı nasip etsin. Dualarım bizimle

merhaba kızlar bat a 3 gün var bugün başka bir sağlık sorunumdan dolayı doktora çıkmıştım beta hgc yede baktırayım dedim göğüslerim baya sertleşmeye başlamıştı değer 12 çıktı hamileyim sanırım demi

Merhaba
Evet canım, hamilesin
Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Çarşamba günü tekrar kan ver, artışı takip et

Merhaba kızlar 2 gün yapamadım test ama döngü 9 da daha belirginken döngü 12 de daha silik çıktı iki günde yumurtlamış olabilirmiyim sizce

Eklentiler

• IMG_4313.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG_4347.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 5
  • IMG_4381.webp
    9 KB · Görüntüleme: 5
  • IMG_4736.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 6
Hayırlı olsunn hamilesin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kızlar ben hamile kaldim şükür ki 10 haftalık oldu bile hemde ikiz hamileyim kafamda gebe kalma işini bırakmıştım olmicak diye zayiflama karari aldim iki ay diyet yaptim sağlik beslendim normalde muhasebeciyim oturarak calistim hareketli bi hayatim yoktu evde lesli falan yapmaya başladım doktor proxyfemin vermişti onu kullandim diyete devam ederken böyle baktim hergun aksam yemek sonrasi uyuyup kalıyordum arkadasin yanında bahsettim o dedi gamze test yap sen bide gebesindir dedi yürü git kiz hamile değilım demiştim zorla test yaptırdı sonuç pozitif şok oldum iki gün kan verdim değer baya yüksekti kontrole gittim ikizmiş Rabbim en kisa tez zamanda hayırlısıyla sizlerede bu güzel duyguyu tattirsin

Sırf buraya seni merak ettim icin girdim o yüzden etiket yaptim Rabbimin izniyle inşallah hayirli haberler al tez vakitte

Canımsın ya çok sevindim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin bizlerede isteyen herkese de bu duyguyu nasip etsin bana da dua et olurmu bende bu ay hsg çekildim doktor sık sık ilişki önerdi bakalım hayırlısı ya inşallah bende bu ay alırım haberini
Sırf buraya seni merak ettim icin girdim o yüzden etiket yaptim Rabbimin izniyle inşallah hayirli haberler al tez vakitte
İnşallah canm ne iyi yaptın yazdın bana da umut oldun yaa sen hangi tedavisi uygulamıştın canım

Çifte mutluluk tatmışsınız çookk sevindim. Rabbim sağlıklı, güzel bir hamilelik geçirmeyi evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin

Merhaba canım , bende bu ay hsg çekildim ama doktorum sık sık ilişki tarzı birşey söylemedi sen yazınca dikkatimi çekti. Öyle mi olması gerekiyormuş

Merhaba canım , bende bu ay hsg çekildim ama doktorum sık sık ilişki tarzı birşey söylemedi sen yazınca dikkatimi çekti. Öyle mi olması gerekiyormuş
Bilmiyorum canım benim doktor özellikle üç gün geçtikten sonra bir hafta üst üste dedi çok uyamadım ama saldım artık sen ne durumdasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…