- 6 Aralık 2023
- 213
- 91
- 18
- 29
- Konu Sahibi mimarimtirak
-
Net çıktı mı bilmiyorum ama test böyleTestini at bakalım canim
Yani anladığım kadarıyla regl günün geçmiş. Regl gunu geçen birine göre test daha belirgin olmalı ama ovulasyon testi bu konuda %100 garanti de diyemeyiz. Yaşadığın kanama yerlesme kanamasiysa eğer kan dolu dolu olmamalı öyle miydi seninkiNet çıktı mı bilmiyorum ama test böyle
Hayır çok azdı zaten sonra hep lekeyle devam etti zaten dolu olsaydı adet oldum derdim ama öyle değildiYani anladığım kadarıyla regl günün geçmiş. Regl gunu geçen birine göre test daha belirgin olmalı ama ovulasyon testi bu konuda %100 garanti de diyemeyiz. Yaşadığın kanama yerlesme kanamasiysa eğer kan dolu dolu olmamalı öyle miydi seninki
O zaman umut var ilk fırsatta gebelik testi yap canımHayır çok azdı zaten sonra hep lekeyle devam etti zaten dolu olsaydı adet oldum derdim ama öyle değildi
Yapsam çıkar mı ki çünkü bir arkadaş bana 1 hafta sonra yaparsan varsa belli olur dedi bakayım bu iki gün de yaparım olmadı bi kaç gün sonra tekrar bakarımO zaman umut var ilk fırsatta gebelik testi yap canım
Amin canım çok sağol 6 ay deneyelim de bakalım, 6 aya kadar olur ve gerek kalmaz umarımRica ederim adetiniz düzenliyse hemen gitmeye gerek yok yaşınız da daha genç 1 yıl dolmadan pek tedaviye başlamıyorlar doktorlar zaten genelde en azından bi 6 ay deneyin rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hacamat için kayınvalidem de ısrar ediyor hiç yaptırmadım, kendisi şehir dışında döndüğünde onu da deneyebilirim. Folik asit doktor içmemi söyledi değerlerime baktırırken ama internette içmeyen diyenlerde var okudum .. stres sanırım en zorlandığım alan oldu biraz kontrolcü biri olarak ama çabalıyorumÖnerim sen ve eşin ehil birine hacamat olun ilk fırsatta. Folik asiti bırakıp doğal olanları ile takviye etmen. Kesinlikle stres yapmaman ve tarihlere takılmaman. İnan en önemliler bunlar
Aa evet yaşımız deneme dönemlerimiz çok yakın. O kadar erken müdahale olduğunu bilmiyordum bende 6 ay olmazsa gitmeye karar verdim. Hastane ortamı eşimi de beni de gerecek böyle şeylerden çok etkileniyoruz. Şimdilik akışa bıraktık ovulasyon testini bile eşime söylemedim kendi kendime yapıyorum. Rabbim ikimizede tez vakitte hayırlı haberi almayı nasip etsin. Dualarım bizimleMerhaba canım durumumuz vuraz benziyor. Ben de 30 yaşıma yeni girdim nisandan beri deniyoruz doktor haziranda çalatma iğnesi yaptirdi, bu ay olmadı, şu an reglim. Ilk kez iğne oldum ama her gün stres içindeydim. Sonuçta yeni yeni başladik duşünmeye, stres olmak istemiyorum diyorsan birkaç ay deneyin bence. Bunun bir kriteri yok sanırım. Ama yine de bir hormon testi yaptırın en başında ikiniz de
merhaba kızlar bat a 3 gün var bugün başka bir sağlık sorunumdan dolayı doktora çıkmıştım beta hgc yede baktırayım dedim göğüslerim baya sertleşmeye başlamıştı değer 12 çıktı hamileyim sanırım demi
ay inşallah sağlıkla ilerlerMerhaba
Evet canım, hamilesin
Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Çarşamba günü tekrar kan ver, artışı takip et
Hayırlı olsunn hamilesinmerhaba kızlar bat a 3 gün var bugün başka bir sağlık sorunumdan dolayı doktora çıkmıştım beta hgc yede baktırayım dedim göğüslerim baya sertleşmeye başlamıştı değer 12 çıktı hamileyim sanırım demi
Kızlar ben hamile kaldim şükür ki 10 haftalık oldu bile hemde ikiz hamileyim kafamda gebe kalma işini bırakmıştım olmicak diye zayiflama karari aldim iki ay diyet yaptim sağlik beslendim normalde muhasebeciyim oturarak calistim hareketli bi hayatim yoktu evde lesli falan yapmaya başladım doktor proxyfemin vermişti onu kullandim diyete devam ederken böyle baktim hergun aksam yemek sonrasi uyuyup kalıyordum arkadasin yanında bahsettim o dedi gamze test yap sen bide gebesindir dedi yürü git kiz hamile değilım demiştim zorla test yaptırdı sonuç pozitif şok oldum iki gün kan verdim değer baya yüksekti kontrole gittim ikizmiş Rabbim en kisa tez zamanda hayırlısıyla sizlerede bu güzel duyguyu tattirsinÖyle valla herşeyimiz aynı oldu klomen iyi değil ya letu ya da femera kullan doktoruna danışıp benimde kafam karıştı iğneyi vuruldum nasıl çatlalamadi diye bilmiyorum hsg istedim canım doktor da direk kabul etti bi onu denemedik dedi regl bitmeye yakın gel dedi ekstra letu kullanıcakmıyım dedim hayır hsg tek başına bile yeterli dedi bu ayı boş geçicez gelişi güzel olsun ilişki dedi çok stres oldunuz dedi diğer ay duruma göre bakarız dedi
Canımsın ya çok sevindim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin bizlerede isteyen herkese de bu duyguyu nasip etsin bana da dua et olurmu bende bu ay hsg çekildim doktor sık sık ilişki önerdi bakalım hayırlısı ya inşallah bende bu ay alırım haberiniKızlar ben hamile kaldim şükür ki 10 haftalık oldu bile hemde ikiz hamileyim kafamda gebe kalma işini bırakmıştım olmicak diye zayiflama karari aldim iki ay diyet yaptim sağlik beslendim normalde muhasebeciyim oturarak calistim hareketli bi hayatim yoktu evde lesli falan yapmaya başladım doktor proxyfemin vermişti onu kullandim diyete devam ederken böyle baktim hergun aksam yemek sonrasi uyuyup kalıyordum arkadasin yanında bahsettim o dedi gamze test yap sen bide gebesindir dedi yürü git kiz hamile değilım demiştim zorla test yaptırdı sonuç pozitif şok oldum iki gün kan verdim değer baya yüksekti kontrole gittim ikizmiş Rabbim en kisa tez zamanda hayırlısıyla sizlerede bu güzel duyguyu tattirsin
İnşallah canm ne iyi yaptın yazdın bana da umut oldun yaaSırf buraya seni merak ettim icin girdim o yüzden etiket yaptim Rabbimin izniyle inşallah hayirli haberler al tez vakitte
Çifte mutluluk tatmışsınız çookk sevindim. Rabbim sağlıklı, güzel bir hamilelik geçirmeyi evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsinKızlar ben hamile kaldim şükür ki 10 haftalık oldu bile hemde ikiz hamileyim kafamda gebe kalma işini bırakmıştım olmicak diye zayiflama karari aldim iki ay diyet yaptim sağlik beslendim normalde muhasebeciyim oturarak calistim hareketli bi hayatim yoktu evde lesli falan yapmaya başladım doktor proxyfemin vermişti onu kullandim diyete devam ederken böyle baktim hergun aksam yemek sonrasi uyuyup kalıyordum arkadasin yanında bahsettim o dedi gamze test yap sen bide gebesindir dedi yürü git kiz hamile değilım demiştim zorla test yaptırdı sonuç pozitif şok oldum iki gün kan verdim değer baya yüksekti kontrole gittim ikizmiş Rabbim en kisa tez zamanda hayırlısıyla sizlerede bu güzel duyguyu tattirsin
Merhaba canım , bende bu ay hsg çekildim ama doktorum sık sık ilişki tarzı birşey söylemedi sen yazınca dikkatimi çekti. Öyle mi olması gerekiyormuşCanımsın ya çok sevindim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin bizlerede isteyen herkese de bu duyguyu nasip etsin bana da dua et olurmu bende bu ay hsg çekildim doktor sık sık ilişki önerdi bakalım hayırlısı ya inşallah bende bu ay alırım haberini
İnşallah canm ne iyi yaptın yazdın bana da umut oldun yaasen hangi tedavisi uygulamıştın canım
Bilmiyorum canım benim doktor özellikle üç gün geçtikten sonra bir hafta üst üste dedi çok uyamadım ama saldım artık sen ne durumdasınMerhaba canım , bende bu ay hsg çekildim ama doktorum sık sık ilişki tarzı birşey söylemedi sen yazınca dikkatimi çekti. Öyle mi olması gerekiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?