Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ağustos 2025 gebelik planlayanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bu da benim sonucun bakar misin
10 da pik olmuş canım bugünü değerlendir yarın tekrar yap T çizgisi daha koyuda çıkabilir oda pik sayiliyor yada yarın yumurtan catlayadabilir kişiden kişiye göre değişiyor. Mesela bende 2 gün arka arkaya pik oluyor ilkinde eşit çizgi, ikincisinde T çizgisi daha koyu oluyor, ertesi gün çatlıyor.

Ne kadar iyi yapmışsınız ya. Ben de şubattan beri deniyorum, bir kimyasal geçirdim. Yaş 28 oldu. Bir türlü şu hormon testlerini yaptıramadım. Kime gittiysem henüz erken, gerek yok diyor. Ne var yani bir problem varsa erkenden öğrensek de çözsek, boşuna her ay bu stresi yaşamasak. Doktorlara anlatamadım bunu

Bir özele gidin ve mutlaka yaptırın evet biraz pahalı ama Allah korusun bir sıkıntı varsa bu işin tedavisi çok daha pahalı ve zaman çok önemli bu konuda. Ne kadar erken o kadar iyi

Bir özele gidin ve mutlaka yaptırın evet biraz pahalı ama Allah korusun bir sıkıntı varsa bu işin tedavisi çok daha pahalı ve zaman çok önemli bu konuda. Ne kadar erken o kadar iyi
Çok haklısınız. Bu ay da olmazsa gitmeyi düşünüyorum ben de. Çok teşekkürler bu arada bilgileriniz için

Kızlar günaydın merhaba, bugün iğneden sonraki 17. günüm ve nimo erken gebelik testinde bugün ilk kez silik bir çizgi gördüm. 15. günde predictor ile yaptım negatifti, dün yapamadım. Nimo marka nasıldır bilemiyorum bilgisi olan var mı? Evde olsam kan testi verirdim ama birkaç gün boyunca öyle bir imkanım da yok turda olduğum için. Merak da ediyorum bu yüzden fikirlerinizi almak istedim

Bunu bugün yazmıştım bu arada. Sabah ne kadar sevinçliyken öğlen regl oldum ama inanamıyorum çizgi vardı resmen.. Bizimki hayal kırıklığı oldu iğnenin 17. gününde Nimo pozitif çıkardı ve birkaç saat sonra regl oldum. Belki benim gibi arayışta olanlar varsa böyle bir şey yaşandı maalesef

İnşallah öbur aya olur canım stresten uzak dur akışına bırak bu arada laboquick marka test çok iyi erken gebelik testlerinden daha önce sonuç verdi tavsiye ederim.

Kızlar ben hamileymisim hala inanamiyorum.insallah sağlıklı ilerler darısı sizlere olsun çok dua ediyorum.
Hayırlı olsun canım 100 konuya birden yazmışsın bütün akrabalara da haber vermedin İnşallah nazardan korusun Allah . Biraz sessiz kalmak gerek başlarda

Hayırlı olsun canım 100 konuya birden yazmışsın bütün akrabalara da haber vermedin İnşallah nazardan korusun Allah . Biraz sessiz kalmak gerek başlarda
Evet bir çok başlıkta konuşmuştuk haber vereceğim demiştim kızlara heyecandan olsa gerek Rabbim sizede böyle paylasaginiz günleri göstersin Yok o kadar değil onlara söylemenin zamanı var bu platformla alakalı Teşekkür ederim canım bu arada

İnşallah öbur aya olur canım stresten uzak dur akışına bırak bu arada laboquick marka test çok iyi erken gebelik testlerinden daha önce sonuç verdi tavsiye ederim.
Amin canım inşallah İğne yaptırmis mıydın sen, kaçıncı günde laboquik sonuç verdi? Ben ovülasyon için onu kullanıyorum yanında gelen birkaç tane test vardı birkaç kez denedim ama çok erkendi denedigimde

Hayır canım yaptırmadım.Yumurtlamadan sonra 10.günde öğrenmiş oldum.Diğer testlere göre çok daha belirgindi.

Son düzenleme:
Aynı gün yaptığım test. Farkı sende göreceksin canım

Eklentiler

• IMG_20250712_093557.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…