Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ağustos 2025 gebelik planlayanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• IMG_5221.webp
    IMG_5221.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 65
Merhaba kızlar. Aranıza yeni katıldım. Ovülasyon testi yapmaya başladım. Yorumlar mısınız?

Eklentiler

• 1000082873.webp
    1000082873.webp
    12 KB · Görüntüleme: 62
Siz ne kadar zamandır deniyorsunuz☺️
Nisandan beri deniyoruz, iki ay olmayınca son reglimde doktor yumurtalıklarıma baktı olgunlaştığını görünce iğne verdi, doktor umutlu konuştu baya bugün için regl olmazsan kanda çıkar diye ama kan testi vermedim. Bu zamana kadar da silik bile olsa pozitif görmedim🫠

Nisandan beri deniyoruz, iki ay olmayınca son reglimde doktor yumurtalıklarıma baktı olgunlaştığını görünce iğne verdi, doktor umutlu konuştu baya bugün için regl olmazsan kanda çıkar diye ama kan testi vermedim. Bu zamana kadar da silik bile olsa pozitif görmedim🫠
Daha çok yeniymiş olur allahın izniyle☺️

Anne olmayı isteyen her kadın en kısa zamanda bu güzel habere kavuşur inşallah bende dahil olmak üzere burda paylaşırız. Bizde eşimle 1.5 yıldır evliyiz 4 aydır çocuk düşünüyoruz ama henüz olmadı. Eşimin testlerinde hiçbir problem çıkmadı her şey normal. Benimde kan, vitamin değerlerim vs, çok iyi. Ama artık böyle çocuğum olmuyor sorunda bende gibi hissetmeye başladım. Adetin 3. Günü dediğiniz hormon testinden ve rahim filmi çektirmedim.Kafama onlar takılıyor. Aceba bir sorun mu var diye ama 4 ay önce doktora gittiğimde ben gebelik düşünüyorum baktırmam gereken bir şey var mı diye sorduğumda her şey normal sadece folik aside başlayalım. Hamile kalana kadar kullan dedi. Ne yapmalıyım sizce kızlar, biraz daha beklemeliyim hamile kalmak için yoksa rahim filmi falan mı çektirmeliyim?
Rahim filmini bilmiyorum ama hormon testlerine mutlaka baktır canım adetin düzenli bile olsa. Artık eskisi gibi değil kadınların bir çoğunda üreme sorunları olabiliyor malesef 29 yaşındayım kendimi bildiğimden beri düzenlidir adetim. 3 ay denedim olmayınca gittim doktordsn hormon testi istedim gerek yok erken dedi ısrarla yaptırdım ve AMH değerimin yaşıma göre düşük olduğunu öğrendim. Doktor şok oldu sonrasında başka sorunlar vs. Demem o ki artık 6 ay 1 sene beklemek yanlış ve boşa vakit kaybı. Çünkü mutlaka illa ki birsey var ki tutmuyor malesef yumurtlama gününe denk getirdiğin halde . Kötü şeyler yaşadığım için elimden geldiğince bilgilendirmeye çalışıyorum insanları

Rahim filmini bilmiyorum ama hormon testlerine mutlaka baktır canım adetin düzenli bile olsa. Artık eskisi gibi değil kadınların bir çoğunda üreme sorunları olabiliyor malesef 29 yaşındayım kendimi bildiğimden beri düzenlidir adetim. 3 ay denedim olmayınca gittim doktordsn hormon testi istedim gerek yok erken dedi ısrarla yaptırdım ve AMH değerimin yaşıma göre düşük olduğunu öğrendim. Doktor şok oldu sonrasında başka sorunlar vs. Demem o ki artık 6 ay 1 sene beklemek yanlış ve boşa vakit kaybı. Çünkü mutlaka illa ki birsey var ki tutmuyor malesef yumurtlama gününe denk getirdiğin halde . Kötü şeyler yaşadığım için elimden geldiğince bilgilendirmeye çalışıyorum insanları
Ne güzel sen ısrarla da olda yaptırmışsın testlerini canım ben 9 aydır hamile kalamıyorum hala hormon testlerime bakmadı yahu . Denemeye devam et diyorlar yaşım 32 çokta genç değilimki. Bariz bir sorun var ve olmuyor işte. Daha 1 sene önce korunmayı bırakmadan önce gittim bilinçli ilerleyelim herşeyime baktırayım öyle korunmayı bırakayım dedim bana normal vitamin demir kan değerleri tahlilleri yaptı hormon testlerine baktı ama adetliyken değil normal zamanda baktı oda doğru sonuç vermezki. Ultrason alttan muayene etti bişey yok inositol kullan denemeye başla dedi 9 aydırda hala dene diyorlar. Birde özel hastane yani parasıyla değilmi yapın şu testlerimi dimi. Çok stresliyim ya insan belirsizlik içinde olunca daha da psikolojisi bozuluyor birşeyler bilsem elimde bir sonuç olsa derim ki şöyle şöyle sorun varmış ona göre yol alırım ama yok. Doktorumu ve hastaneyi değiştiricem gerekirse özel laboratuvarlarda falan testlerimi eşimin testlerini hsg filmi falan çektiricem kendi kafama göre. Ayy çok doluyum arkadaşlar yaaa içimi döktüm gece gece hakkınızı helal edin

Ne güzel sen ısrarla da olda yaptırmışsın testlerini canım ben 9 aydır hamile kalamıyorum hala hormon testlerime bakmadı yahu . Denemeye devam et diyorlar yaşım 32 çokta genç değilimki. Bariz bir sorun var ve olmuyor işte. Daha 1 sene önce korunmayı bırakmadan önce gittim bilinçli ilerleyelim herşeyime baktırayım öyle korunmayı bırakayım dedim bana normal vitamin demir kan değerleri tahlilleri yaptı hormon testlerine baktı ama adetliyken değil normal zamanda baktı oda doğru sonuç vermezki. Ultrason alttan muayene etti bişey yok inositol kullan denemeye başla dedi 9 aydırda hala dene diyorlar. Birde özel hastane yani parasıyla değilmi yapın şu testlerimi dimi. Çok stresliyim ya insan belirsizlik içinde olunca daha da psikolojisi bozuluyor birşeyler bilsem elimde bir sonuç olsa derim ki şöyle şöyle sorun varmış ona göre yol alırım ama yok. Doktorumu ve hastaneyi değiştiricem gerekirse özel laboratuvarlarda falan testlerimi eşimin testlerini hsg filmi falan çektiricem kendi kafama göre. Ayy çok doluyum arkadaşlar yaaa içimi döktüm gece gece hakkınızı helal edin
Özel hastane bir de nasıl bakmıyor anlamıyorum cnm hele devlettekiler daha beter azarlayip yolluyo orda hiç şansın yok bu işler zor ve masraflı psikolojik olarak zaten söylemiyorum bile benim 29 yaşım biz artık genç değiliz bir kadının doğurganlik olarak en verimli dönemi 25 kadar . Bir an önce herseyine baktır Allah yardımcımiz olsun

Özel hastane bir de nasıl bakmıyor anlamıyorum cnm hele devlettekiler daha beter azarlayip yolluyo orda hiç şansın yok bu işler zor ve masraflı psikolojik olarak zaten söylemiyorum bile benim 29 yaşım biz artık genç değiliz bir kadının doğurganlik olarak en verimli dönemi 25 kadar . Bir an önce herseyine baktır Allah yardımcımiz olsun
Öyle yapıcam canım mecbur iş başa düştü. Aminn cümlemizin inşaAllah en kısa zamanda güzel haberler alalım 🙏

bence doktorunu değiştir ya. Ben direk adetin 3.günü gittim hormonlarıma baktırmak istiyorum dedim baktı çünkü. Ki ilk defa gitmiştim o doktora da daha önce gitmemiştim. Devlet olsa bi nebze anlarım ama özelde neden yapmazlar anlamadım.

Haklısın canım bende baktırmaliyim vakit kaybetmeden o zaman çok teşekkür ederim

Kızlar hepinize selamlar bol şanslar. Ki bu süreç şansa ihtiyaç olan süreçler. Hepinize bol bol dua ediyorum ve dua istiyorum. 2 yıllık evlilik 1 yıllık deneme sonucu hiç bir sonuç alamadım ovulasyon testi denedim pcos teşhisi konuldu. Ve artık bu ay başı hsg çekindim. Günün sonunda bende başardım demek için bu forma girmek istiyprum. Şuan takviye vitaminler de kullanıyorum. Ve bana tüm doktorlar tüp bebek dedi. İçimdeki ses doğal olacağını söylüyor. Belki içinizden birinin bir amin demesi bana da umut olur. Sürecin başında çok stres yaşamayın 1 yıla kadar normal ama tüm kan testlerini yaptırın naçizane tavsiyemdir. Hepinizi kucaklıyorum inşallah beklemek zorunda kalmadan biran önce görürsünüz pozitifleri. 🥰🥰

Merhaba amh niz kaç çıktı hamile kalabildiniz mi ısrar etmeniz çok iyi olmuş doktorları da biz yönlendireceksek yandık ya😕

Back
X