Nasil gidiyo tedavileriniz benim 5. Gunde 10 12 yumurtam ve ortalama 12mm bu arada pko misim 187.5 gonalf ve bugun buna ek cetrotide basladimAmin cnm isteyen herkese versin Allahım.
Allahtan ümit kesilmez ama insan negatifleri görünce hep, tüp bebek tedavisi bile zorlaşıyor insanın gözünde. Yani onu tutturmak bana şuan piyangoyu tutturmak gibi bişey yani sözün gelişi tabiki piyangondan daha degerliAllah Razı olsun, tüp bebekten çok korkuyorum çünkü son çare gibi geliyor
Son çare son umut gibi geliyor tüp bebek . Ben hep aşılamada olur diye düşünüyordum çok hayal kurdum hala kendime gelemedim . Eşime şöyle açıklarım aileme böyle söylerim adı şu olur burcu bu olur diye hayal kuruyordum . Hastanede adam alaycı bir şekilde kan sonucumu verince dünya karardı şok gibi bişey yaşadım çünkü idrar testi pozitifti .Allahtan ümit kesilmez ama insan negatifleri görünce hep, tüp bebek tedavisi bile zorlaşıyor insanın gözünde. Yani onu tutturmak bana şuan piyangoyu tutturmak gibi bişey yani sözün gelişi tabiki piyangondan daha degerli
Hayırlı olsun cnm. Zaten bizi bizden başka kimse anlamaz. Allahın izniyle ekimde başlıcaz biz. Bende pko lumuyım diyil miyim anlamadım. Doktorlar yumurta kistin var ama az diyolar, kimi başlangıcı diyo falan işte. Bunun beslenmeyle alakası var mı?Nasil gidiyo tedavileriniz benim 5. Gunde 10 12 yumurtam ve ortalama 12mm bu arada pko misim 187.5 gonalf ve bugun buna ek cetrotide basladim
Banada pko dedi doktor ama aşılama ve klomen den dolayı olmuş . 2 aya geçer dediHayırlı olsun cnm. Zaten bizi bizden başka kimse anlamaz. Allahın izniyle ekimde başlıcaz biz. Bende pko lumuyım diyil miyim anlamadım. Doktorlar yumurta kistin var ama az diyolar, kimi başlangıcı diyo falan işte. Bunun beslenmeyle alakası var mı?
İdrar testine zaten güvenme, çünkü kullandıgımız igne veya klomen gibi ilaçlar yüzünden idrarda positiv çıkıyo. Bende ilk denememde idrarda positif çıkmıştı ama boş gebelikti. Ben daha kötü bi duygu yaşadım. Ultrasonda gebelik kesesini gördük ama içi simsiyah bomboştu. Ugraşıyosun oraya kadar geliyosun keseyi görüyosun ama içi boş çok çok çok kötü bi duygu.Son çare son umut gibi geliyor tüp bebek . Ben hep aşılamada olur diye düşünüyordum çok hayal kurdum hala kendime gelemedim . Eşime şöyle açıklarım aileme böyle söylerim adı şu olur burcu bu olur diye hayal kuruyordum . Hastanede adam alaycı bir şekilde kan sonucumu verince dünya karardı şok gibi bişey yaşadım çünkü idrar testi pozitifti .
Canim idrarin dogru soylemis seninki yalanci gebelik dglki basbaya hamileymissin embriyo gelismemis kesede ayni benim gibiİdrar testine zaten güvenme, çünkü kullandıgımız igne veya klomen gibi ilaçlar yüzünden idrarda positiv çıkıyo. Bende ilk denememde idrarda positif çıkmıştı ama boş gebelikti. Ben daha kötü bi duygu yaşadım. Ultrasonda gebelik kesesini gördük ama içi simsiyah bomboştu. Ugraşıyosun oraya kadar geliyosun keseyi görüyosun ama içi boş çok çok çok kötü bi duygu.
Banada pko dedi ama benim hicbir skayetm yok duzenli adet goruyrum killanma pronlemm yok kilo problemm yok horminlarm da normal ama pko misim beslenmeye gelince benm dr glikofen basladi bana ayni zamnda seker ilaci yani kilo beslenme ve seker e dikkat genel olarakHayırlı olsun cnm. Zaten bizi bizden başka kimse anlamaz. Allahın izniyle ekimde başlıcaz biz. Bende pko lumuyım diyil miyim anlamadım. Doktorlar yumurta kistin var ama az diyolar, kimi başlangıcı diyo falan işte. Bunun beslenmeyle alakası var mı?
Cnm şu yazındaki hamileymissin kelimesi bile tüylerimi diken diken yaptı. Allahım ne bizim kaderimiz Allahım beterinden sakla. Ne biliyim kese dolu olunca çıkıyo sandım ben idrarda. Bu boş gebelik hamilelik sayılıyo mu. Cnm sen neler geçirdin, kaçıncı? Ben 1. Boş gebelik 2. Ve 3. Hiç tutmadıCanim idrarin dogru soylemis seninki yalanci gebelik dglki basbaya hamileymissin embriyo gelismemis kesede ayni benim gibi
Banada metformen verdi şeker hastalarının kullandıgı, ama kullanamadım ishal yapıyo beni. Biraz kilo problemim var. Hormonlar normal diyo.Banada pko dedi ama benim hicbir skayetm yok duzenli adet goruyrum killanma pronlemm yok kilo problemm yok horminlarm da normal ama pko misim beslenmeye gelince benm dr glikofen basladi bana ayni zamnda seker ilaci yani kilo beslenme ve seker e dikkat genel olarak
Seninki benden daha ileri bir aşamada hayal kırıklığı olmuş . Allah yardımcımız olsun.İdrar testine zaten güvenme, çünkü kullandıgımız igne veya klomen gibi ilaçlar yüzünden idrarda positiv çıkıyo. Bende ilk denememde idrarda positif çıkmıştı ama boş gebelikti. Ben daha kötü bi duygu yaşadım. Ultrasonda gebelik kesesini gördük ama içi simsiyah bomboştu. Ugraşıyosun oraya kadar geliyosun keseyi görüyosun ama içi boş çok çok çok kötü bi duygu.
İste seker ilaclari barsaklari hizli calistrr vede genelde seker hastalari bu ilaclari kullanip kilo verrler yani hem pko hemde fazla kilolari azalticak insallahBanada metformen verdi şeker hastalarının kullandıgı, ama kullanamadım ishal yapıyo beni. Biraz kilo problemim var. Hormonlar normal diyo.
Allah yardımcımız olsun. Bu siteden o kadar çok şey ögrendimki, kistlerde iç kanama oldugunuda ılk şimdi duydum. Allahım beterinden saklasın çok geçmiş olsun. Dogru diyosun şu yaşadıklarımız roman olur hatta film yaparlar oscarlık.Şu yaşadıklarımız kitap olur.Bana pko dedi doktor ama bendede düzensizlik kıllanma kilo falan yok . Aşılama ve klomen kist yaptı prolaktin 37 çıktı doktor direk pko dedi . 2 aya düzelir kan testi yaptır 2 ay aşılama tüp bebek falan yasak dedi . İç kanama olmuş benim kistlerde.
İste seker ilaclari barsaklari hizli calistrr vede genelde seker hastalari bu ilaclari kullanip kilo verrler yani hem pko hemde fazla kilolari azalticak insallah
Şu yaşadıklarımız kitap olur.Bana pko dedi doktor ama bendede düzensizlik kıllanma kilo falan yok . Aşılama ve klomen kist yaptı prolaktin 37 çıktı doktor direk pko dedi . 2 aya düzelir kan testi yaptır 2 ay aşılama tüp bebek falan yasak dedi . İç kanama olmuş benim kistlerde.
Ama ben biraktım onu bi doktor kullan diyo öbürü gerek yok diyo gelde içinden çık.İste seker ilaclari barsaklari hizli calistrr vede genelde seker hastalari bu ilaclari kullanip kilo verrler yani hem pko hemde fazla kilolari azalticak insallah
Amiiiin insallah...ben daha yolun cook basindayimAh benim gibi bebek hasreti çeken değerli arkadaşlarım ... Rabbim hepimize sağlık sıhhat afiyet içerisinde hayırlı ev lar lar nasip etsin aminnn
Amiiiiiin Cnm. Rüyalarımda az bebek sevmedim, az hamile olmadım. Ahh ahhh. Rüyamda bile inanamıyorum bebegin benim olduguna böyle bişey var mı yaa.Ah benim gibi bebek hasreti çeken değerli arkadaşlarım ... Rabbim hepimize sağlık sıhhat afiyet içerisinde hayırlı ev lar lar nasip etsin aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?