Haklisin canm banada seker ilaci verdi diye kafam karismisti ama aslinda bu yolda tek rehper drlarimiz onlarda bazen kafa karistiriyorlarAma ben biraktım onu bi doktor kullan diyo öbürü gerek yok diyo gelde içinden çık.
Aynen sorunların sonu gelmiyo birini aştım derken öbürü çıkıyo. Benim eşimdede hareketsizlik var, bendede pko herhalde yumurtalar tembel mi ne anlamadım gittiBir yeri duzeltelim derken baska sorunlar cikiyor iste benim asil sorun esimde zaten sperm sayisi cok dusuk vede morfoloji bozuk benim pko sonradan cikti
Amiiiiiin Cnm. Rüyalarımda az bebek sevmedim, az hamile olmadım. Ahh ahhh. Rüyamda bile inanamıyorum bebegin benim olduguna böyle bişey var mı yaa.
Ben durumumuzu ogrendikten beri ruya bile gormez oldum yaAmiiiiiin Cnm. Rüyalarımda az bebek sevmedim, az hamile olmadım. Ahh ahhh. Rüyamda bile inanamıyorum bebegin benim olduguna böyle bişey var mı yaa.
Tabiki hamilelik canim bende ilk tup bebekte hamile kaldim keseyi gorduk ama kalp atisi yoktu yani bos gebelikmis simdi agustos sonu dondurulmusu deniycez insallahCnm şu yazındaki hamileymissin kelimesi bile tüylerimi diken diken yaptı. Allahım ne bizim kaderimiz Allahım beterinden sakla. Ne biliyim kese dolu olunca çıkıyo sandım ben idrarda. Bu boş gebelik hamilelik sayılıyo mu. Cnm sen neler geçirdin, kaçıncı? Ben 1. Boş gebelik 2. Ve 3. Hiç tutmadı
O yuzden bizim tek caremiz tup bebek oda Rabbim verirse ama elimizden geleni yapicaz yilmadan tukenmeden Allahin takdiri insallah sinavimizi hakkiyla gecer ve mukafatlandirilizAynen sorunların sonu gelmiyo birini aştım derken öbürü çıkıyo. Benim eşimdede hareketsizlik var, bendede pko herhalde yumurtalar tembel mi ne anlamadım gitti
Allahım hamile oldugumu bu dünyada görsem bi o duyguyu bi yaşasam hiç birşey agrıma gitmez.Ben bilmiyorum Rabbim bilir eğer mevlam nasip etmez ise bu dünyada o mis kokan bizden can olan bebebeğim bebeğimizi ahirette ni verecektir misli misli ecrini
Cnm bu msja güleyim mi aglıyayım mı bilemedim, ama sen çok yaşa bu halde gülümsettin beniBen durumumuzu ogrendikten beri ruya bile gormez oldum ya
Saol cnm bunu duymak bile güzel en azın 1 defa kesem olmuş. İnşallah dondurulmuşlarınız tutar cnm dualarımız bizimle. Kaç tane kurban adadık bi tutsa.Tabiki hamilelik canim bende ilk tup bebekte hamile kaldim keseyi gorduk ama kalp atisi yoktu yani bos gebelikmis simdi agustos sonu dondurulmusu deniycez insallah
Insallah canim dualarimizla bir gun tutacak ama cok umutsuz yaziyosun yapma hep pozitif ol kimileri kurtajdan snr bunalima giriyo ben valla hic girmedim cunku allahim bana o testte pozitifi gosterdi kesemi gordum bulanti yasadim 8 haftada olsa hamileydim cok guzel bir duyguydu birgun bizimde bebislerimiz olucak allahim bize o duyguyu yasaticak inaniyorumSaol cnm bunu duymak bile güzel en azın 1 defa kesem olmuş. İnşallah dondurulmuşlarınız tutar cnm dualarımız bizimle. Kaç tane kurban adadık bi tutsa.
Gercekten hic gormedim bide ben saglik ocagnda calisiyorum bisuru bebek geliyo geciyo elimde buuduler 10 gunlukten 5 yasina kadr hep bebk cocuk icindeyim isim bu en cokta bu canimi acitiyo omrum bebek cocuk icinde gecicek ve bana ait bir tane bile olmucak diye cok korkuyorum vede uzuluyorumCnm bu msja güleyim mi aglıyayım mı bilemedim, ama sen çok yaşa bu halde gülümsettin beni
İnşallah cnm. Ne bileyim 1. Tuttu da neden 2.3. Tutmadıki hiç. İçimi bi korku sardı, aynı şeyleri yaşıcan diye.Insallah canim dualarimizla bir gun tutacak ama cok umutsuz yaziyosun yapma hep pozitif ol kimileri kurtajdan snr bunalima giriyo ben valla hic girmedim cunku allahim bana o testte pozitifi gosterdi kesemi gordum bulanti yasadim 8 haftada olsa hamileydim cok guzel bir duyguydu birgun bizimde bebislerimiz olucak allahim bize o duyguyu yasaticak inaniyorum
Bana bos gebelik olunca genetik testler istedi normalde 2 ve 3 dusukten snr isteniyomus ama benim doktorum titiz benim gen testim normal cikti esiminkinin sonucunu bekliyoruz onda problem cikarsa tekrar igneye basliycam embriyolara gen testi oluyomus ondan yapicak saglikli embriyolari secicekmis senden istemedimiİnşallah cnm. Ne bileyim 1. Tuttu da neden 2.3. Tutmadıki hiç. İçimi bi korku sardı, aynı şeyleri yaşıcan diye.
Haklısın cnm ama elden dua etmekten başka bişey gelmiyo. Allahım zaten bize o sabrı veriyoki dayanıyoruz. Bazen çok üzülüyorum bazende bu durumu gayet kabulleniyorum. Kendime önceki gibi güvenemiyorum içimde sebepsiz korkular, arkadaş çevrem hiç kalmadı herkesten kopardım kendimi tamamen daha ne diyim yani bilemiyorum. İçimi dökecek yok kimse.Gercekten hic gormedim bide ben saglik ocagnda calisiyorum bisuru bebek geliyo geciyo elimde buuduler 10 gunlukten 5 yasina kadr hep bebk cocuk icindeyim isim bu en cokta bu canimi acitiyo omrum bebek cocuk icinde gecicek ve bana ait bir tane bile olmucak diye cok korkuyorum vede uzuluyorum
Evet cnm genetik test 2. Den sonra yaptırdık, Allah a şükür bişey çıkmadı. Evet saglıklı ebriyo seçiyolarmış bi sorun çıkarsa onu bende duydum. Doktorun biri kan sulandırıcı igne lazım diyo tedavide biri gerek yok diyo buna ne demeli?Bana bos gebelik olunca genetik testler istedi normalde 2 ve 3 dusukten snr isteniyomus ama benim doktorum titiz benim gen testim normal cikti esiminkinin sonucunu bekliyoruz onda problem cikarsa tekrar igneye basliycam embriyolara gen testi oluyomus ondan yapicak saglikli embriyolari secicekmis senden istemedimi
Doktora guvenle alakali bsy budaEvet cnm genetik test 2. Den sonra yaptırdık, Allah a şükür bişey çıkmadı. Evet saglıklı ebriyo seçiyolarmış bi sorun çıkarsa onu bende duydum. Doktorun biri kan sulandırıcı igne lazım diyo tedavide biri gerek yok diyo buna ne demeli?
Cunku herkes coluk cocuk muhabbeti yapyor hamileligi dogumu emzrmesi asisi atesi beslenmesi aynen arkds cevremizle paylasicak neyimiz varki bende oyleyim kimse anlamaz dusunmez olan vardir olmayan vardr diye onlarla olmak uzuyir insanida ama baska ugraslar bulmak kafa dagtmak lazim bi sekilde nasil deme bende bilmiyorumHaklısın cnm ama elden dua etmekten başka bişey gelmiyo. Allahım zaten bize o sabrı veriyoki dayanıyoruz. Bazen çok üzülüyorum bazende bu durumu gayet kabulleniyorum. Kendime önceki gibi güvenemiyorum içimde sebepsiz korkular, arkadaş çevrem hiç kalmadı herkesten kopardım kendimi tamamen daha ne diyim yani bilemiyorum. İçimi dökecek yok kimse.
En cokta bildikleri halde inadina sormalari yokmu insani sinir eden oooCunku herkes coluk cocuk muhabbeti yapyor hamileligi dogumu emzrmesi asisi atesi beslenmesi aynen arkds cevremizle paylasicak neyimiz varki bende oyleyim kimse anlamaz dusunmez olan vardir olmayan vardr diye onlarla olmak uzuyir insanida ama baska ugraslar bulmak kafa dagtmak lazim bi sekilde nasil deme bende bilmiyorum
Ama bu kan sulandırıcı igne önemliymiş öyle okumuştum nette, hatta hamile bayan ölmüş. Şimdi doktorun biri öyle biri öyle diyo ne bu şansa mı.Doktora guvenle alakali bsy buda
Etrafimdaki tecrubelere dayanarak dusukleri olmus kisilerin sonraki gebeliklerinde kan sulandrici rahimdeki kanlanmayi ve beslenmeyi arttrip tutunmayi guclendiriyor diye dusunuyorumDoktora guvenle alakali bsy buda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?