Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Bir yeri duzeltelim derken baska sorunlar cikiyor iste benim asil sorun esimde zaten sperm sayisi cok dusuk vede morfoloji bozuk benim pko sonradan cikti
Aynen sorunların sonu gelmiyo birini aştım derken öbürü çıkıyo. Benim eşimdede hareketsizlik var, bendede pko herhalde yumurtalar tembel mi ne anlamadım gitti

Amiiiiiin Cnm. Rüyalarımda az bebek sevmedim, az hamile olmadım. Ahh ahhh. Rüyamda bile inanamıyorum bebegin benim olduguna böyle bişey var mı yaa.

Ben bilmiyorum Rabbim bilir eğer mevlam nasip etmez ise bu dünyada o mis kokan bizden can olan bebebeğim bebeğimizi ahirette ni verecektir misli misli ecrini

Tabiki hamilelik canim bende ilk tup bebekte hamile kaldim keseyi gorduk ama kalp atisi yoktu yani bos gebelikmis simdi agustos sonu dondurulmusu deniycez insallah

Aynen sorunların sonu gelmiyo birini aştım derken öbürü çıkıyo. Benim eşimdede hareketsizlik var, bendede pko herhalde yumurtalar tembel mi ne anlamadım gitti
O yuzden bizim tek caremiz tup bebek oda Rabbim verirse ama elimizden geleni yapicaz yilmadan tukenmeden Allahin takdiri insallah sinavimizi hakkiyla gecer ve mukafatlandiriliz

Tabiki hamilelik canim bende ilk tup bebekte hamile kaldim keseyi gorduk ama kalp atisi yoktu yani bos gebelikmis simdi agustos sonu dondurulmusu deniycez insallah
Saol cnm bunu duymak bile güzel en azın 1 defa kesem olmuş. İnşallah dondurulmuşlarınız tutar cnm dualarımız bizimle. Kaç tane kurban adadık bi tutsa.

Saol cnm bunu duymak bile güzel en azın 1 defa kesem olmuş. İnşallah dondurulmuşlarınız tutar cnm dualarımız bizimle. Kaç tane kurban adadık bi tutsa.
Insallah canim dualarimizla bir gun tutacak ama cok umutsuz yaziyosun yapma hep pozitif ol kimileri kurtajdan snr bunalima giriyo ben valla hic girmedim cunku allahim bana o testte pozitifi gosterdi kesemi gordum bulanti yasadim 8 haftada olsa hamileydim cok guzel bir duyguydu birgun bizimde bebislerimiz olucak allahim bize o duyguyu yasaticak inaniyorum

Cnm bu msja güleyim mi aglıyayım mı bilemedim, ama sen çok yaşa bu halde gülümsettin beni
Gercekten hic gormedim bide ben saglik ocagnda calisiyorum bisuru bebek geliyo geciyo elimde buuduler 10 gunlukten 5 yasina kadr hep bebk cocuk icindeyim isim bu en cokta bu canimi acitiyo omrum bebek cocuk icinde gecicek ve bana ait bir tane bile olmucak diye cok korkuyorum vede uzuluyorum

İnşallah cnm. Ne bileyim 1. Tuttu da neden 2.3. Tutmadıki hiç. İçimi bi korku sardı, aynı şeyleri yaşıcan diye.

İnşallah cnm. Ne bileyim 1. Tuttu da neden 2.3. Tutmadıki hiç. İçimi bi korku sardı, aynı şeyleri yaşıcan diye.
Bana bos gebelik olunca genetik testler istedi normalde 2 ve 3 dusukten snr isteniyomus ama benim doktorum titiz benim gen testim normal cikti esiminkinin sonucunu bekliyoruz onda problem cikarsa tekrar igneye basliycam embriyolara gen testi oluyomus ondan yapicak saglikli embriyolari secicekmis senden istemedimi

Haklısın cnm ama elden dua etmekten başka bişey gelmiyo. Allahım zaten bize o sabrı veriyoki dayanıyoruz. Bazen çok üzülüyorum bazende bu durumu gayet kabulleniyorum. Kendime önceki gibi güvenemiyorum içimde sebepsiz korkular, arkadaş çevrem hiç kalmadı herkesten kopardım kendimi tamamen daha ne diyim yani bilemiyorum. İçimi dökecek yok kimse.

Evet cnm genetik test 2. Den sonra yaptırdık, Allah a şükür bişey çıkmadı. Evet saglıklı ebriyo seçiyolarmış bi sorun çıkarsa onu bende duydum. Doktorun biri kan sulandırıcı igne lazım diyo tedavide biri gerek yok diyo buna ne demeli?

Doktora guvenle alakali bsy buda

Cunku herkes coluk cocuk muhabbeti yapyor hamileligi dogumu emzrmesi asisi atesi beslenmesi aynen arkds cevremizle paylasicak neyimiz varki bende oyleyim kimse anlamaz dusunmez olan vardir olmayan vardr diye onlarla olmak uzuyir insanida ama baska ugraslar bulmak kafa dagtmak lazim bi sekilde nasil deme bende bilmiyorum

En cokta bildikleri halde inadina sormalari yokmu insani sinir eden ooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…