- 7 Temmuz 2015
- 334
- 245
- 23
- 31
Rica ederim canım biraz olsun yardımcı olabildiysem ne mutlu bana olsun canım merak etme ben hepinize dua ediyorum allahım inşallah kabul eder burdaki arkadaşlardan da dua üste sonuçta kimin duası kabul olacağı belli olmaz canım benim hem dua topikleri var onlarada katılabilirsin ben katılmıştım mesela canım sende elinden ne geliyorsa onu yap belki senin bi besmelemen kendine ettiğin duan belki benim sana edeceğim duadan daha hayırlıdır bilinmez bak birde şey yapabilirsin canım eğer durumun varsa benim annem bu 1,5 liraya falan satılan zikir matikler varya hep onlardan alıp küçük büyük kim olursa dağıtırdı sende yapabilirsin sonuçta onu kullanan kişilerin ettiği duaların sanada faydası olur yada ne bileyim etrafında yetim durumu olmayan çocuk falan varsa emin ol senin vercegin 5 lira onu çok mutlu eder onun bi tebessümü sana çok şey katar canım inan bu tarz şeylerde yapabilirsinÇok tesekkur ederim cevabin icin tavsiyelerini dikkate alicam
Çok tesekkur ederim cevabin icin tavsiyelerini dikkate alicam insallah lafi agzimdan dusmuyor ama ben annemlere bile soyleyemedim ki bu durumu dua bile isteyemedim uzulmesinler diye beklemedeyim simdilik insallah soylememe gerek kalmaz,tekrar tebrik ederim anneligini..
Haklisin bazen fişi çekilmis gibi hissediyorum kendimi ama toparlanip dua edip biseyler yapmak lazimRica ederim canım biraz olsun yardımcı olabildiysem ne mutlu bana olsun canım merak etme ben hepinize dua ediyorum allahım inşallah kabul eder burdaki arkadaşlardan da dua üste sonuçta kimin duası kabul olacağı belli olmaz canım benim hem dua topikleri var onlarada katılabilirsin ben katılmıştım mesela canım sende elinden ne geliyorsa onu yap belki senin bi besmelemen kendine ettiğin duan belki benim sana edeceğim duadan daha hayırlıdır bilinmez bak birde şey yapabilirsin canım eğer durumun varsa benim annem bu 1,5 liraya falan satılan zikir matikler varya hep onlardan alıp küçük büyük kim olursa dağıtırdı sende yapabilirsin sonuçta onu kullanan kişilerin ettiği duaların sanada faydası olur yada ne bileyim etrafında yetim durumu olmayan çocuk falan varsa emin ol senin vercegin 5 lira onu çok mutlu eder onun bi tebessümü sana çok şey katar canım inan bu tarz şeylerde yapabilirsin
İnşallah gerek kalmaz. Sordun mu diğer tedavileri glue, kese dikme filan.Evet cnm hatrliorm seni.twdavim basladi doktordanda hastanedende simdlk cok memnunum..volkan bey baya bilgili ne sorarsak cevap veriyo..isini iyi yaptgni dusunuorm..cuma gunu kontrole gidicem.ilk ignemi dun vuruldum..dondurulmslarini bence ayni merkez de yap cunku en onemlisi zaten ilk surec hani dondurlmalarn iyi veya kotu nasil sartlarda yaiplduysa ole kalacak sonicta..sadce transfer icin merkez degstrmen bisey degstrmez bence..bu dedgni bende ilk denememde dusunmstm sonra bole soledler bana..insallah dondurlmslarla pozitifi gorursun de acibademe gerek kalmaz:)
Böyle hissetmen çok normal canım ama dua herşeyin İlacı dır insana hem maddi hemde manevi tek iyi gelecek şey odur o yüzden elinden geldiğinde dilin döndüğünce devam et canım bak inan için huzur solmaya başlayacakHaklisin bazen fişi çekilmis gibi hissediyorum kendimi ama toparlanip dua edip biseyler yapmak lazim
Mrh canım , aynı durum benim eşimdede var . Pazartesi 2. tüp bebeğimde negatif sonucumu aldıkyine bir yakım daha oldu . Eşine nasıl bir takviye yaptınız acaba ? YArdımcı olabailir miisn rica etsem :)
Yok cnm sormadim..aklma gelmedinhic hatta simdi sen soleyince hatrladmİnşallah gerek kalmaz. Sordun mu diğer tedavileri glue, kese dikme filan.
İnşallah canım benim , aziz mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine rabbim hepimize bu duyguyu tattırsınYesim yesim esimindoktoru ona isirgan cayi- keci boynozu tozu emodex diye vitamin tablet onerdi. Birde hayatindan bu surecte kirmizi eti cikarmaya calis dedi. Somon baligi, nohut yesil merccimek ye dedi haftada 2-3 gun birde bol yesil yaprakli sebze ye dedi. Benim esim saglikli beslenmezdi meyve ve sebze yemezdi. Bu sayede biraz yedi sukur. Birde en son menagon 75 igne verdi onlari 1, 5 ay kullandi bayagi duzeldi sukur
Insallah tez zamnda duzelir sizinkide
Evet canm basladi bugun kontrolum vardi..igenn 4.gunu bugun sagda simdlk 9 civari var dedi sagda 5 civari..sagdaki kistim biraz buyuk engel oluoDcu cnm nasılsın? Ne durumdasın yumoşlar olmaya başladımı, kaç tane?
9, 5 iyiymiş cnm, çok iyi bende o kadar bile olmuyo. Kist dedigin yumurta kisti dimi?Evet canm basladi bugun kontrolum vardi..igenn 4.gunu bugun sagda simdlk 9 civari var dedi sagda 5 civari..sagdaki kistim biraz buyuk engel oluoama simdlk ii sayilir.insallah kaliteli olurlar sayiya takilmamak lazim yeterki olgun ve kaliteli olsunlar...pazartesi gidicem tekrar umarim daha ii olurlar.ozaman daha net biseyler soleyebilirlermis
Yok cnm cikolata kisti malesef9, 5 iyiymiş cnm, çok iyi bende o kadar bile olmuyo. Kist dedigin yumurta kisti dimi?
Bende son tedavimde yumurta kistide oluşmuştu, doktor mecbur almamız lazım demişti, hemen almıştı yumurta kistini ordan. Yumurta kisti kayboluyomuş kendiliginden. İgneler nasıl gidiyo? Yumurtalıklarında basınç yada agrı oluyo mu?Yok cnm cikolata kisti malesef((
Hayırlı olsun tedavin. İnşallah kavuşursunuz bebeginize.Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim 27temmuzda basladim tedavime bugun 6.gunum ilk denemem hepimizin Allah yar ve yardimcisi olsun
İnsallah isteyen herkesi kavustursun RabbimHayırlı olsun tedavin. İnşallah kavuşursunuz bebeginize.
sizede hayırlı olsun tedaviniz. İnşallah müjdeli sonuçlara.Bende Eylül'de tüp bebek düşünüyorum . Haziranda aşılama yaptırdım tutmadı .
Amin cnm isteyen herkese versin Allahım.İnsallah isteyen herkesi kavustursun Rabbim
Allah Razı olsun, tüp bebekten çok korkuyorum çünkü son çare gibi geliyorS
sizede hayırlı olsun tedaviniz. İnşallah müjdeli sonuçlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?