Olmazmi kuzum yaaAmiiiiiin Cnm. Rüyalarımda az bebek sevmedim, az hamile olmadım. Ahh ahhh. Rüyamda bile inanamıyorum bebegin benim olduguna böyle bişey var mı yaa.
Cnm inan benmde icimi dokecek kimsem yok..bi annem.var oda benm.uzulmeme uzuluyor...burda sizler varsnz.inan sizlerle konsmak beni cok rahatlatio..Haklısın cnm ama elden dua etmekten başka bişey gelmiyo. Allahım zaten bize o sabrı veriyoki dayanıyoruz. Bazen çok üzülüyorum bazende bu durumu gayet kabulleniyorum. Kendime önceki gibi güvenemiyorum içimde sebepsiz korkular, arkadaş çevrem hiç kalmadı herkesten kopardım kendimi tamamen daha ne diyim yani bilemiyorum. İçimi dökecek yok kimse.
Aynen sorunların sonu gelmiyo birini aştım derken öbürü çıkıyo. Benim eşimdede hareketsizlik var, bendede pko herhalde yumurtalar tembel mi ne anlamadım gitti
İnşallah cnm yavaş yavaş heycanlı şüreç başlıcak desene. Rabbim bu sefer yüzümüzü güldürür inşallah.Cnm.simdlk bi sknti yok ama hafif agri oluo bazen ama cok hafif..oda kistler var bide yumurtalr buyudukce arada ufak agrilar oluo sadce..yarin gidicem tekrar bakalm net bi sayi verirler herhalde..tahminjmce toplama carsamba yada persembe olur herhalde
Bizede hep 3 defadada yumurta ebriyo çok iyi dediler, ama neden 5. Gün transferi yapmadılar. Bu sefer 5. Gün embriyosu yapsalar keşke. Bence okuduklarıma göre 5. Gün embriyosu daha çok tutuyo.hareketsizlik benim eşimdede var ama bir şey değişmiyor tüp bebek yaptırdık en iyilerini en harekerlilerini seçtiler döllediler iki adet yumurta gelişimi iyi diye transfer ettiler normal şartlarda bakarsan her süper kesin olması lazım ama malesef olmadı .. NEDEN ?
Çünkü biz ne yaparsak yapalım Allah takdir etmedikmedikten sonra O ( cc ) ol demedikten sonra hiç bir şey olmaz ..
... O ZAMAN !!!
Bize düşen tek şey sebeblere sonuna kadar sarılıp gerekeni yerine getirecegiz sonrası Allah için takdirene kalmış elimizden bir şey gelmez dua dan başka...
Rabbim bizi böyle imtihan ediyor deyip
Sabredecegim ..
Sabreceğiz...
Sabretmeliyiz.... dua etmeliyiz ..
Rabbim
ben senden gelen her şeye razıyım
nasip edersen şanındandır
nasip etmezsen senden başka isteyecek kimsem yok ..
Sen bizlere salih amel işleyecek sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip eyle ...
Eşlerimize anlayış...
onlarada bunun imtihan olduğunu kabul etme dirayeti ihsan eyle .. Amin ....
Bizede hep 3 defadada yumurta ebriyo çok iyi dediler, ama neden 5. Gün transferi yapmadılar. Bu sefer 5. Gün embriyosu yapsalar keşke. Bence okuduklarıma göre 5. Gün embriyosu daha çok tutuyo.
Amin cnm insallah bizde gUzel haberi yazacagiz bir gun...is yerinden izin olayi canimi skio biraz.baska sebeplerle izin aliorm yalan kalmado artkİnşallah cnm yavaş yavaş heycanlı şüreç başlıcak desene. Rabbim bu sefer yüzümüzü güldürür inşallah.
Evet orası öyle nasip kısmet işi olmadı mı olmuyo işte. İnsan işte kendi kendine şöyle böyle olurmuydu acaba diyoCanım bize 5. gün veya 6. gün embriyo tranferi yapıldı normalde daha az mış biz söyledik devam edin dedik onlarda tamam dedi daha sonra 4 yumurtadan 2 si iyi ve devam eden dediler transfer ettiler ama mevlam nasip etmedi
ol demedi olmadı
Bilmez miyim cnm 3 defa yaşadım bende. Hatta iş arkadaşın biri ne dese, hamile misin dedi. Yok dedim, niye dedim. Hamile olanlara rapor alma cesareti geliyoda dedi, tövbe tövbe. Ben bi olsam biliyorum yapacagımı. Yıllık izinini kullan mıyo musun?Amin cnm insallah bizde gUzel haberi yazacagiz bir gun...is yerinden izin olayi canimi skio biraz.baska sebeplerle izin aliorm yalan kalmado artk
Cnm ben ozel sektordeym..zaten ilk denememde 1 hafta izin almstm..bizde 1 hafta yillk izin.normalde 20gun sanrm.ama bizde bi hafta..bide ara sira izin almisligm var..yani izin aliorm bi sekilde ama dert anlatiosn bide patron yetmio calsnlara hesap veriosn bide ayy cok sinir oluorm valla..herseyin altnda bisi ariolarBilmez miyim cnm 3 defa yaşadım bende. Hatta iş arkadaşın biri ne dese, hamile misin dedi. Yok dedim, niye dedim. Hamile olanlara rapor alma cesareti geliyoda dedi, tövbe tövbe. Ben bi olsam biliyorum yapacagımı. Yıllık izinini kullan mıyo musun?
Ne 1 hafta mı senede, azmış ya. Bizde 5 hafta. Allahtan alabildim bu sene. Daha ayarlamamız lazım biliyon ya günlerin denk gelmesi falan stresten bide gecikmez inşallah. İnsanın sana ne benim işim seni mi gerdi diyesi geliyo suratlarınaCnm ben ozel sektordeym..zaten ilk denememde 1 hafta izin almstm..bizde 1 hafta yillk izin.normalde 20gun sanrm.ama bizde bi hafta..bide ara sira izin almisligm var..yani izin aliorm bi sekilde ama dert anlatiosn bide patron yetmio calsnlara hesap veriosn bide ayy cok sinir oluorm valla..herseyin altnda bisi ariolar
Kizlar da gonal f 7. İgnemi cetrotide 2Ne 1 hafta mı senede, azmış ya. Bizde 5 hafta. Allahtan alabildim bu sene. Daha ayarlamamız lazım biliyon ya günlerin denk gelmesi falan stresten bide gecikmez inşallah. İnsanın sana ne benim işim seni mi gerdi diyesi geliyo suratlarınaah ah psikolojim bozuldu sanırım
Gonal hiç kullanmadım. Merak ediyorum hzngi igneleri kullancam. Cetrotide kullandım. Büyük kızarıklık hiç yalamadım ama kaşıntı kısa süreli bendede olmuştu kaşımadım hiç geçti.Kizlar da gonal f 7. İgnemi cetrotide 2
İgnem ama igne yerlerim simdiden cok acimaya basladi bide 2.cetrotide yi yaptktan sonra yumurta kadar bolge kizardi ve kasindi normal mi bu acaba
Ne zaman toplanıyor yumurta ve kaç tane?Kizlar da gonal f 7. İgnemi cetrotide 2
İgnem ama igne yerlerim simdiden cok acimaya basladi bide 2.cetrotide yi yaptktan sonra yumurta kadar bolge kizardi ve kasindi normal mi bu acaba
Dun gitmistim 5 gunluk igne sonucu bir tarafta 4 5 bir tarafta 6 7 tane yaklasik 11. 12 mm lerdi sali gunu tekrar kontrole cagrdi sanirim toplama zamani sali gunu belli olacak bende bilmiyorum merak icindeyim cookNe zaman toplanıyor yumurta ve kaç tane?
Birde bu catlatma ignesinden bana 2 tane verdiler okuduum herkes 1 tane olmus bana da art atda ikisinide yap dediler vede buzdolabnda sakliyorum yine buralarda okudum buzlukta saklayan varmis kafam iyice karistiDun gitmistim 5 gunluk igne sonucu bir tarafta 4 5 bir tarafta 6 7 tane yaklasik 11. 12 mm lerdi sali gunu tekrar kontrole cagrdi sanirim toplama zamani sali gunu belli olacak bende bilmiyorum merak icindeyim cook
Bende 1 tane kullanmıştım çatlama ignesi ama o da doz a baglı sana 2 tane düşük doz verdilerse o 1 büyük doz a tamamlıyordur diye düşünüyorum. Çatlama ignesi mecbur zaten buzdolabında saklanıyor zaten cetroıtide gibi. Ama ben zaten bütün igneleri koyduym hep dolaba.Bi
Birde bu catlatma ignesinden bana 2 tane verdiler okuduum herkes 1 tane olmus bana da art atda ikisinide yap dediler vede buzdolabnda sakliyorum yine buralarda okudum buzlukta saklayan varmis kafam iyice karisti
Ovitrlle 250mg 2tane verdiler buzdolabinda sakliyorumda baskalari yazmis buzluk yani dondurucu diyolar en iyisi cok kurcalamiim ilk olunca acemi oluyo insanBende 1 tane kullanmıştım çatlama ignesi ama o da doz a baglı sana 2 tane düşük doz verdilerse o 1 büyük doz a tamamlıyordur diye düşünüyorum. Çatlama ignesi mecbur zaten buzdolabında saklanıyor zaten cetroıtide gibi. Ama ben zaten bütün igneleri koyduym hep dolaba.
Nee dondurucu mu? Allahim bi yasima daha girdimOvitrlle 250mg 2tane verdiler buzdolabinda sakliyorumda baskalari yazmis buzluk yani dondurucu diyolar en iyisi cok kurcalamiim ilk olunca acemi oluyo insan
Yaaa hic sormaNee dondurucu mu? Allahim bi yasima daha girdimbunu diyenler kafayi siyirmis tovbe tovbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?