Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Arkadaşlar simdiye kadar biesteron ginera isimli dogum kontrol hapi ve destek vitaminler kullaniyodum ctsi kontrole gittim doktor 8 agustosta tedavi egitimi vericez sana ilac vs. Alicaz tup bebege basliyoruz dedi 20 agustos gibi toplama 25 agustos gibi tranfer kismet olursa diye bi takvim cikardi bi yandan dualarinizi beklerken bi andan da tecrubeli arkafaslar bahsedermi bana ne ilaci tedavisi uygulayacak bu sürecte neler yaptiniz sevgiler..

Canim tedavin hayirli olur ve mutlulukla sonlanir insallh bende tedavimn 7.gunndeyim ilk defa yaptriyorum senin ki sanirim uzun protokol sanirim devami da benm gibi ilerleyecek tabi enjksyn dozlari kisiden kisiye degisiyor ben adetin 2. Gunu ultrason muaynesi oldm ve o gun gonal f 187.5 baslandi gobekten gunde 1 defa 6.gun gonal f e cetrodite eklendi sali gunu 9.gunum kontrole gidicem sanirim toplama icin gun belirlenecek
Surec cok zor hep bi belirsizlik hali yumurtlama olucakmi kactane olucak kaliteleri nasil olucak dollenme olucakmi tutunma olucakmi kalp atisi olacakmi gebelik devam edecekmi ...sanirim suan kalite kismina geldim ben hepimize kolay gelsin

Cok tesekkur ediyorum cevabin icin..bu igneleri yapmak zor mu bir de normalde 7,8 tane yumurtam sayiliyodu amh dusuklugu ve cik.kisti var bu ignelerle kac tane ve dedigin gibi ne kalitede yum. Olucak meraktayim..dilerim Allahtan yüzünü yüzümüzü güldürsün..

Benimde pko vardedi pkoliler bu ignelere cok fazla reaksyon varebliyormus cok fazla yumurtlama olabliyomus asiri yumurta istemyoruz az oz yumurta istyruz dedi benmde gorunuyodu bikac yumurta 5.gunde ortlama 10 12 yumrtam oldu zaten 5 ve uzeri kaliteli yumrta yetrliymis yani sennde 10 16 yumrta olsa ki olur allah bereket versin yani bu yumurta saysi ve kaliteside kisiden kisiye dgisiyormus onemli olan tedaviye yant vermesi ve tedavmizi guzel yapmamiz ignelere gelince ben kendm hemsreym yuzlerce igne yapmisimdr ama kendime yapamadim :) 1 tanesini yaptim biraz zor oluyo ama aci yok kesinlikle batirabilmek onemli denersin sende kendin yapamazsan yaptrrsin bide sonradan igne yerleri agriyo hassasiyet oluyo

Oo sen hemsireyken kendine yapamadiysan benim is zorama mecbur tabi yeterki Rabbim kalbimizi bozmasin bu süreç nefsimizi de cok zorluyor..dualarim sizinle müjdeli haberlerini de bekliyorum

Kendine igne batrmak biraz farkli his zorlamaya gerek yok diye dusundum tabi zorda kalirsak yapilmicak bisey degil canm yapilir ama en azindan aci yok rahat ol amin insallah hersey guzel olur sennle tedavi surecimiz yakin bakalim neler bekliyo bizleri hepimizin gonlune gore versin bu

Kizlar da gonal f 7. İgnemi cetrotide 2
İgnem ama igne yerlerim simdiden cok acimaya basladi bide 2.cetrotide yi yaptktan sonra yumurta kadar bolge kizardi ve kasindi normal mi bu acaba
Cnm.ben ilk denememde eaim cerritide i acili bir sekilde vurdu dik degildi yani.ayni dedgn gni kizardi kabardi ve kasndi hatta 2 3gun kaldi izi..deri altinda kalms iceri gtmems dediler bize acile gttk..bidaha esim deil hemsrelere yaptrdm..simdi ise yapablio dik vuruo direk iceri gidio..cok korkmstm ise yaramiycak die col aratsrdk hatta.illaki ise yariomus ama col daha uzun surede emiyomus..korkma yani ama bidahakilerde dikkat et cnm

Ya aslinda hemsire arkdsm yapti oncekileride o yapti dik girdi ama neden oldu anlamadm yarinda olursa hemsiremi arayacagm

Ya aslinda hemsire arkdsm yapti oncekileride o yapti dik girdi ama neden oldu anlamadm yarinda olursa hemsiremi arayacagm
Cnm kesnlkle o deri altnda kalms...dairesil sekilde yavas yavas ovala masaj yap ben oyle yapa yapa indrdm sisi..benm karnimda olmustu

Tesekkur ederim canm masaj yapaym o zaman
Nedemek cnm vala basima gelen herseyi patlasiorm yardm ermem adina :) senjnle hemen hemen ayni gunlerde olacak sanirim:)bende yarin gtcem az cok belli olirms opu tarihi:)heyecan basladi bende☺senin kacnci denemen olcak?

Nedemek cnm vala basima gelen herseyi patlasiorm yardm ermem adina :) senjnle hemen hemen ayni gunlerde olacak sanirim:)bende yarin gtcem az cok belli olirms opu tarihi:)heyecan basladi bende☺senin kacnci denemen olcak?
Of bende cok heyecenliyim benim ilk denemem heyecanli tedirgin gergin kipirkipr icim aynen ikimiz ayni asamadayz insallah Rabbim hepimizin yuzunu guldurur

27 esimde sperm cok az 1ml de 1milyon vede morfoloji %2 bende pko oldugumu ogrendim mikrotup bebek dediler direk
1 buck yillik evliyim henuz
1 yil korunduk dogm kntrl hapi kullandm biraktm 4 ay bekledik sadce kontrol olayim dedim hersey normal dedi dr bide esinden tahlil alalim dediler sonuc... yikildik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…